PDA

View Full Version : сексуална култура?!

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-20-2008, 12:23
абе хора кво си мислите че сте толкова компетентни и безгрешни че само пускате некви пренебрежителни мнения колко ниска била сексуалната култура на хората?! като попаднеш в такава ситуация ест че ще искаш повече мнения и съвети по въпроса.... ншма нищо лошо в това като ви е тъпо пишете в интересните за вас теми .... все пак това е форум създаден за да е полезен на тези които имат нужда....
НЕ мога да ви разбера защо пускате по 759245632545723742347 поста колко са тъпи как нищо незнаят и къде са тръгнали да се чукат?!?!?!?!?! айде всеки да пише там където му е интересно и так където има какво да каже .....
не целя да се карам на никой нито да давам акъл... ама айде всяга жаба да си знае гьола.... :)

Puky
09-20-2008, 12:26
Апф.. :booooomb:

plmn
09-20-2008, 12:34
Как няма да се пускат подобни мнения, като всяка втора тема е такава?Влизат във форума и преди да потърсят отговор на въпроса си, пускат нова тема.Обаче на някои потребители, им е писнало да четат едно и също всеки ден и реагират остро.Може би преди да започне регистрацията в тоя форум, трябва да се появява надпис "ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА ПРЕДИ ДА ПИТАШ".

ЕДИТ : Има и стикнати теми съдържащи предостатъчно информация.

jotitu
09-20-2008, 12:54
Ти добре л;и си да търсиш във форума за личен приоблем, който в повечето случаи е индивидуален?!?!?!?!? И аз съм пускала теми и не съм тъсила по простата причина, че нито знаеш кой с какво заглавие е написал нито нищо. Форума не е дисциплиниран да се следи стриктно и да се слагат банове така, че не виждам какъв ти е проблема!!!! Като не ит харесва кой какво пише, не чети!!! А вие админите няма ли най-на края да се сетите да вкарате тоя форум в ред?!?!?!?!? Вярно, че уж сте отворени за всички, но я погледнете какъв хаос е тука?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RiseGirl
09-20-2008, 12:55
Излишни спорове!