View Full Version : парафин
я дайте едно демо на някой който си е бил парафин в пениса :grin:
ПП : темата не е ебафка даите някаф пик и кажете има ли някфи странични ефекти и т.н..
Bellatrix
09-21-2008, 11:09
Линк нямам. Ти си ненормален.
По темата: Да, има странични ефекти. МНОГО е вредно.
nejnaDROGA
09-21-2008, 11:14
:shock: Добре!Признавам си,че съм проста,но айде някой да обясни за какъв х*й му е на автора да си бие парафин :shock:
hollowman
09-21-2008, 11:17
:shock: Добре!Признавам си,че съм проста,но айде някой да обясни за какъв х*й му е на автора да си бие парафин :shock:
Е как за къв? За да може да го ползва и като свещ и докато прави секс в тъмното да си свети с него за да уцели дупката...
nejnaDROGA
09-21-2008, 11:20
Е как за къв? За да може да го ползва и като свещ и докато прави секс в тъмното да си свети с него за да уцели дупката...
:-D Е чак толкова тъпа не съм,но се радвам,че си 2-то момче във форума,което се опитва (естествено несъзнателно) да ми оправи настроението :grin: :-)
hollowman
09-21-2008, 11:25
:-D Е чак толкова тъпа не съм,но се радвам,че си 2-то момче във форума,което се опитва (естествено несъзнателно) да ми оправи настроението :grin: :-)
Еее радвам се, че и аз нещо полезно съм направил 8)
Иначе по въпроса с парафина... автора на темата просто се надява, че все ще се намерят кандидатки, които да искат да му духнат свещта ... тъй си мисля аз.
аве питам само ве мнгоо на вътре го приемате аз сам на 15 да не мислите че ще си сложа такова :( :( :( :grin:
mishaaaaa
09-21-2008, 11:35
RuLzZz ИЗВИНЯВАЙ, АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБ, ХАЙДЕ НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО И ТОГАВА ПУСНАЙ ТЕМИ ... :?
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v kura i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-o
nejnaDROGA
09-21-2008, 12:00
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-o
Е аз си признавам,че наистина не знаех за какво е тоя парафин :oops:
Все още обаче мисля,че е тъпо!!!Има релефни презервативи,както и едни като "шапчици" с различен релеф...Като толкова иска да доставя кеф на момичетата да си купи нещо такова,а не да се боцка с парафин :x
Като искаш да си биеш инжекции, поне бии некъв стероид да станеш кораффф. :lol: Кви са тия парафини...И как не те е страх да си допреш игла там :lol: :lol: Аз ще умра от страх. 8-)
аве ташаци аз ви питам от обща колтура защото незнам точно какво е вие тука ми се обеснявате като путки и ще ви кажа кой е грамотен и кой не стига ми флодете темата да пишат само тези който имат отговор по върпоса. мерси
аве ташаци аз ви питам от обща колтура защото незнам точно какво е вие тука ми се обеснявате като путки и ще ви кажа кой е грамотен и кой не стига ми флодете темата да пишат само тези който имат отговор по върпоса. мерси
А ти като псуваш и обиждаш като селянин да не мислиш, че някой ще пише в яката ти тема? :lol:
tova sa mneniq ot dr forum
Лекар 34год.
Това което е написал някой за притискането на простата е жив абсурд. Не го прави, пениса ти ще расте докато станеш на 20-21 години,при всеки е различно, 14 см не са чак толкова малко,не живей в заблуда. И най вече не слушай съвети който могат да ти навредят необратимо, от лица които съвсем не са нясно какво говорят, никакви трикове не са в състояние да увеличат размера. има медикаменти които вече се предлагат и в българия които увеличават най вече дебелината, но са прекалено скъпи и формата на пениса след тяхната употреба става леко неестествена.
Дата на изпращане:22 Август 2008
na 25 i predi okolo 8 god si slojih parafin v onaq rabota abe na jenite im haresva ama za men tova be6e kraq na sexa ni6to ne 4uvstva6 i nqma svar6vane ,izmorqvam se do smart i nemoga moge li nqkoi da mi kaje na4in da se ottarva ot tova 4udo v men blagodarq vi predvaritelno
Единствения начин е да идеш на хирург, макар ,че не ти го е сложил лекар, само лекар може да го махне.А защо не си го сложил правилно? Защото "там" всички го правят и никой не е компетентен и няма кой да ти каже как се прави.Съпругът ми също е с парафин, има си чувствителноста, а за мен удоволствието е неописуемо.
ima o6te mn
no tova e nai vajnoto koeto trqbva da znae6 za ob6ta kultura
vaseto0o
09-21-2008, 13:01
Момче, от парафина (използва се такъв за миене на коли) се подува и става по-голям но след това гаранция че няма да ти стане!
небих се убол с игла по к**а дори от това да зависи човечеството :o
:o
vaseto0o
09-21-2008, 13:21
Ако човечеството и по-точно моя живот зависи от това лично бих та убол с игла по куро :D
hollowman
09-21-2008, 13:24
А ако така куро ти стане по-голям ше се убодеш ли?
nejnaDROGA
09-21-2008, 13:26
Ако човечеството и по-точно моя живот зависи от това лично бих та убол с игла по куро :D
:razz: :razz: :razz:
3 метра да стане няма да се убода по него мисля че и ти неби ...
vaseto0o
09-21-2008, 13:26
Мноо ясно куро му е по-важен от човечеството :D
hollowman
09-21-2008, 13:29
3 метра да стане няма да се убода по него мисля че и ти неби ...
Аз бих го убол, ако така ше стана безсмъртен :D
Или айде... поне да свършва, без да хвърля нищо и веднага да е готов за нови подвизи :grin:
pro_teen
09-21-2008, 15:26
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-o
Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?! :-D
Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?! :-D
izglejda moderatorite si vur6at rabotata :D
Абе пич ... как да нямаш кирилица? ... podkojno v "мъжкия полов орган" ... Как го написа това?! :-Dcopy/paste :-D
като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов орган :) ses :P
като напише напримерно K U R и форума е напраен автоматично да го превежда на Мъжки полов орган :) ses :Pme togava slaga *** :wink:
момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали :o
момичетата да траят - бихте ли се уболи вие по П****а а ?! не нали :o \:D/ \:D/ \:D/
Ama ti bi go ubol nali :-D
Rebirthing
09-21-2008, 15:59
:lol: :lol: :lol: Свещи ли ще си праиш?
:lol: :lol: :lol: Свещи ли ще си праиш?I 6te hodi da gi pali v curkvata :razz:
е незнам направо се попиках докато четох тази тема хаухаухуа "КУРО" хахахахаха
vaseto0o
09-21-2008, 20:04
Вие сте непоправими
HardcoreSyndrome
09-21-2008, 20:54
:lol: :lol: :lol: :lol:
Супер кухата тема!!! :razz:
sextazy_baby
09-22-2008, 07:20
Ми един мой приятел има парафин и...ОГРОМЕН Е!
pro_teen
09-22-2008, 07:28
:D :lol: Е не не Вие ме довършихте ... :D :D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :shock:
DevilWish
09-22-2008, 08:03
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-omm interesno.i vse pak ne si struva tova ;)
tarataika
09-22-2008, 09:26
tova sa mneniq ot dr forum
Лекар 34год.
Това което е написал някой за притискането на простата е жив абсурд. Не го прави, пениса ти ще расте докато станеш на 20-21 години,при всеки е различно, 14 см не са чак толкова малко,не живей в заблуда. И най вече не слушай съвети който могат да ти навредят необратимо, от лица които съвсем не са нясно какво говорят, никакви трикове не са в състояние да увеличат размера. има медикаменти които вече се предлагат и в българия които увеличават най вече дебелината, но са прекалено скъпи и формата на пениса след тяхната употреба става леко неестествена.
Дата на изпращане:22 Август 2008
na 25 i predi okolo 8 god si slojih parafin v onaq rabota abe na jenite im haresva ama za men tova be6e kraq na sexa ni6to ne 4uvstva6 i nqma svar6vane ,izmorqvam se do smart i nemoga moge li nqkoi da mi kaje na4in da se ottarva ot tova 4udo v men blagodarq vi predvaritelno
Единствения начин е да идеш на хирург, макар ,че не ти го е сложил лекар, само лекар може да го махне.А защо не си го сложил правилно? Защото "там" всички го правят и никой не е компетентен и няма кой да ти каже как се прави.Съпругът ми също е с парафин, има си чувствителноста, а за мен удоволствието е неописуемо.
ima o6te mn
no tova e nai vajnoto koeto trqbva da znae6 za ob6ta kultura
:shock: :shock: оказва се, че мъжете са също толкова ненормални като жените
hollowman
09-22-2008, 10:34
Аз искам да си сложа силикон в КУРО ... дали може :grin:
:shock: Сефте чувам за това нещо.. парафин в мъжкия атрибут.. Потресена съм.
Ей го новото поколение!Ей такива да се пращат в Китай,да им казват,че е полезно,да си БОДЪТ ПИШКИТЕ,да им изгърмят и поне планетата ще стане по-малко населена!
sevenhill
09-24-2008, 14:48
Опасно е тука има един при нас с парафин при него положението е трагично.Значи сложил си човека парафин и вече се фали нагоре надоло като "най- големия еб*ч" но след 2 месеца се случи нещо.Чукал жена си направил и 1 тек след тва още 1 и след това починали малко и почнал да прави трети но му грамнал ху* и ся ходи преварзан и го маже с някфи мазила и са му правили операция за тва че помислете малко :booooomb:
ихаа мн известна ми стана темичката :P :-P :-P :-P
Тва е най голямата простотия ,,, един пич който работеше лятото при мен си би парафин от половин кубик кура му се поду много имаше чувството че ще се пръсне 1 седмица не можеше да работи .. ;) след тва се оправи и се 1 нищо не беше бил ;) поне така каза той ама след като не изяви желание да си бие повече значи не си е работа ... + тва се замисли колко смешен ти става кура главата малка а стъблото огромно огромно ;)
+ тва се получават много често шибани деформации тип бучки и кура освен да пикаеш за нищо друго не може да го използваш ;)
aniezina
09-24-2008, 17:47
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-oтова пък енай-голмата глупост която съм чувала!
Момчета стига сте си експериментирали с половите органи! Накрая н нищо няма да приличат а и за нищо нма да стават! За всеки влак си има пътници, дори и за вашия :-D Стига с тия простотии бе народе!
Love0nlyMyself
09-24-2008, 17:54
дпбре бе да му еба майката или не пишете и давайте качествени отг ... ебаси :x
не че моя отг е некъф смислен ама все то бива бива всяка ваша втора дума е все против нещо
срри за спама все пак ...
sory ama nqmam kirilica,ina4e po temata tva e te4en parafin s injekciq podkojno v "мъжкия полов орган" i taka stava na nekvi top4eta i saotvetno trqq doprinasq po golqmo udovolstvie na jenite,nz sigurno e vredno,az dosega ne sam vijdal takova ne6to samo sa mi govorili,mi tva e ob6to vzeto koto znam :-oТИ СИ ГЛУПАК!
am napisal sam koto znam btw dnes namerih i snimki v neta koftiizglejda...... a otnosno baikara94 tosi li4i koi e glupak...... 8)
pyyykankaaa
02-28-2011, 20:24
http://www.urology.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BD-%D0%B2-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B0/
TheManTheLegend
02-28-2011, 20:41
Стига ъпвахте стари теми бееее