View Full Version : nz kakvo da pravq... ;(
anonimna1234
09-21-2008, 15:57
Преди около 2 месеца се запознах с едно момче в една дискотека. Забихме се и той ми взе номера...след това подържахме връзка писахме си смси и ходихме на кафе...След това аз заминах на море и тои ми се обаждаше всеки ден за да види как сам докато не ми откраднаха телефона и тогава нямаше от каде да му се обадя..Като се върнах от морето и отидах следваштата събота на дискотеката го видях.Той ме поздрави, поговорихме си и така...след това го видях да се целува с 2 момичета и ми стана мн кофти...после той дойде при мен но аз го бутнах и му казах да ме остави..Тои ме попита защо и аз му казах да отиде при другата...Тогава ми обеща, че това няма да се повтори но след 5 мин пак стана същото тогава отново му простих...Следвашата събота като се видяхме се подминахме без да си кажеме нищо.Аз го попитах дали ми се сърди за нещо и той ми каза не.Вчера като отидах пак ме подмина ,но този път аз нищо не му казах...Един негов приятел го бутна към мене но той каза че не иска..аз не разбрах защо.После неговия фр ми каза, че не искал да се забива с мене защото изглеждал мн тъпо...защото се забивал с мн момичета и не можел да е само с една...Лошото е че аз мн се привързах към него и нз какво да правя...секи път като се сета за всичко това ми идва да заплача и ми е мн кофти защото аз наистина го харесвам много... ;( :( :cry: :cry:
P.C - Опита да се забие и с най - добрата ми приятелка... :X ;(
ThereIsNoWayOut
09-21-2008, 16:04
незнам защо се тормозиш , той не те заслужава .. гледай си живота и така ;)
raichEbaichE
09-21-2008, 16:08
еми дабъл вижън или амор :!:
anonimna1234
09-21-2008, 16:13
emi az obiknovenno hoda i v 2te no tova stana v amor
raichEbaichE
09-21-2008, 16:18
ами гледай...там мом4етата ходят да забиват моми4етата...моми4етата ходят да се разкършат около пилона с новата поличка/потниче/панталонки и да ги забиват за забавление...не приемай момчетата от там твърде навътре,защото ще си в положението,в което си сега...
Sunshine'
09-21-2008, 16:20
Еми момчето може да си е помислило,че си несериозна.. ти обесни ли му,че нямаш телефон..?
Иначе звучи много детинско.. поздравявате се, не се поздравявате, държите си сметка кой какво прави :smt017 :smt017 :smt017
xXxScreamxXx
09-21-2008, 16:29
Ти на колко си бе ?! .... да ти имам историята ...
PeopleAlwaysLeave
09-21-2008, 16:31
Ти на колко си бе ?! .... да ти имам историята ...
Е щом ходи в дабъл вижан и амор на колко да е ? 25 ? :D Не повече от 13-14 ;]
А иначе, авторке, Райчето ти го каза най-правилно
soul1199
09-21-2008, 16:39
ostavi go,ne si zaslyjava,nameri si dryg
miss_asi
09-21-2008, 17:13
Пфф да ви имам проблемите?! :shock: Ми момчетата за тва ходят на дискотека за да могат да се забиват с повече момичета.
и затва момчетата, които ходят на дискотека с тая цел са на по 12-13 и са мнооого истински ;-)
да да дабъл вижан или АМОРЧе :х омг.....ам не мисли,че като се забиеш с някой в дискотека и ще е вечно твой...и щом н е го знаеш сиг си някво лапе ама..... забрави го....щом вече не ти и говори.. то е ясно не мислиш ли? :-o