View Full Version : Обича ли ме или всичко е лъжа ??
MiSs-KaPrIzZ
09-21-2008, 20:35
Пред всяко момичe винаги възниква въпроса "Обича ли ме или всичко е лъжа?? ".Преди година и половина се запознах с едно момче никога не съм предполагала,че ще бъдем заедно,но ето,че стана.Обичам го страшно много,но понякога си мисля че всичко е една лъжа.Казва ми за голямата си любов към мен,но при скарване всичко рухва..Продължителните караници ме направиха както по силна така и по уязвима..Свикнах да убивам тъгата си с сълзи и ми стана навик да плача.Понякога имам чувството че бившата му винаги ще пречи на щастието ни,защото макар и да не си признава той още изпитва нещу към нея което ме кара да мисля че думите "Обичам те" са една лъжа..Чела съм какво са си писали за тяхната голяма любов за това как никога няма да я забравят и още куп неща и когато му потърсих обяснение той започна да говори колко ме обича и това е само чат няма нищо истинско,но аз не съм сигурна че той я е забравил..
Спречквали ли сте се с въпроса "Обича ли ме?" и как разбрахте истината..?? Как да повярвам че тя е минало ??? Какво да направя ??
Whyniser
09-21-2008, 20:41
Ми поредното недорасло момиче . Много се обичате,обичам те милуууу. Моята лубов е безкрайна като океана разбираш ли 8-) :razz:
Ми поредното недорасло момиче . Много се обичате,обичам те милуууу. Моята лубов е безкрайна като океана разбираш ли 8-) :razz: Много добре казано. :razz:
Бих добавила само.....че единственият начин е да го изпробваш......ама нз как....не ви познавам :D
Biskfitka
09-21-2008, 20:46
Ми поредното недорасло момиче . Много се обичате,обичам те милуууу. Моята лубов е безкрайна като океана разбираш ли 8-) :razz: хм...и как реши че е недорасла!? Може найстина да се обичат...винаги тряа всичко да е под общ знаменател...
П.П. не се заяждам:) :-o
Whyniser
09-21-2008, 20:51
Ми поредното недорасло момиче . Много се обичате,обичам те милуууу. Моята лубов е безкрайна като океана разбираш ли 8-) :razz: хм...и как реши че е недорасла!? Може найстина да се обичат...винаги тряа всичко да е под общ знаменател...
И аз ама помисли малко.Намира утехи в сълзите и много често плаче.100 % слуша т.н. "депресарки" песни.И оттам си набива в главата,че всичко е лъжа и т.н. да не изброявам,че издребнявам.Може наистина да се обиждат.Но нека си поговорят,но дано не го обърнат на скандал 8-)
Biskfitka
09-21-2008, 20:57
И аз ама помисли малко.Намира утехи в сълзите и много често плаче.100 % слуша т.н. "депресарки" песни.И оттам си набива в главата,че всичко е лъжа и т.н. да не изброявам,че издребнявам.Може наистина да се обиждат.Но нека си поговорят,но дано не го обърнат на скандал 8-) мхм....ама то в темата си пише...карат си доста често.....явно не става с разговори :? тя затова иска съвет как да разбере дали той лъже... :)
Whyniser
09-21-2008, 20:59
И аз ама помисли малко.Намира утехи в сълзите и много често плаче.100 % слуша т.н. "депресарки" песни.И оттам си набива в главата,че всичко е лъжа и т.н. да не изброявам,че издребнявам.Може наистина да се обиждат.Но нека си поговорят,но дано не го обърнат на скандал 8-) мхм....ама то в темата си пише...карат си доста често.....явно не става с разговори :? тя затова иска съвет как да разбере дали той лъже... :)
Нека се разрови в раздела.Предлагал съм много планове и са много успешни.Една от авторите ми каза,че съм гении :oops: :D
tuk otrivam srodna du6a samo 4e razlikata pri men e 4e biv6a ne se mesi no mnogo pyti kato sme se karali i az sym si zadavala tozi vypros :-o :-o :-o na4ina da razbere6 ako ti go e dokazal na men mi go e dokazal no az o6te si imam symnenia no samo na momenti
Ами пробвай да се отделиш замалко от него...или нещо такова...и ако той те търси и те иска и не се отказва значи те обича....абе какво се замисляш...кефи се на моментите заедно.Те остават! Не си съсипвай живота с излишни мъчения.Един Господ знае какво му е в главата и в сърцето....както и в твоето... 8)
MartiSSima
09-21-2008, 23:01
Според мен момичето няма за какво да го опрекваме.Тя просто иска съвет и аз ще си дам мнението което е: просто говори с него.Съжалявам че звучи толкова клиширано ама това е начин.Не можеш на 100% да знаеш какво се крие в ума на едно момче нито пък ще чуеш на 100% да си признае нещо...но все пак опитай.Старите хора с по - голям житейски опит са казали: "От опит глава не боли" така, че действай.Стискам ти палци защото е много кофти когато незнаеш дали найстина държи на теб.Аз съм в подобна ситуация.Ако искаш пиши ЛС :)
shokoto91
09-21-2008, 23:17
Аз не бих истърпяла нещо подобно независимо от колко време ходиме. Само факта, че не съм единствена в съзнанието му би ме притеснил. Не бих се доверявала на такъв човек, но в момента и моето гадже не искам нито да го виждам, нито да го чувам ;) Така, че не съм сигурна дали ти давам компетентно мнение или просто съм сърдита на гаджето ми :)
Пред всяко момичe винаги възниква въпроса "Обича ли ме или всичко е лъжа?? ".Преди година и половина се запознах с едно момче никога не съм предполагала,че ще бъдем заедно,но ето,че стана.Обичам го страшно много,но понякога си мисля че всичко е една лъжа.Казва ми за голямата си любов към мен,но при скарване всичко рухва..Продължителните караници ме направиха както по силна така и по уязвима..Свикнах да убивам тъгата си с сълзи и ми стана навик да плача.Понякога имам чувството че бившата му винаги ще пречи на щастието ни,защото макар и да не си признава той още изпитва нещу към нея което ме кара да мисля че думите "Обичам те" са една лъжа..Чела съм какво са си писали за тяхната голяма любов за това как никога няма да я забравят и още куп неща и когато му потърсих обяснение той започна да говори колко ме обича и това е само чат няма нищо истинско,но аз не съм сигурна че той я е забравил..
Спречквали ли сте се с въпроса "Обича ли ме?" и как разбрахте истината..?? Как да повярвам че тя е минало ??? Какво да направя ??
Ако той ти обича,първа ще почувстваш.
anichkaaaa
09-22-2008, 06:24
Айде пак ясновидските способности ще влязат в употреба ... :?
Скъпо мое малко недорасло момиченце , НИЕ няма как да ти кажем , дали той те обича или не ! Това можеш само и единственно ТИ да си прецениш, защото ти си с него не ние !!
sextazy_baby
09-22-2008, 06:31
Ами кажи му бе и да се надяваме да не е някой 14-15-годишен пикльо
Въпрос : бараш ли го с гъза ?
Ходи на врачка да ти каже, кат си толкова проста, че да не можеш сама да разбереш. Ай , спасявай се.
Лъжа е!
Честито!
:lol: :grin:
V1k1tYyY
09-22-2008, 16:35
[b]Винаги ме е притеснявало това,но след най-голямото предателство последния път просто спря да ми пука..Примирих се,че думите "обичам те " са любими на всяко момче..Точно те са необходими,за да получи каквото иска..Така че вече не се питам дали е искрен-просто знам,че не е :) а твоето момче явно още мисли за бившата си,доста гадно е постъпил,като ти е казал че е само чат :? Поговорете :)
slun4ice_90
09-22-2008, 16:36
След всичко,което прочетох ще ти кажа моето мнение а то е:Че той явно още я обича.И след като ти твърдиш,че си чела за тяхната любов това е неговата голяма любов... :? Защо иначе и ще пази,какво са си писали?? :-o
miss_asi
09-22-2008, 17:01
След всичко,което прочетох ще ти кажа моето мнение а то е:Че той явно още я обича.И след като ти твърдиш,че си чела за тяхната любов това е неговата голяма любов... :? Защо иначе и ще пази,какво са си писали?? :-o
Съгласна съм! :)
[b]Винаги ме е притеснявало това,но след най-голямото предателство последния път просто спря да ми пука..Примирих се,че думите "обичам те " са любими на всяко момче..Точно те са необходими,за да получи каквото иска..Така че вече не се питам дали е искрен-просто знам,че не е :) а твоето момче явно още мисли за бившата си,доста гадно е постъпил,като ти е казал че е само чат :? Поговорете :)
Излиза да не вярваме като ни казват "Обичам те" :-D
Всъщност аз винаги съм си мислела че действията>думите.
Думите могат да са лъжи, но поведението на един човек няма как да излъже, най-малкото се усеща в погледа какво чувства човека.
А авторката да се замисли какво прави с човек, който още не е преодолял бившата си, не знае какво иска и съзнателно или не си играе с чувствата й?
Махни го. Нека си преодолява бившата насаме. Няма смисъл да си втора цигулка. Самоуважение му е майката - и стига си ревала, прилагай си самоуроци по хладнокръвие. Аз опитвам, въпреки че е трудно - чувствителен човек съм.
И да, тъжно е, но явно са лъжа думите му.. не те обича.
MiSs-KaPrIzZ
09-22-2008, 20:22
Мерси на всички,но реших че е по добре да си живея живота вместо да създавам любовни триъгълници и сериозни връзки..Живота е пред мен..Тя за него може да е единствена,но осъзнах че той не е ..
Ще разбереш дали те Обича, като го зарежеш, човек разбира какво е имал, чак, когато го загуби! Пък и като не си сигурна в чувствата му, защо си с него?! Доверието в една връзка е много важно, няма ли го, всичко пропада :? Историята ти ми е много позната, аз имах същия проблем с бишия си приятел, той даже ме заряза заради бившата си приятелка и после се върна при мене, така че прави си изводите сама! И вземи под внимание горните ми думи
GregoryHouse
09-23-2008, 04:43
Лъжа е мн ясно той я обича и на всичкото отгоре се и чукат...пък ти седиш и ревеш като хУлигофрен...я земи се стегни и стиа си се правила на малка...някъф келеш ще диктува тука я да фаща гората и да си нямаме разправий...пък риби в морето бол...
mynichka
09-23-2008, 04:59
и как очакваш да ти отговорим :( нито тебе нито него познаваме и да ти кажа дали те обича ...еми добре според мен НЕ ..щом се занимава с бившата
Една любов не може да се забрави току-така, а ти искаш от него да го направи, след като вече е с теб, за него нищо да не означава това, което е изпитвал...Според мен тя е минало, но винаги ще си спомня.Това не означава, че не те обича, но само до тук.
Любовта не се казва, а се показва, какво са казали хората...Лесно е на думи, на дела е трудно...поговорете относно караниците, направете нещо да ги ограничите до минимум.Не позволявайте връзката ви да рухне.
Мерси на всички,но реших че е по добре да си живея живота вместо да създавам любовни триъгълници и сериозни връзки..Живота е пред мен..Тя за него може да е единствена,но осъзнах че той не е ..
Qvno i ti TOOOOLKOVA go obi4a6,4e samo sled stranica i polovina izpisani komentari re6i da mu bie6 duzpata.Ne kazvam,4e ne e trqbvalo,prosto mn burzo "predade" "lubovta" si...hahaha.4ESTITO!Ve4e nqma biv6i,bude6ti i vuprosi "obi4a li me ili da si sreja venite"!!!
lifestyler
09-23-2008, 22:42
Някой по-горе посъветва авторката да се отдалечи от приятеля си и така да го провери дали я бил обичал или не. Бъдете сега честни и кажете не нямате ли поне един обвързан приятел, който да обича приятеля/ката си и въпреки това да я лъже? Искам само да кажа, че така нищо няма да провери, дори на съвестта му няма да повлияе ако я е лъгал и преди. Разговорите също няма да са решение според мен , пак поради причината със съвестта. Съгласна съм само, с това, че може и да си го втълпява, в крайна сметка на мен ми се вижда не толкова ненормален разговора с бившата му - възможно е да е обичал силно и преди нея (авторката)