Влез

View Full Version : май..май.. май съм се сриналала емоционално

ElinoOor
09-22-2008, 06:08
и какво прайм сега ?! по цял ден спя, почти не ям, не пия нищо освен вода :shock: , ревем за глупости от сорта на "оф той така и така направи .."
вчера баща ми ми върна компа (беше гръмнал хората го оправиха обаче той не ми го върна щото не съм го била пазила но това е друга тема..) мислеше че съм депресирана че нямам нет и скайп..
и сега седя и гледам в една точка и слушам Пинк..
имам чувството че времето е спряло,живота ми е спрял, всички други се забавляват
сякаш гледам как социалния ми живот се срива и аз нищо не правя просто седя и гледам шоуто :?

Sensuality
09-22-2008, 06:12
Само не разбрах що ревеш ? :-o

ElinoOor
09-22-2008, 06:13
както казах за глупости..

Sensuality
09-22-2008, 06:14
Ми тогава се стегни и вместо да седиш вкъщи и да ревеш,излез навън с някоя фр и се забавлявайте :)

ElinoOor
09-22-2008, 06:20
като казвам че ми се срива социалния живот имам предвид че хората се чудят как да ми кажат не 'щото знаят в какво настроение съм ..
никой не мога да изтърпя до мен искам да съм сама и да си седя във времето безцелно единствената ми комуникация със света сега е този форум но "кисна тук" понеже никой вече не ме иска

TinkyWinky
09-22-2008, 06:41
и що не те искат, щото си ги отхвърлила по някакъв начин с настроенията ти, защото се цупиш... разни такива...
ти сама правиш всичко да е така, стегни се, момее 8-)
усмихни се, излез малко, не се сърди на целия свят, никой нищо не ти е направил, предполагам ?

ElinoOor
09-22-2008, 06:47
ехеххее де да беше така проблема е че много се каза за и против мен
разни тайни се чуха от устите на доверени хора светът се обърна заради един пролетник подкрепят ме шепа хора но и те са с мен защото аз не издавам тях и нашите общи тайни от мен никой нищо не е научил а колко лъжи се изрекоха..

trittico
09-22-2008, 06:52
И нямаш ей така поне един истински приятел ??? :-o

MostHated
09-22-2008, 06:57
депресирана си точно както и аз... :[

ElinoOor
09-22-2008, 06:58
в моят иначе доста широк кръг от "приятели" и познати горе/долу свестните се броят на пръсти

xXxScreamxXx
09-22-2008, 07:04
Едно време и аз минах по тоя път ..
си4ко ще се нареди . по някое време просто ще спреш да пла4еш и ще си възвърнеш предишното настоение и начин на живот :)

tarataika
09-22-2008, 07:16
Ох и на мене ми е било така, все едно си някъде др и наблюдаваш всичко, като на филм, не ти пука за нищо... Спокойно, това е само период и ще го преодолееш. Успех! :)

Stefityyy
09-22-2008, 07:58
аз съм в същото положение като теб :-k :smt022 :-# :smt089

bafka
09-22-2008, 08:12
В момента и аз съм изоставена от всички, приятели, познати, никои не иска да излиза с мен никои не иска да поговорим. скарах се и с 3-те си "най- добри приятелки". Вече немога да се доверя на никого до миналата седмица ревях като побъркана, но с времето отминава. Промени компанията, промени възгледите си към живота и всичко ще се оправи ... :) 8-)

haterkata
09-22-2008, 09:02
пф и аз бях тъй ама се опрайх съвсем сама

ioancheto
09-22-2008, 09:05
и аз съм била така.. Просто да не ти пука..Гледай себе си... Не се тормози за глупости,и без това полза няма
както казаха,всичко ще си мине от самосебеси.. но и ти трябва да си помогнеш малко

TinkyWinky
09-22-2008, 09:22
да не ти пука, и аз уж имах много добри приятелки, които в един момент почнаха да се цепят от колектива, ама... много здраве, има още хора, с които може да контактува човек ;)
просто това е някакво временно разочарование, потърси стари познати, намери нови... ще се справиш, просто не се сдухвай :)

mynichka
09-22-2008, 10:47
ще се оправиш

Pliok0019
09-22-2008, 10:57
Добре дошла в клуба. Ако можех да помогна на себе си, бих те посъветвала какво да направиш. Уви, не мога.

Bubbly
09-22-2008, 11:09
Нарича се депресия от нищо -познато на повечето хора. Изход-времето.

dshiznit
09-22-2008, 14:01
и какво прайм сега ?! по цял ден спя, почти не ям, не пия нищо освен вода :shock: , ревем за глупости от сорта на "оф той така и така направи .."
вчера баща ми ми върна компа (беше гръмнал хората го оправиха обаче той не ми го върна щото не съм го била пазила но това е друга тема..) мислеше че съм депресирана че нямам нет и скайп..
имам чувството че времето е спряло,живота ми е спрял, всички други се забавляват
сякаш гледам как социалния ми живот се срива и аз нищо не правя просто седя и гледам шоуто :?

Самоубий се по хубаво.

ElinoOor
09-22-2008, 14:25
я тихо бе :x

petet
09-22-2008, 14:27
и сега седя и гледам в една точка и слушам Пинк:?

ОЛЕ АМА ТИ ИЗКАРА ПИНК,ЧЕ Е ЗА ДЕПРЕСАРИ...САМО ДА ТЕ ХВАНА И ЩЕ ТЕ ИЗКАРАМ ОТ ТОВА ЕМОЦИОНАЛНО РАЗТРОЙСТВО!ИЗВИНИ СЕ!

bug1965
09-22-2008, 14:28
o0o stegni se zaboga ko sq ako za sqkvi takia gluposti si4ki po4nem da sedim vav ka6ti da gledame v edna to4ka i da slu6ame pink na kade 6e otide toq svqt ... ae jivota e pred teb ne sqdai da reve6 az drebni raoti kolko po setiozni problemi 6e ia6 za v bade6te ... STQGAI SA I GORE GLAVATA !!! 8) 8) 8)

tarataika
09-22-2008, 14:29
и аз съм била така.. Просто да не ти пука..Гледай себе си... Не се тормози за глупости,и без това полза няма
както казаха,всичко ще си мине от самосебеси.. но и ти трябва да си помогнеш малко

абсолютно съгласна..животът е такъв, какъвто си го направиш..може да седиш и да се самосъжаляваш..или да направиш нщ по въпроса

bug1965
09-22-2008, 14:30

Самоубий се по хубаво.

:D :D :D

ElinoOor
09-22-2008, 14:34
8-) еее не съм казала че пинк е лоша аз много я харесвам обаче новата й песен ми действа.. някак си странно 8-)

petet
09-22-2008, 14:40
За So What? ли говориш? Много е тъпа и комерсиална-тип Stupid Girls!

Изтегли си Could I've Had Everything (тя е много по-добра и е с църковно звучене хаха,пада се B side песен на So What?)

ElinoOor
09-22-2008, 14:47
За So What? ли говориш?

точно за нея ии такова попринцип не слушам пинк .. по-добре да не уточнявам какво слушам 8-)

petet
09-22-2008, 14:50
Да,по -добре,щото може и да не го знам,щото освен Пинк друго незнам,но както и да е!Приятно ти слушане на Со Уат-а,но виж и песента дето ти написах по-горе,мисля,че ще ти хареса.Пък ако искаш нещо по-хард пробвай Cuz I Can или U + Ur Hand пък ако искаш 6 минутна балада,където текста ИЗОБЩО НЕ се повтаря и е една от най-добрите правени някога - Stop Falling!За Could I've had everything я има в подписа ми,като цъкнеш на снимката,от там изтриеш /board и така се получава адрееса,олееее станах шантав :D :oops:

ElinoOor
09-22-2008, 14:55
ма ти си мъжки ?!?!?! :smt104

petet
09-22-2008, 14:57
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Пинк и мъжко,странно а ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

petet женско ли ти звучи бе кукувицо :shock: :shock: :shock: :razz:

ElinoOor
09-22-2008, 15:00
ми сякакви ги има 8-)
ама само пинк ли слушаш :shock:

petet
09-22-2008, 15:02
Да.И няколко песни на Dido и Sonique - общо взето само истинска музика слушам! 8)

GotTheLife
09-22-2008, 20:20
душко и аз съм в "дупка".чувствам че няма закво да се хвана.ежедневието ме убива.отвсякъде ме тъпчат и доста си паплаквам ама знам че ще отмине все някога :)

stealthyGirl
09-23-2008, 17:13
Еми я си представи, че и тия приятели, които ги имаш сега (абе и един да е, нали дружите) се откажат от теб... Не го допускай - бъди мила, дори и това да ти е трудно сега. И на мен ми се е случвало да мисля, че тия приятели, които ги имам сега могат да ме предадат при най-малката възможност. В такъв случай приемам, че не мога да остана сама завинаги (или поне докато съм на у-ще) и се забавлявам с тях и се радвам на малките неща, които правят. После те стават по-големи, защото им е приятно с теб и се радват да те радват. :)

Ако може да попитам учиш ли поне малко или не си в състояние? :( На колко си? Питам от странното си любопитство. :-D

chocoleptic
09-23-2008, 18:40
Петко,остави момичето да слуша со уат.
Много си е весела даже.
Според мен се опитвай да се забавляваш и не мисли за проблемите си.

ElinoOor
09-23-2008, 21:25
13 иърс олд
ужасен търтей, по природа съм заспала така че и да бях добре пак нямаше да уча..

petet
09-23-2008, 21:52
Петко,остави момичето да слуша со уат.
Много си е весела даже.
Според мен се опитвай да се забавляваш и не мисли за проблемите си.

hahhaha

МОМИЧЕЕЕЕ(авторката),пробв й Conversation with my 13 years old self - много хммм депресарска песен може би :-D :D мисля че ще ти хареса

откъс

Come over here and let me hold your hand and hug you darling
I promise you that it won't always feel this bad
There are so many things I want to say to you
You're the girl I used to be
You little heartbroken thirteen year old me

You're laughing
But you're hiding
God I know that trick too well
You forget
That I've been you
And now I'm just the shell
I promise
I love you and
Everything will work out fine
Don't try to
Grow up yet
Oh just give it some time

НЯМА НАЧИН!Утре ставам промоутър на Пинк :razz:

Obsession
09-28-2008, 12:53
Всеки има такива моменти, ще го преодолееш.

DeCuTo0
09-28-2008, 14:33
вместо да седиш във вас вземи се вдигни малко от там където си седнала изкъпи се оправи се излез и виж колко хубав е света около теб и аз бях като теб когато се разделих с приятеля си нооо приятелите ми ми показаха колко хубав може да е живота стига да искаме. Дори и това да седиш пред входа и да чоплиш семки с приятели е доста по-хубаво от това да гледаш в една точка и да се съсипваш за няма и какво. :---) :-|

perkele1914
09-29-2008, 22:53
може да е от времето...

mIsHeTy
09-30-2008, 07:17
аз съм в същото положение като теб :-k :smt022 :-# :smt089
и аз съм така...в същтот положение като вас... :-# :cry:

Abbie_Broken
09-30-2008, 14:02
Ох и аз съм имах един такъф период ама се оправих. Стегни се... Прави тфа, което ти е приятно иии.. Абе занимавай се с нещо, излизай...