- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- май..май.. май съм се сриналала емоционално
и какво прайм сега ?! по цял ден спя, почти не ям, не пия нищо освен вода, ревем за глупости от сорта на "оф той така и така направи .."
вчера баща ми ми върна компа (беше гръмнал хората го оправиха обаче той не ми го върна щото не съм го била пазила но това е друга тема..) мислеше че съм депресирана че нямам нет и скайп..
и сега седя и гледам в една точка и слушам Пинк..
имам чувството че времето е спряло,живота ми е спрял, всички други се забавляват
сякаш гледам как социалния ми живот се срива и аз нищо не правя просто седя и гледам шоуто![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Само не разбрах що ревеш ?![]()
Суетата.Моят любим грях.
както казах за глупости..
Kaname senpai <3
Ми тогава се стегни и вместо да седиш вкъщи и да ревеш,излез навън с някоя фр и се забавлявайте![]()
Суетата.Моят любим грях.
като казвам че ми се срива социалния живот имам предвид че хората се чудят как да ми кажат не 'щото знаят в какво настроение съм ..
никой не мога да изтърпя до мен искам да съм сама и да си седя във времето безцелно единствената ми комуникация със света сега е този форум но "кисна тук" понеже никой вече не ме иска
Kaname senpai <3
и що не те искат, щото си ги отхвърлила по някакъв начин с настроенията ти, защото се цупиш... разни такива...
ти сама правиш всичко да е така, стегни се, момее![]()
усмихни се, излез малко, не се сърди на целия свят, никой нищо не ти е направил, предполагам ?
ехеххее де да беше така проблема е че много се каза за и против мен
разни тайни се чуха от устите на доверени хора светът се обърна заради един пролетник подкрепят ме шепа хора но и те са с мен защото аз не издавам тях и нашите общи тайни от мен никой нищо не е научил а колко лъжи се изрекоха..
Kaname senpai <3
И нямаш ей така поне един истински приятел ???![]()
Момиче съм
депресирана си точно както и аз... :[
Raise your fist!
в моят иначе доста широк кръг от "приятели" и познати горе/долу свестните се броят на пръсти
Kaname senpai <3
Едно време и аз минах по тоя път ..
си4ко ще се нареди . по някое време просто ще спреш да пла4еш и ще си възвърнеш предишното настоение и начин на живот![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ох и на мене ми е било така, все едно си някъде др и наблюдаваш всичко, като на филм, не ти пука за нищо... Спокойно, това е само период и ще го преодолееш. Успех!![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
В момента и аз съм изоставена от всички, приятели, познати, никои не иска да излиза с мен никои не иска да поговорим. скарах се и с 3-те си "най- добри приятелки". Вече немога да се доверя на никого до миналата седмица ревях като побъркана, но с времето отминава. Промени компанията, промени възгледите си към живота и всичко ще се оправи ...![]()
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
пф и аз бях тъй ама се опрайх съвсем сама
и аз съм била така.. Просто да не ти пука..Гледай себе си... Не се тормози за глупости,и без това полза няма
както казаха,всичко ще си мине от самосебеси.. но и ти трябва да си помогнеш малко
да не ти пука, и аз уж имах много добри приятелки, които в един момент почнаха да се цепят от колектива, ама... много здраве, има още хора, с които може да контактува човек
просто това е някакво временно разочарование, потърси стари познати, намери нови... ще се справиш, просто не се сдухвай![]()
ще се оправиш
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Добре дошла в клуба. Ако можех да помогна на себе си, бих те посъветвала какво да направиш. Уви, не мога.
Нарича се депресия от нищо -познато на повечето хора. Изход-времето.
Don't worry, be happy!
Самоубий се по хубаво.Първоначално написано от f3nkata__
я тихо бе![]()
Kaname senpai <3
Първоначално написано от f3nkata__
ОЛЕ АМА ТИ ИЗКАРА ПИНК,ЧЕ Е ЗА ДЕПРЕСАРИ...САМО ДА ТЕ ХВАНА И ЩЕ ТЕ ИЗКАРАМ ОТ ТОВА ЕМОЦИОНАЛНО РАЗТРОЙСТВО!ИЗВИНИ СЕ!
o0o stegni se zaboga ko sq ako za sqkvi takia gluposti si4ki po4nem da sedim vav ka6ti da gledame v edna to4ka i da slu6ame pink na kade 6e otide toq svqt ... ae jivota e pred teb ne sqdai da reve6 az drebni raoti kolko po setiozni problemi 6e ia6 za v bade6te ... STQGAI SA I GORE GLAVATA !!!![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
абсолютно съгласна..животът е такъв, какъвто си го направиш..може да седиш и да се самосъжаляваш..или да направиш нщ по въпросаПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself