View Full Version : Случвало ли ви се е?
sextazy_baby
09-22-2008, 15:24
И на мен ми се е случвало.С момчето,с което съм в момента-той правеше всичко за мен,за да ми покаже че ме обича,а аз изобщо не го отразявах.Като направихме 3 месеца аз го зарязах,но за 2 седмици разбрах какво съм направила и какво пропускам,затова поговорихме и естествено се върнах при него.Вече сме заедно година и 2 месеца и съм безкрайно щастлива и обичана
sasha_90
09-22-2008, 15:29
Така,искам да попитам,били ли сте с някого,който държи на вас и ви обича,но вие не отвръщате на чувствата му и се разделяте.Въпроса ми е дали ви се е случвало,като се разделите с въпростния човек,след време да разберете,че сте направили грешака и сте изпуснали някой с който сте могли да сте щастливи!
Не ми се е случвало.Обикновено като тръгна с някое момче е защото имам чувства.А не заради хубавите му очи или нещо от този род.
S_L_A_D_U_R_K_A
09-22-2008, 15:35
Случвало ми се е да се разкайвам за такъв човек, но не сме се събирали. Разбирам те, но се опитай да не го мислиш. Миналото си е минало и то трябва да си остане там. Глава горе и умната :)
Случвало ми седа съм с момче, което ме обожава, аз обаче не изпитвах нищо към него. Оставих го, след много, много време осъзнах какво съм направила. Беше прекалено късно да поправя грешката си. Това момче вече не е сред нас.
Jumbie483
09-22-2008, 15:50
Не ми се е случвало :smt102
И на мен ми се е случвало.С момчето,с което съм в момента-той правеше всичко за мен,за да ми покаже че ме обича,а аз изобщо не го отразявах.Като направихме 3 месеца аз го зарязах,но за 2 седмици разбрах какво съм направила и какво пропускам,затова поговорихме и естествено се върнах при него.Вече сме заедно година и 2 месеца и съм безкрайно щастлива и обичана
браво, мацко. трява мн да те обича наистина щом пак сте се събрали. Браво
Онзи ден,3 и половина
ми се случи точно същото :grin:
Lacey_66
09-22-2008, 17:51
:-o В момента ми се случва нещо такова ... момчето за което непрекъснато правя всичко... на което най много държа... за което ше си дам живота... неможе да види нищо... просто не ме забелязва :( и не мисля че е оценил ... всичкото което направих и продължавам да правя за него ... но сега като гледам леко ми е дотегнало от всичко ... и ако ме изгуби дали ше усети къде е грешал... и просто че зарди тъпото му поведение напоследък е изгубил една от най добрите си приятелки... дали ще съжалява ... :? :? :? :-o #-o #-o #-o :-k :-k :-k #-o
tan4etoo
09-22-2008, 18:09
da bila sym taka i mi be6e super gadno :( :(
Да случвало ми е, не аз Нямах Чувства, а Той! Изгубила съм дотолкова доверие в него, че, сега, когато ми казва, че ме обича, когато понякога прави опити да се съберем и т.н не му вярвам и не мога да определя дали ме е оценил или само ме лъже, понеже е един гаден ЕГОИСТ! Ако не го е направил,надявам се все някога да го направи! :):):)
Т'ва твоето не е обич. Просто ти харесва да бъдеш обожаван.;
Seducti0n
09-22-2008, 21:53
Всъщност не мога да си представя истинско щастие, с човек когото не обичам или към когото нямам абсолютно никакви чувства.
И всъшност, в момента аз съм ситуацията в която е било твоето момиче и мога да ти кажа, че чувството е наистина ужасно...но ти си го изпитал на гърба си, така че знаеш за какво ти говоря.
Може би това, че си я отблъснал не е точно грешка, а по-скоро пропусната възможност да и покажеш още от самото начало, че истински цениш това, което тя прави за теб
Съветът ми е да не се самообвиняваш за неща, които са следствие от мисленето ти преди време и въобще тогавашният етап на отношенията ви.Гледай напред и бъди истински щастлив! (: