View Full Version : Секси Споменчета :P
OnTheEdge
09-22-2008, 20:38
Яяяя кажете някакви по-така интимни спомени и пожелания ;]] Попринцип не е в мои стил да пращам заучени смс-и,но сега ми е много блокирало и не ми се мисли,пък искам да изпратя на жената
:-D
TheGirlNextDoor
09-22-2008, 20:52
щи го вкарам къс за да те дразни и дебел за да те боли
..по интимно-здраве му кажи! :-D
OnTheEdge
09-22-2008, 21:07
Da predupredq molq oligofrenski komentari na hora koito smqtat da se pravqt na interesni da ne se pishat...
shokoto91
09-22-2008, 21:15
по-бързо ще стане , ако пуснеш търсачката ;) можеш да търсиш "споменчета", "секси споменчета", "секси смс-и" и всякакви подобни :)
pasii_sladuranata
09-22-2008, 21:32
Лихвата е луд и изтощителен секс, а вие не обичате дълговете си , нали?
Ела до мен и кажи, че ме обичаш и ти. Аз те търсех много дни, с мен да бъдеш ти. Сега сме двама, чуй сърцето ми тупти. Искам тази нощ,със мен да бъдеш ти ..
Обичам те! Това го зная и ще го призная в този ден, когато ти ще бъдеш с мен!!!
Имате неплатена сметка от 1000 целувки, лихвата е бурен секс, та ви молим да си платите поне лихвата!
Ако ти пиша SMS , ще си играя с мислите ти. Ако ти се обадя, ще си играя с чувствата ти. Ако те видя, ще си играя с тялото ти.
Хайде с нас на секс и пица! Какво, не обичаш ли пица?
Здравей приятелю/ко! Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката води до обич, а обичта-до секс. Та…може ли да те прегърна?
OnTheEdge
09-22-2008, 21:34
Blagodarsko,da ste jivi i zdravi :-P
insanity_666
09-23-2008, 07:01
най-лесното е да използваш някой текст на песен - повече ще се трогне, това ти го гарантирам. особено пък, ако песента е от любимите й ;)