PDA

View Full Version : Килограмите са причината да не правим секс

chara
09-22-2008, 21:38
zna4i az sum edno ne mnogo vidoko momi4e kum 165sm i teja kum 60 kg imam si seriozno gadje i hodim ot dosta vreme no ne moga da se otpusna sramuvam se ot tova da pravim sex prez denq sram me e kogato me vijda gola i t.n oba4e vse mi povtarq 4e imam neveroqtno tqlo i t.n 4e mnogo me obi4a, a az vijdam 4e e imal mnogo po znoini priqtelki predi men. ima li nq4i da go otblusna s tova ne6to

Редактирано от Цвети
7-ма точка.

50cent
09-22-2008, 21:42
абе кво се срамуваш бе човек моята приятелка се срамуваше тва онова ама тя си има хубаво телце не се притесняваи

Seducti0n
09-22-2008, 22:25
Едно от най-глупавите неща ще е да сравняваш себе си с предишните му приятелки.
Дори и манекенки да са били, вече са в графата "бивши" и там им е мястото, не в неговата глава, не в твоята, а в миналото!
Поработи над самочувствието си и ако решиш да отслабваш, го направи заради самата себе си, а не за да се харесаш на гаджето-щом е с телб, значи те харесва каквото си.
И като цяло всяка една провмяна било то в характера или външно трябва да правиш, подтикната от собствената ти нужда, а не от претенциите на страничен човек.
Успех и по-уверено! (:

LDto
09-23-2008, 02:36
abe spokoino be ne se sramuvai ot tova koeto si shtom toi e s teb i oshte ne te e ostavil zna4i te obi4a shtom e predpo4el teb pred nqkoq fliorca ;) kvo se sramuvash pravi si sex :oops: :-)

scoobydors
09-23-2008, 05:06
abe spokoino be ne se sramuvai ot tova koeto si shtom toi e s teb i oshte ne te e ostavil zna4i te obi4a shtom e predpo4el teb pred nqkoq fliorca ;) kvo se sramuvash pravi si sex :oops: :-)
+ 1 :-)

mishmula
09-23-2008, 06:09
Както ти си писала е имал и други приятелки, значи е виждал женско тяло и едва ли е като някой хлапак да зяпа като не виждал (освен ако не си пада воайор :D ) Мисля, че е достатъчен факта, че има желание за секс => привличаш го, което според мен е много важно. Вдигни си самочувствието по някакъв начин, защото да мислиш за това по време на секс....губи се изобщо смисъла му и не можеш да се отпуснеш напълно. И аз преди се притеснявах, ама като изпия един голям ром и забравям за притеснението :D

П. П. да не си помислиш, че съм подстрекател и те съветвам да се напиваш :-D

TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 06:16
абе .. в едната тема си писала, че си правила 100 пъти секс и разни тройки и тн , в тази че се притесняваш да си легнеш с него ..

последно кое е вярното ...

BaBy_bS
09-23-2008, 06:21
абе .. в едната тема си писала, че си правила 100 пъти секс и разни тройки и тн , в тази че се притесняваш да си легнеш с него ..

и вибратори искаше :-o

TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 06:25

и вибратори искаше :-o
то за вибраторите не пречи ... ама както разправя, че не може да свърши по време на секс дори и тройки опитвала, така следващата тема е, че се притеснява да легне с приятела си ...
абе не знам ... може едното да е следствие от другото ... знаеш ли, може заради това, че се срамува пред приятеля си да не се отпуска и за това да не може да свърши.

ell_ownz
09-23-2008, 06:31
^ ima 10000000 momi4eta s tazi kartinka, moje da q barkate s dr samo zaradi avatara

GregoryHouse
09-23-2008, 06:34
^ ima 10000000 momi4eta s tazi kartinka, moje da q barkate s dr samo zaradi avatara

а колко такива със същия ник ?

eveto_xx
09-23-2008, 07:16
Imashe go i tozi moment sys srama, no kogato edin 4ovek te obi4a istinski,toi ne te obicha tochno zaradi tqloto ti, a zaradi samiq teb...Pyk i navsqkyde slusham kak nqkakvi fidanki se oplakvat "lele kolko sym debele,kolko me e sram"...Tova veche e prostotiq... :)
P.S: Sorry za latinicata,no sym v daskalo,i nqmam foneti4na...

MiSs_Na_BiSs
09-23-2008, 07:18
Както ти си писала е имал и други приятелки, значи е виждал женско тяло и едва ли е като някой хлапак да зяпа като не виждал (освен ако не си пада воайор :D ) Мисля, че е достатъчен факта, че има желание за секс => привличаш го, което според мен е много важно. Вдигни си самочувствието по някакъв начин, защото да мислиш за това по време на секс....губи се изобщо смисъла му и не можеш да се отпуснеш напълно. И аз преди се притеснявах, ама като изпия един голям ром и забравям за притеснението :D

П. П. да не си помислиш, че съм подстрекател и те съветвам да се напиваш :-D

+1 :D

ra4ence
09-23-2008, 07:37
И аз като по-малка съм се притеснявала от първия секс с някой мъж, но това минава с практиката :) Изобщо да не ти пука, граби с пълни шепи от живота

sasha_90
09-23-2008, 08:56
Съгласна съм с Цветито.Никога,ама абсолютно никога,не се сравнявай с други момичета!Запомни,че няма грозни момичета,има такива,които не се поддържат.Не си мисли,че момчетата харесват само тип манекенка,защото не е така.Казваш,че връзката ви е сериозна,тогава защо се тревожиш,че не те харесва.Щом сте от дълго време заедно,едва ли не те харесва.Напротив сигурна съм,че ТЕ ХАРЕСВА,иначе досега да те беше зарязал.А и съм чела в интернет,че когато едно момче иска да правите секс-харесва тялото ти.Така,че успокой се.Няма от какво да се срамуваш,а и не мисля,че си толкова дебела и отблъскваща,колкото искаш да се изкараш.Ще ти кажа и друго-едно момче ако държи на теб,няма да се повлияе от това дали си дебела или слаба.

mynichka
09-23-2008, 09:42
бъди по спокойна ..като се срамуваш от тялото си -диета и готово

danielchety
09-23-2008, 11:15
Едно от най-глупавите неща ще е да сравняваш себе си с предишните му приятелки.
Дори и манекенки да са били, вече са в графата "бивши" и там им е мястото, не в неговата глава, не в твоята, а в миналото!
Поработи над самочувствието си и ако решиш да отслабваш, го направи заради самата себе си, а не за да се харесаш на гаджето-щом е с телб, значи те харесва каквото си.
И като цяло всяка една провмяна било то в характера или външно трябва да правиш, подтикната от собствената ти нужда, а не от претенциите на страничен човек.
Успех и по-уверено! (:

Напълно съм съгласна :P

GotTheLife
09-23-2008, 11:38
ако те обича големият ти задник няма да му прави впечатление :)

samonervi
09-23-2008, 13:47
По принцип влюбения мъж не отделя толкова внимание на няколко килограма в повече,само ти се притесняваш.Пък и ако си 20 кила и няма какво да пипне дали няма да е по-лошо?

TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 13:50
По принцип влюбения мъж не отделя толкова внимание на няколко килограма в повече,само ти се притесняваш.Пък и ако си 20 кила и няма какво да пипне дали няма да е по-лошо?
от личен опит ще каже, по- добре да е пухкава от колкото много слаба, щото като правиш секс с много слаба мацка после всичко те боли и имаш яко синки

nejnaDROGA
09-23-2008, 13:53
:lol: :razz: :lol: Пред още трима човека си се събличала и си се е*ала с тях и не ти е било кофти,а сега пред едно момче те е срам да се съблечеш :lol: :razz: :lol: Ако питаш мен трябва да те е срам от сексуалният си живот (говоря за тия тройки и четворки),а не от външният си вид... :?

sasha_90
09-23-2008, 13:54
от личен опит ще каже, по- добре да е пухкава от колкото много слаба, щото като правиш секс с много слаба мацка после всичко те боли и имаш яко синки
Ето виждаш ли авторке?Не всички харесват слаби.

TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 13:56
за всичко си има хора :)

:lol: :razz: :lol: Пред още трима човека си се събличала и си се е*ала с тях и не ти е било кофти,а сега пред едно момче те е срам да се съблечеш :lol: :razz: :lol: Ако питаш мен трябва да те е срам от сексуалният си живот (говоря за тия тройки и четворки),а не от външният си вид... :?

кво лошо има в тройките и е четворките ...

nejnaDROGA
09-23-2008, 14:02

Не,че има нещо кой знай колко лошо...Просто казвам,че ако ще се срамува от нещо то това не трябва да са няколкото кг. отгоре,а сексуалният й живот...

pro_teen
09-23-2008, 14:09
Какво значение имат килограмите?? Правете си кефа, да не те бърка това! :)

TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 14:13

Не,че има нещо кой знай колко лошо...Просто казвам,че ако ще се срамува от нещо то това не трябва да са няколкото кг. отгоре,а сексуалният й живот...

извинявам се ... аз извлякох друг смисъл от контекста.

tonitoo
09-26-2008, 19:37
Изобщо не се притеснявай....щом те обича такава каквато си.Няма от какво да се притесняваш и от какво да те е срам...Успех! :-)

MoHuTo
09-27-2008, 13:03
Щом иска да прави секс с теб тогава какъв ти е проблема :) И аз не съм с перфектно тяло, обаче не виждам приятеля ми да има проблем с това :-o

Undying
09-27-2008, 13:15
165-60 кг са си много добре даже,не виждам от какво имаш да се притесняваш,грабвай момчето и да не ти пука.

snejana67
09-27-2008, 13:32
:) успокой се и се отпусни всеки човек е уникален давай всичко ще е наред :-) :-)