View Full Version : Неква тъпа тема...вече и с повечко снимки..[просто виж..]
malka_diva4ka
09-23-2008, 12:21
Eми тва може да е една от най-тъпите теми в форума,но искам и други мнения... :oops: :oops: :oops: и знам че ше има обиди тка че..
Еми искам да се подстрижа късо..но незнам дали ше ми отива..косата ми е почти до кръста и имам кръгло лице[с големи бузки]..
http://www.prikachi.com/files/367788a.jpg <-----некво "Лапе" [аз] :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ето и още снимчици
http://www.impulse.bg/photos/by/194890/view/7849584 <-тука съм с бритонче....
http://www.impulse.bg/photos/by/194890/view/7841728 <-тука бритончето е на една страна...
BTW:сории че снимките са от impulse.com но нямах време да ги прикача в онзи сайт :-D :) :) :) :) :)
Sweet__Dream
09-23-2008, 12:35
Ако не е много късо,мисля,че ще ти отива! :)
CaribbeanGirl
09-23-2008, 12:39
Аз не мисля, че ще ти отива /не се сърди, лично мнение/ ако сложиш снимка може да променя вижданията си :-)
Sensuality
09-23-2008, 12:43
Дай снимка :)
темата си става напълно нормална ако имаше снимка :P
айде сложи и ще ти кажем.. :) колкото до това,че имаш кръгло лице,ако това е единственото по което трябва да се разсъждава,то няма да ти утива..до колкото знам прави лицето още по-обло,малко..и леко дундесто.. :) сложи снимка,пак казвам :)
moje da pusne6 edna snimka pone da moje da si te predstavim .... spored men trqa da se postrije6 hem 6e promeni6 ,malko fizionomiqta si hem 6e osveji6 kosata si (kosa do krasta lele znam 4e mn hora iat ma az ne moa da sam edna ot tqh)nz dali 6e ti otiva poi4e kasa ili dalgo pusni pic (povtarqm sa ve4e ......) 8)
Pliok0019
09-23-2008, 14:24
Отрежи я. Косата расте.
Щом имаш бузки късо няма да ти отива 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000%
Тя косата расте,ама с години!
така като те гледам мисля, че аз бих те харесала с къса коса .... но пак зависи и от самата прическа :) опитай, яко е да се променяш :)
zvezdichkaaa
09-23-2008, 17:09
Според мен няма да ти ходи къса коса :? ...
tarataika
09-23-2008, 17:19
да, мисля, че ще ти отива - френско каре напр
Много късо няма да ти отива.
FairyNymph
09-23-2008, 20:01
момичето е сложило снимка бе...
еми аз мисля че ако я подстиржеш, ама не мн ще си сладичка :-)
Yancheto
09-24-2008, 06:18
да, мисля, че ще ти отива - френско каре напр
И аз съм на това мнение. :) А и не е вярно,че косата расте много бавно.То си зависи от самата коса де,моята например расте доста бързо.
Според мен не трябва да се подстригваш на каре. Направи се на етажи и косата ти да е малко над гърдите. Така ще е най-добре.
DisciplineAndOrder
09-24-2008, 09:02
режи ;-)
Няма да ти отива :( (без да се обиждаш)
i_hate_you_but_i_love_you
09-24-2008, 10:11
Според мен няма да ти ходи къса коса :? ...
+1 Няма да ти ходи толко късо.. Ако искаш си я одрежи някъде до раменете ама по-късо от това.. недей :wink:
...SoMэ__SpЭciaLLy...
09-24-2008, 13:09
NE NE NE [!]
mimsssssss
09-24-2008, 16:02
ако се сещаш тая от пусикетдолс със късата руса коса каква и е прическата нещо такожа ако си направиш по екстравагантно и раздвижено мисля че ще ти ходи.
п.п. пък и сега нямаш прическа просто косата си ти разсте свободно надолу тъй че експериментирай...
Според мен не трябва да се подстригваш на каре. Направи се на етажи и косата ти да е малко над гърдите. Така ще е най-добре.
!
повтарям се..наистина ти е обло лицето и късичко ще седи малко..
дам..дължина до раменете ще ти е супер,ама да си е прическа а не да я пускаш да си расте надоло..и малко по-обемна в корените супер ще е.. :)
леле, не можеш да си представиш колко си приличаш с една моя приятелка :shock: , нейната прическа ена етажи и има странияно бритонче, адски и отива, мисля че и на теб ще отива, защото имате адска прилика, още съм шокирана :shock: :shock: :shock:
Seducti0n
09-24-2008, 20:09
Не си го причинявай!
Ако искаш промяна, може да я скъсиш, но не прекалено драстично.
Защо не разгледаш някое списание? (:
Лицето ти е далеч от кръглото...
Лицето ти е обло и наистина няма да ти отива много късо, а и както казаха косата расте, но с години.А и като гледам имаш хубава и дълга коса, просто не я съсипвай! От личен опит ти казвам-исках промяна и от коса 15 см под раменете се подстригах страшно късо :shock: (е, не момчешко, но все пак е късо :) ) Първите дни ми харесваше, кефих си се на новата прическа и промяната, но сега като си гледам снимки с дълга коса и съжалявам, че направих такова нещо с косата си... :( А и аз преди не се занимавах много с косата си, тъй като тя е (беше) почти идеално права и просто трябваше след като я измия да я среша и стоеше много добре, но сега е много по- различно-трябва да се мъча с нея по 30-40 мин, за да се получи нещо приемливо за пред хора :) Така че, ако не бързаш и ако още мислиш какво да направиш, разгледай списания, огледай нови прически (и разбира се такива, които ще ти отиват) и реши :)
За да видиш за какво говоря ще пусна снимки с дълга и къса коса, за да се разубедиш сама от късото :) (само че в петък, защото не съм си вкъщи и тук нямам снимки)
amu kosatati e mn huava (za razlika ot moqta ) , no se posrtiji ti si izberi daljinata malko 6te se osveji6 :)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
09-25-2008, 15:42
Еийй, супер! Мога да те поздравя за решението. Режи смело, не се притеснявай, косата расте. (: Според мен ще ти отива късо, но не прекалено. Прави, каквото си намислила и не се ограничавай. Хубаво е човек да се променя. :)
BurningDesire
09-25-2008, 17:53
Абсолютно НЯМА да ти отива. Ако искаш промяна, накълцай си косата, но в никакъв случай не я подстригвай.
Svalkata
09-25-2008, 18:05
Абе, според мен ще то стои добре, но можеш да пробваш и други прически, не съвсем къси :smt008
според мен-твърдо НЕ
+1
Osve tova kareto ne otiva na deca!!!!Tova e po-6ikozna pri4eska,ni6to 4e ve4e se izturka!
shokooo_f
09-28-2008, 13:21
айде сега и аз ще ти кажа мойто мнение, имах коса до кръста постригах се на къре да отивами, и понеже съм човек който не съжалява за решенията си и този път не съжалих, но като си спомних колко грижи хварлих за подържането и пускането и преди ми стана много мъчно, дори сега мисла да си взеча удължена коса, не защото е на мода а за да се чуствам добре, така че помисли за решението си много добре, защото косата расте но с години!!!
<Alexa>
09-28-2008, 14:51
Според мен къса коса няма да ти ходи.
Infinity
09-28-2008, 14:56
не мисля че ще ти отива :o
misspurple
09-28-2008, 15:40
Няма да ти отива според мен,а и лично мен за да ми хареса късата коса трябва да е направена много добре..с което не всеки се справя.Говоря за прическата тип Риана,В.Бекам и.т.н. :) А и не можеш да си позволиш кой знае какви различни прически....иначе на някои жени им ходи много,направо :-) :-)
pOiSoN_kIsS_94
09-28-2008, 18:00
Като че ли бих те харесала с бретон :) :shock: 8)
Според мен лицето ти не е мн кръгло, даже малко профълговато/според мен де/ Иначее мн мн късо едвали ще ти отива ;) с бретон май наистина ще ти ходии :-)
draki4ka
09-28-2008, 19:49
на стъпала и малко бретон ще стои яко е според мен де :) успех ако не си се постригала още
malka_diva4ka
09-28-2008, 20:06
на стъпала и малко бретон ще стои яко е според мен де :) успех ако не си се постригала още
нее още не съм се постригала....чакам още мнения... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
RiseGirl
09-28-2008, 21:40
Такава прическа на кръгло и бузесто лице - не мисля