- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Неква тъпа тема...вече и с повечко снимки..[просто виж..]
Eми тва може да е една от най-тъпите теми в форума,но искам и други мнения...![]()
![]()
и знам че ше има обиди тка че..
Еми искам да се подстрижа късо..но незнам дали ше ми отива..косата ми е почти до кръста и имам кръгло лице[с големи бузки]..
http://www.prikachi.com/files/367788a.jpg <-----некво "Лапе" [аз]![]()
![]()
![]()
![]()
ето и още снимчици
http://www.impulse.bg/photos/by/194890/view/7849584 <-тука съм с бритонче....
http://www.impulse.bg/photos/by/194890/view/7841728 <-тука бритончето е на една страна...
BTW:сории че снимките са от impulse.com но нямах време да ги прикача в онзи сайт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Ако не е много късо,мисля,че ще ти отива!![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Аз не мисля, че ще ти отива /не се сърди, лично мнение/ ако сложиш снимка може да променя вижданията си![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Дай снимка![]()
Суетата.Моят любим грях.
темата си става напълно нормална ако имаше снимка :P
айде сложи и ще ти кажем..колкото до това,че имаш кръгло лице,ако това е единственото по което трябва да се разсъждава,то няма да ти утива..до колкото знам прави лицето още по-обло,малко..и леко дундесто..
сложи снимка,пак казвам
![]()
moje da pusne6 edna snimka pone da moje da si te predstavim .... spored men trqa da se postrije6 hem 6e promeni6 ,malko fizionomiqta si hem 6e osveji6 kosata si (kosa do krasta lele znam 4e mn hora iat ma az ne moa da sam edna ot tqh)nz dali 6e ti otiva poi4e kasa ili dalgo pusni pic (povtarqm sa ve4e ......)![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Щом имаш бузки късо няма да ти отива 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000%
Тя косата расте,ама с години!
Според мен няма да ти ходи къса коса...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
да, мисля, че ще ти отива - френско каре напр
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Много късо няма да ти отива.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
според мен-твърдо НЕ
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от tarataikЪ
А и не е вярно,че косата расте много бавно.То си зависи от самата коса де,моята например расте доста бързо.
Според мен не трябва да се подстригваш на каре. Направи се на етажи и косата ти да е малко над гърдите. Така ще е най-добре.
Няма да ти отива(без да се обиждаш)
+1 Няма да ти ходи толко късо.. Ако искаш си я одрежи някъде до раменете ама по-късо от това.. недейПървоначално написано от lonely in my live
![]()
..Why can't I be innocent..
NE NE NE [!]
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
ако се сещаш тая от пусикетдолс със късата руса коса каква и е прическата нещо такожа ако си направиш по екстравагантно и раздвижено мисля че ще ти ходи.
п.п. пък и сега нямаш прическа просто косата си ти разсте свободно надолу тъй че експериментирай...
!Първоначално написано от ^blue_cat
повтарям се..наистина ти е обло лицето и късичко ще седи малко..
дам..дължина до раменете ще ти е супер,ама да си е прическа а не да я пускаш да си расте надоло..и малко по-обемна в корените супер ще е..![]()
леле, не можеш да си представиш колко си приличаш с една моя приятелка, нейната прическа ена етажи и има странияно бритонче, адски и отива, мисля че и на теб ще отива, защото имате адска прилика, още съм шокирана
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не си го причинявай!
Ако искаш промяна, може да я скъсиш, но не прекалено драстично.
Защо не разгледаш някое списание? (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Лицето ти е далеч от кръглото...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)