View Full Version : Голям е и не влиза..
plamenatanasov
09-23-2008, 16:52
Значи на 17 години съм и имам доста голям проблем с жените...май е прекалено голям и неиска да влиза,или аз съм много сакат и немога да уцеля..хаха. Както и да е до сега ми се е случвало няколко пъти и съм доста притеснен. Знам как да задоволя момичето,знам как да я възбуда,знам как да достигне до клиторен оргазъм,но стигна ли до същинската част,се едно забивам,и все нещо не се получава. Не е проблемa в това че момичето не е мокро,винаги са доста мокрички,но...можеби е и на психическа основа нз..дайте мнения и решения,че ми писна вече...
Еми...помъчи се малко...то първият път е най-тясна...после с няколко вкарвания ще стане лесно ;)
Baby_bouce
09-23-2008, 16:55
Клъцни го , самохвалко ....
plamenatanasov
09-23-2008, 16:58
Голяма хвалба е да не можеш да го вкараш,няма що...
vaseto0o
09-23-2008, 17:01
Клъцни го , самохвалко .... :D
голям,голям е па колко може да е голям :razz:
мацката пищи ли като й го вкарваш или не?
да си го вкара сама бре-като не можеш ти? :neutral:
tarataika
09-23-2008, 17:08
епа ръгай....кво друго...можеш да й изкараш очите извън орбита с тая дължина, мухльо :D
GoldeN_LoVe
09-23-2008, 17:18
На много интересен ли се правиш 8-)
Magi4eska_Kiss
09-23-2008, 17:19
епа ръгай....кво друго...можеш да й изкараш очите извън орбита с тая дължина, мухльо :D
:razz:
nejnaDROGA
09-23-2008, 17:22
Я му кажи размера,че ми стана интересно :lol:
П.П.Много ме съмнява да ти е толкова "голям",че чак да не може да влезе :?
То проблема не е,че е дълъг...а явно е дебел... :?
SpOrTs_GiRl
09-23-2008, 17:27
Я му кажи размера,че ми стана интересно :lol:
П.П.Много ме съмнява да ти е толкова "голям",че чак да не може да влезе :?
Подкрепям ..
Иии наистина - защо мацката да не е отгоре и да не си го вкара сама!?
snejana67
09-23-2008, 17:34
:) :) :) опитаи пак може би ще стане бъди по смел :) :)
SpOrTs_GiRl
09-23-2008, 17:35
:) :) :) опитаи пак може би ще стане бъди по смел :) :)
А бе по-смел .. да я разпори ли искаш?! :lol:
http://www.fiat-bg.com/forum/files/durex-xxl-pub_420.jpg
HardlyAwakened
09-23-2008, 17:44
ахахахаахахахаа :lol: :lol: :lol: :lol:
ne_sam_malka
09-23-2008, 17:44
4oveka ima problem e :D:D:D stiga ste se podigravali ... zavijdate li za razmera :D:D:D
http://imagesfrombulgaria.com/d/41117-5/_82_+Stump.JPG
:D :D :D
nejnaDROGA
09-23-2008, 17:54
4oveka ima problem e :D:D:D stiga ste se podigravali ... zavijdate li za razmera :D:D:D
ХаХ,че той никъде не е казал какъв му е размера :lol: Как може някой да му завижда :lol:
Някой беше казал,че сигурно му е много дебел и в това се крие проблема ... ЕеЕеЕе добре бе!!!Колко му е дебел,че да не може да го вкара :D Сигурно го хваща с 2 ръце,нали?!
И сега по темата:Ако питаш мен проблема ти е на психологическа основа или на малък опит :-o
ne_sam_malka
09-23-2008, 17:59
ХаХ,че той никъде не е казал какъв му е размера :lol: Как може някой да му завижда :lol:
Някой беше казал,че сигурно му е много дебел и в това се крие проблема ... ЕеЕеЕе добре бе!!!Колко му е дебел,че да не може да го вкара :D Сигурно го хваща с 2 ръце,нали?!
И сега по темата:Ако питаш мен проблема ти е на психологическа основа или на малък опит :-o
e ama toi kaza 4e e golqm za tui ne vliza :D taka4e se pedpolaga 4e trea da e golemi4ak nqkoi moje da zavijda :D:D
vaseto0o
09-23-2008, 18:00
Хмм нема лошо да ти е голям ама чак да не влиза...
tarataika
09-23-2008, 18:01
:D :D горката, кой знае кво са й пъхнали, едва ли ще огладнее скоро :D
{P}{ViK$s$}{P}
09-23-2008, 18:05
bahti idiotite ste be :-x :-x :-x i kvo se podigravate :-x :-x :-x a ti opitvai tam ma4i se pak kato ne stane kvo da se p0ravi se pak ne moje6 po nikakav na4in da go promeni6 ne6tata :) uspeh :wink:
пръстче ... 2 ... :grin: :grin:
anichkaaaa
09-23-2008, 18:28
Еееее браво !! Не ве хора, тука целта беше всички да сме :shock: :shock: как може да му е толкова голям и да му се възхищаваме и да се пръскаме от завист и само при мисълта за хуя му да се подмокряме 8-)
da ne bi da e probval s gumena kukla,4e da ne vliza bre? :razz:
mani samo gluposti se pi6at tuk :razz: :razz: :razz:
Пробвай разни овлажнители (най-лесно достъпния е добиря стар Вазелин :-D )
омг :-o скромност :razz: еми накарай момичето само да си го вкара бе оо не....
ne_sam_malka
09-23-2008, 18:56
Еееее браво !! Не ве хора, тука целта беше всички да сме :shock: :shock: как може да му е толкова голям и да му се възхищаваме и да се пръскаме от завист и само при мисълта за хуя му да се подмокряме 8-)
+1 kakty vinagi si prava :P
nejnaDROGA
09-23-2008, 19:19
Мале как се възбуждам като ти чета глупостите не е истина.Искам да ми го натупориш в дупарата мен :grin: :razz:
:shock: :o :shock: :o :shock: :o
Малеее....отчаях се :?
:-# 8-)
vaseto0o
09-23-2008, 19:30
Мале как се възбуждам като ти чета глупостите не е истина.Искам да ми го натупориш в дупарата мен :grin: :razz:
Гей Гей Гей Гей Гей *Фен на Токио хотел* Гей Гей :razz:
Май искаш да кажеш "толкова ми е малак, че неможе да се види даже". :-D
neka priemem 4e mom4eto si go haresa, daje e mn dovolen i kato si go meris teq ot televizora gi nadminava :D smis pone ne e kompleksiran ot tva.
problema ti sig e lipsta na bogat opit vs sme si patili ot tva .neka mackata bade v/hu teb i moje da vzeme 4e da stane .
dr variant e da ispie6 edna tuba lubrikant i kon da moje da i go vkra s zasilka ot 4tiq etaj
shokoto91
09-23-2008, 20:33
легни по гръб - нека тя да те яхне ;) сама ще се ориентира къед трябва да влезе :D