View Full Version : Поредната тъпа тема ...
Преди много се дразнех на разни теми от типа на "Кого да избера?!?!?!"... Даааа, обаче ето, че и аз съм много затруднена. И 2мата са много мили, забавни, умни и хубави. Единия обаче иска нещо сериозно... При това много. Толкова сериозно, че на моменти се плаша. Обича ме ужасно много, аз него не. Другия е доста по-вятърничев, но много по-сладък. Не знам дали иска сериозна връзка или иска "каквото стане". Аз лично бих искала нещо по-така... сериозно, но не прекалено. И сега ми е много странно. Вие ако сте в подобно положения кой бихте избрали?
чукаи ги и двамата , звездите ми го говорят , по секса ще познаеш ЕДИНСТВЕНИЯТ :-o
8-) 8-) 8-) Мерси за съвета, но май ще изчакам някой друг да даде по-нормален такъв.
mArMaLaDkA
09-23-2008, 20:24
И защо да си с човек,който не обичаш?Важно е ти дали изпитваш нещо към него.
купуваш си пистолет и ни избавяш от присъствието си. :booooomb:
И защо да си с човек,който не обичаш?Важно е ти дали изпитваш нещо към него.
Не обичам нито един от тях... Просто всеки си има своя +
GregoryHouse
09-23-2008, 20:27
Вятърничавият...
купуваш си пистолет и ни избавяш от присъствието си. :booooomb:
За тази цел си имам Мотор, но времето е кофти за каране.
mArMaLaDkA
09-23-2008, 20:30
Добрееее..Зависи на колко си.Не,по-скоро какво търсиш.Ако не търсиш нещо чак толкова сериозно,колкото ти предлага първия...вземай вятърничевия...Аз съм убедена,че който и да ти каже форума,ти ще избереш другия. 8-)
Whyniser
09-23-2008, 20:30
Като не искаш троика.Взимаш по-сладкия за повече дни,а вятърничавия за останалите 8-) :lol:
Като не искаш троика.Взимаш по-сладкия за повече дни,а вятърничавия за останалите 8-) :lol:
Повечето пъти харесвам коментарите ти, но този е тъп (като темата :D ). И да ти поясня, че по-сладкия е въпросния "вятърничев"
Whyniser
09-23-2008, 20:34
Повечето пъти харесвам коментарите ти, но този е тъп (като темата :D ). И да ти поясня, че по-сладкия е въпросния "вятърничев"
Днеска ми е напушен ден и не гледам хубаво.И пък съм си забравил да си сложа очилата и така.Ми които ти харесва за повече дни,а този които не ти харесва толкова колкото първия за останалите. 8-)
Днеска ми е напушен ден и не гледам хубаво.И пък съм си забравил да си сложа очилата и така.Ми които ти харесва за повече дни,а този които не ти харесва толкова колкото първия за останалите. 8-)
Май наистина не си в кондиция днес
Преди много се дразнех на разни теми от типа на "Кого да избера?!?!?!"... Даааа, обаче ето, че и аз съм много затруднена. И 2мата са много мили, забавни, умни и хубави. Единия обаче иска нещо сериозно... При това много. Толкова сериозно, че на моменти се плаша. Обича ме ужасно много, аз него не. Другия е доста по-вятърничев, но много по-сладък. Не знам дали иска сериозна връзка или иска "каквото стане". Аз лично бих искала нещо по-така... сериозно, но не прекалено. И сега ми е много странно. Вие ако сте в подобно положения кой бихте избрали?
Ахааа,хем да е бръснат,хем да не боде.
Няма такъв филм :-P
anichkaaaa
09-24-2008, 05:50
3тия :P 8-)
Fantomche
09-24-2008, 12:22
macka ti sama kaza 4e iska6 ne6to po taka, kato vqturni4viq da ne se zadulbo4ava6.mislq 4e si napravila izbora si prosto suberi kuraj i kaji na drugiq :oops: :-)
slun4ice_90
09-24-2008, 13:52
Избери този,който сърцетото ти иска....Има и друг вариант да се отдръпнеш и от двамата....Просто не избирай..Била съм пред такава дилема и се чудех кой да избера...После след няколко дни се осъзнах,че е по-добре никой да не избирам...С едното момче и до ден днешен си чатим..Само си ЧАТИМ!Не пожелах нищо с него..С другият се видях само веднъж и това беше не се видяхме повече....От това си направих извод,че,когато човек се колебае...греши! :-) По-добре е да не избира..Може да ти се струва странно всичко,което ти казвам,но аз така направих и не съжалявам! :)
sasha_90
09-24-2008, 14:08
Тип "вятърничав" не ми допада!Избери другия.
soul1199
09-24-2008, 14:23
onq sladkiq :)
Избери този,който сърцетото ти иска....Има и друг вариант да се отдръпнеш и от двамата....Просто не избирай..Била съм пред такава дилема и се чудех кой да избера...После след няколко дни се осъзнах,че е по-добре никой да не избирам...С едното момче и до ден днешен си чатим..Само си ЧАТИМ!Не пожелах нищо с него..С другият се видях само веднъж и това беше не се видяхме повече....От това си направих извод,че,когато човек се колебае...греши! :-) По-добре е да не избира..Може да ти се струва странно всичко,което ти казвам,но аз така направих и не съжалявам! :)
Ами не ми се струва странно, дори намирам някаква изватена логика :D .
Благодаря на всички. Ще помисля още малко и ще видим с кой, какво и как.
slun4ice_90
09-25-2008, 12:24
Ами не ми се струва странно, дори намирам някаква изватена логика :D .
Благодаря на всички. Ще помисля още малко и ще видим с кой, какво и как. Дано направиш възможно най-добрия изброр мацка!Успех! :-)
3тия :P 8-)
аничка ме изпревари :D
Ся сериозно: ми щом не обичаш единия тогава за кво изобщо го мислиш като вариант ??? макар ,че щом много те обича мога да си представя момчето в ква ситуация ще попадне ако го одрежеш....
А другия,щом е по "вятърничев" миии.... ти си избери кого да избереш,ама после да няма тема избрах погрешняи ! :-D
квото сърцето каже
RakiqLady
09-26-2008, 12:15
Нито единия. Щом искаш нещо по-сериозно (а не просто да не си сама) няма смисъл да си някого просто така. Изчкай известно време и ще срещнеш момче, което те привлича истинси. Успех :)
cherinka
09-26-2008, 12:47
чукаи ги и двамата , звездите ми го говорят , по секса ще познаеш ЕДИНСТВЕНИЯТ :-o
Човека е адски прав!
А ти трябва да си изключително проста, за да не го разбереш!
На твое място хващам сериозния и се забавлявам с другия.
Все пак за една жена нема угодия!
Важното е ти да си правиш кефа и да се забавляваш.
Хващай ги и двамата докато е време, щото после ще останеш без тях !