View Full Version : Можеби съм глупак !!!
EvilBeast
09-23-2008, 21:21
Ситуацията е следната!
аз съм на 20 години (не мисля че съм малак) и мисля че се влюбих за първи път в живота си , макар и след многобройните връзки които съм имал. Тя е на 17 години и след десет месечна връзка аз и признавам че съм ужасно влюбен в нея (и преди съм и го казвал , но този път мисля , че бях много по сериозен от всякога) ... Тя се разплака и ми каза ,че не е влюбена в мен :( !!! Това ме потресе !!! След това ми призна ,че ме обича страшно много и даржи също така много на мен , НО не е влюбена !!! Защо съм глупав ли ? Ами просто мисля ,че можеби тя е още малка и живота е пред нея и се плаши от една евентуална , дълга връзка. Аз нямам никакво право да и отнемам това , но я обичам адски много , бих направил всичко за нея (можеби ще съм банален , но и жиота си бих дал за нея). От няколко дена стомаха ми е на топка , нямам апетит , не мога и да се смея. Просто се чувствам като парцал. Не сме скъсали , най-вероятно това няма и да стане скоро !!!... Но ме боли УЖАСНО МНОГО , БОЛИ МЕ това че тя не изпитва това което аз и най-вероятно никога няма да го изпита. Характера ми е такъв че се влюбвам доста трудно , и като по малак преди около 2 години започнах да изпитвам силни чувства към момиче с което просто нямаше начин да сме заедно. Приех го много тежко !!! Сега чувствата са ми 10-тки пъти можеби 100-ци по силни. Ако се разделя с нея и я загубя съм сигорен , че ще рухна ако не завинаги то поне за много дълъг период от време !!!
Не искам от вас да ми сачувствате или нещо такова , просто искам едно малко съветче или някакви думи за отеха...!
извинявам се ако има правописни грешки , просто треперя целия само при всички тия мисли и цялата каша в главата ми
Благодаря предварително на всички !!!
dreaml1nd_
09-23-2008, 21:28
Първо бъди честен със себе си и помисли...можеш ли да си с нея и да знаеш, че тя не те обича?
Ако можеш, продължи напред, ако ти стига само ти да си влюбен...
а тяя те обича...това също не е малко...с теб е 10 месеца...значи те харесва и щом те и обича...щом още е с теб, значи това я устройва...зависи дали теб те устройват така нещата?
Животът е и пред теб!
Иначе, знам за какво говориш. И аз не се влюбвам лесно. За последно преди месец. Трябваха ми 2 години, за да си позволя да обичам отново, сега не вярвам това да се случи скоро.
Нали знаеш, че никой не може да чувства нещата като другиго. Радвай се, че те обича, което (поне за мен) е в пъти по-силно от влюбен/а!
EvilBeast
09-23-2008, 21:40
Be_true благодаря ти за разбирането ... Но го има и това ,че на пряител или близак винаги можеш да кажеш ,че го обичаш но никога че си влюбен в него... Мисля че по този показател люботва би трябвало да притежава своите по силни качества и по силни чувства кум даден партниор ... Вярно е ... радвам се ,че тя е до мен , но как да жиея с мисълта че тя не е влюбена в мен и как да се отдръпна от нея като знам ,че аз съм толкова влюбен в нея (можеби се повтарям)!!!
Може да съм момче и да съм на 20 ... но не ме е срам че пиша това през сълзи, ако искате се смейте ... можеби вече нищо не ми пука !!!
dreaml1nd_
09-23-2008, 21:47
ами ти страдаш от сега...ще можеш ли да живееш с мисълта, че не е влюбена?
Или това, или я оставяш, а като не можеш да я оставиш...тр да се научиш да живееш с това...
Тежко е , бъди мъж , дори и да е комерсиално - "щом обичаш нещо пусни го на свобода. Ако не се върне никога не е било твое , ако се върне е твое за винаги..."
:)
PoisoNGirL
09-23-2008, 23:45
I tozi vypros si ima dve strani:moje ako q pusnesh da nameri neshto drugo,koeto da e za neq.No pyk moje da iska da se vyrne pri teb i ti veche da si go preodolql.
Az taka pusnah na svoboda edno momche,to se vyrna,no moeto jelanie da sme zaedno beshe izcheznalo,makar i da go obichah oshte...prosto ne beshe syshtiq.
Ideqta e,che tq naistina oshte e malka i q strah ot takava seriozna vryska i dumite,che ne mojesh da jiveesh bez neq.Moje i da te obicha i da e vliubena v teb,no da ne iska da priznae,che cql jivot shte e s teb.Zashtoto tezi dumi naistina obvyrzvat mnogo.Dai i malko svoboda.Ostani s neq,no ne ne pribyrzvai tolkova.shtom oshte e s teb i kazva,che te obicha ima vreme i da se vliubi v teb.Ne se otkazvai!
snejana67
09-24-2008, 04:24
:) не се тревожи толкова-може би с времето ше те оцени и ще се влюби в теб :)
bloodypain
09-24-2008, 04:37
Честно казано те разбирам идеялно и аз бях в такъв период с едно момиче в което все още сам влюбен и немога да я забравя каквото и да направа опитах с супер мн момичета дори веднуж когато правих сех с едно момиче виждах нея пред очите си и бях изрекъл нейното име и следователно след това спря всично аз бях лудо влюбен в нея а тя само ме обичаше мислех си че ме обича като нещо повече но ала с времето се оказа само приятелска обич а двама души единия лудо влюбен в другия а другия само изпитва обич ала само приятелска нещп странно обича ме като приятел ала имаше интимност винаги като се видиме просто в последцвие оставих всичко на призвола на съдбата и си казах ако някога се върне отново в живота ми това да е знак за нещо сериозно ако ли не ще продулжа напред рано или късно след това дълго се бях заторил в себеси , в нас обаче след 1 месец осъзнах че това е просто най-голямата грешка която сам направил да се затрора далеч от света далеч от живота та моя съвет е ако искаш връзка която и двамата да се влюбени седни поговори с момичето ти и разбери дали тя би могла да се влюби в теб ако ли не остави всичко в ръцете на съдбадата тя никога не греши и не би ни предала :) успех в живота пич а за това за сълзите несе стягай ние мъжете несме направени от стомана и ние имаме сърце и душа ;)
Запиши се в Биг Брадър 8-)
mynichka
09-24-2008, 05:11
не се притеснявай толкова ..щом още сте заедно изпитва нещо към теб ..и то доста силно чувсто - ОБИЧА ТЕ
anichkaaaa
09-24-2008, 06:00
Трудно е да се влюбиш наистина . Може би още не е готова да се влюби истински . Просто й дай още малко време :)
нали те обича? :-o е какво повече..мисля,че любовта е много по-силна от влюбването...а щом е с теб и не сте се разделили какъв е проблема?значи няма никакъв проблем от нейна страна и я устройва да е с теб :) усмихни с еи не го мисли толкова....Заедно сте това е най-важното! и недей да се отчайваш....
de_bella
09-24-2008, 09:41
Може би при нея нещата стават по-бавно,не може да е с теб толкова време и да няма по-сериозни чувства.Аз мисля,че е въпрос на време и тя да разбере че е влюбена в теб.И изобщо не е малка на 17 за да се влюби,някои хора в доста по-крехка възраст откриват любовта на живота си,уви не всеки може да я задържи.
slun4ice_90
09-24-2008, 13:38
Виж, възможно е наистина да не те обича,но това не трябва да те натъжава..има и други момичета... :? Разбирам те,че си влюбен,но след като тя не е влюбена в теб става малко сложно...Не ти остава нищо друго освен да си й приятел... :( :-o Бих искала да ти кажа,че ще имате шанс,но от това,което прочетох...не мога да го кажа....Дръж се мъжки и не се предавай,каквото и да става! :)
ImmortalForever
09-24-2008, 13:45
Ами мери си думите тогава :razz: Бил влюбен ай моля ти се...тя малка-живота пред нея..И да продължите, ще срещне нещо дето по и харесва..остави я да бъде щастлива и да си живее живота!Не те обичала-Ми много ясно..Да не е тъпа да ти го каже! :lol: ;)
EvilBeast
09-24-2008, 21:32
Благодаря много на всички за (мисля че) откровените мнения. В много от тях намирам един вид утеха ... Все още ми е трудно и се мъча да не мисля за всичко това , но уви не става :(
vi6 pi4 gore-dolu zn kakvo ti e i az sam go izpitval tova 4uvstvo no nemi se e slu4valo da mi kajat tova. :( no smqtam 4e tova momi4e ne e sugurno v 4uvstvata si.No ako tq naistina te obi4a kakto kazva zn ne vs e zagubeno. :)
ANTIHUMAN
09-24-2008, 22:21
Трудно е да се влюбиш наистина . Може би още не е готова да се влюби истински . Просто й дай още малко време :)
Ани до кога да й дава време? :-o Тя е няква супер объркана и не знае какъв човек има до себе си ,а да не говорим какво иска!Просто ми е някакво странно не знам защо!Щом се отнася до любовта ,сърцето не пита дали може да обича въпросния човек ,то го прави ,много преди ти да разбереш!
Моето мнение е да я зарежеш ,как може ти да обичаш едва ли не до безумие ,а тя да каже ,че не изпитвала същото към теб?За мен това е някаква супер голяма манипулация от нейна страна.Защо ти е човек до себе си след като не те обича? :-o :? Супер ми е чудно! :-o
mirelinda
09-24-2008, 22:35
Ей здравей , ами моят съвет е да не се разстройваш .. да, сигурно ти е гадно, каза че я обичаш,но защо трябва да плачеш? Се пак тя не е безразлична към теб .. ето ти сам го написа,че тя се е разплакала .. това не е малко ако не й пукаше за теб нямаше да си хаби сълзите нали така ?? А и те обича .. какво повече можеш да искаш от това ? Обичта е по-силна от влюбването !! Може би се е изплашила, като си и признал искрено това , явно не си е мислила че ще й го кажеш и се е стреснала .. изчакай да мине време да го осъзнае хубаво !
Успех! Не знам дали съм помогнала, но дано поне съм те успокоила. :P :)
GReddy_91
09-24-2008, 22:41
Познато чуство....и аз бях така преди като теб.Влюбих се безумно нещата не потръгнаха и аз бях много съкрошен.Не ядох не спах само мислех за нея абе всичко което правя се базираше на нея нямах сила за нищо.Като ми отказа се отвори една малко черна точка в сърцето ми и до днес не мога да се влюбя така силно....може би ме е страх да не се повтори същото...незнам,но ще мине това и при теб е същото.Просто се успокой
pepita87
09-25-2008, 11:37
заблудил си се чувствата ти не са толкова силни колкото си мислиш направете година и полвина и ще си говорим пак.ама явно си я наплашил малкаа 8-)
Мисля,че 10 месеца са достатъчно време,за да осъзнаеш нали обичаш някого!!!И незнам от къде го измъкна точно тоя период-година и половина?!?
А по темата-съветвам те да не я притискаш,тя наистина може би все още "лети"...Дай и време,ако толкова държиш на нея.Остави я да се осъзнае!
anichkaaaa
09-26-2008, 05:21
Ани до кога да й дава време? :-o Тя е няква супер объркана и не знае какъв човек има до себе си ,а да не говорим какво иска!Просто ми е някакво странно не знам защо!Щом се отнася до любовта ,сърцето не пита дали може да обича въпросния човек ,то го прави ,много преди ти да разбереш!
Моето мнение е да я зарежеш ,как може ти да обичаш едва ли не до безумие ,а тя да каже ,че не изпитвала същото към теб?За мен това е някаква супер голяма манипулация от нейна страна.Защо ти е човек до себе си след като не те обича? :-o :? Супер ми е чудно! :-o
Мии тя казва, че го обича , НО не е влюбена... Което ми е някво супер странно .... :?
hooliganka89
09-26-2008, 06:58
Искам да ти кажа,че за едно си много прав.
Тя е малка и още й се живее.
Аз бях на 17 когато се събрах с моя приятел и му казах,че съм се находила и съм се наживяла,но изведнъж ме приеха студентка и усещам как нещата между нас почват коренно да се променят.
Страшно е това чуство на промяна и се страхувам,че чуствата ми към него не са същите като преди,но се страхувам да му кажа всичко това.
Пожелавам ти късмет,но много внимавай с всяка една своя стъпка.
Neon Black
09-26-2008, 08:43
Ако досега не си я разтърсил (вероятно това разбира тя под "влюбване"), вероятността това да се случи в бъдеще е минимална. Подобни чувства или съществуват, или не. Няма средни положения, няма буфери, няма "дай й повече време" или други подобни компромиси.
Сигурен съм, че ужасно я желаеш, ужасно я обичаш и би направил всякаква глупост за нея, но за да промениш отношението й към теб.. е, да кажем, че трябва да извървиш безкрайно дълъг път. "Промяната", която повечето тийнове шумно прокламират, за съжаление не е ъпгрейд на гардероба с няколко нови дрешки, заучаване на два-три вървежни лафа или някоя от останалите повърхностни идеи, които се въртят в съзнанието на всеки влюбен до уши младеж. Става въпрос за много труд, много мъки, много битки със самия себе си. А да се превърнеш в друг човек е трудно, особено когато си обременен от 20 години обществено опитомяване.
Не бих желал да давам съвети никому, но на теб ще кажа: Изтърпи го. Преживей болката, преживей разочарованието, преживей несигурността и всяко гадно чувство, което се е вмъкнало в сърцето ти. Това са нещата, които наистина те учат, които те превръщат в човек и мъж, а не в лигаво розово прасенце. Повечето човеци са го преживявали. Аз съм го преживявал. Години наред обичах лудо, а накрая нещата приключиха нелепо. Кой е виновен? Аз? Тя? Съдбата? Извънземна сила?
Не, няма виновни. Има неща, които трябва да ти се случат, за да разбереш що е това Живот и какви са механизмите му. В крайна сметка имаш две възможности: или поемаш титлата Мъж и я носиш гордо или си сваляш гащите пред света и го оставяш да те изчука и захвърли.
Както казва Тони Монтана в "Белязания":
Всичко, което имам на този свят са топките и думата ми, и не ги нарушавам за нищо.
Нима за нея,теб или за ..вас да си влюбен означава повече о т това да обичаш? Нещо не сте си подредили приоритетие :)
Влюбването е онова краткотрайно нещо,когато хвърчим в облаците,когато още всичко е розово и не виждаме негативните неща в партньора си. А да обичаш е нещо много по-силно и важно. Тук вече има уважение,грижа за другия,стабилност в чувствата.
Може да се влюбваме в много хора,но да обичаме истински-тук вече се изисква повече
S_L_A_D_U_R_K_A
09-26-2008, 20:18
Аз ти благодаря, че ми вдъхна малко надежда, че все още са останали стойностни мъже. Евала ти правя, съветвам те само не е притискай, за да не е изгубиш, остави на времето, колелото се върти, кой знае може някой ден да те обикне наистина или да намериш човек, който да споделя чувствата ти :) Успех мипичък и горе главата...ако искаш пиши на личен да си поговорим, може да се почувстваш по-добре
key_of_hell
09-26-2008, 20:31
Ne iskam da te oburkvam pove4e no az su6to ve4e ne sum vliubena v priqtelq si makar da go obi4am bezumno, neveroqtno mnogo!Tezi dve ne6ta liubov i vliubvane sa mn razli4ni za men i smqtam 4e ne mogat da su6testvuvat zaedno!Az smqtam 4e vliubvaneto e lude6kata euforiq v samoto na4alo, kogato ne moje6 da spi6 za6toto misli6 za 4oveka, kogato v pogleda ti svetkat iskri4ki kogato go vidi6 i vsqkakvi takiva zabavno glupavi ne6ta, no tova otminava i sled tova idva liubovta, koqto e zdrava ulegnala, silna!Tq ne te kara da ne spi6, a da iska6 da se naspi6 za da si pulnocenen v grijite za liubimiq!Za tova ne vijdam ni6to lo6o v tova 4e ne sum vliubena, tova e 4oveka s koito iskam da imam deca, ako bqh vliubena tova 6te6e da e golqma gre6ka, no az go obi4am i znam 4e ne gre6a!
DJ_Mrav4o
09-26-2008, 20:47
Просто първоначалната еуфория е преминала. Сам каза, че те обича, така че, единственото, коетоп можеш да направиш е да се опиташ "да съживиш връзката". Обаче не ме питай как точно да стане 8-)