View Full Version : Подарък
LaPeNcEto0o
09-24-2008, 15:32
Започвам с раздела.. - този ми се стори най-подходящ а и отговорите най-бързи понеже нямам особено време.
Брат ми има рожден ден, става на 18.Нямам си и представа какво да му подаря..това с парите ми се струва ужасно, макар че на него сигурно не.. :? Мислих си за плюшена играчка, но като го знам как ще ме одреже :-x въпреки това съм навита много за нея, но сега се замислих не ли е малко.. любовно? :shock:
Идеи??? Имам 2 часа, после всичко е затворено, а утре да му го дам в 7 часа вечерта ми се струва гадно.
Благодаря предварително-
Някоя сладурска плюшена играчка,да го разсмее,нещо закачливо и един хубав мъжки парфюм :) Или си помисли за нещо,което е казал,че иска или харесва :P !! Късмет :)
Sensuality
09-24-2008, 15:36
Ммм може някакъв парфюм или хубава блузка за друго не се сещам,иначе плюшената играчка не е лоша идея,но щом смяташ,че няма да му се хареса особено :)
Купи му нещо,което иска или има нужда...Все пак ти е брат и трябва да си запозната какво го влече.
ElisaDay
09-24-2008, 15:39
:arrow: блузка
:arrow: наргиле /ако пуши/
:arrow: лула /ако пуши/
:arrow: въдица /ако си пада по риболова/
:arrow: книга /ако обича да чете/
:arrow: някаква хубава запалка /ако пуши/
:arrow: шапка - пумичка или адидаска .. ако носи такива дрехи
:arrow: може чаничка настрани..напоследък доста нашумяха и при момчетата
:arrow: някой комплект - парфюм + афтършейв и сякви такива комбинациики.. или пък само парфюм!
П.П. идеята с плюшената играчка хич не ми допада :-D
За сега се сещам за това!Ако измисля още нещо непременно ще драсна (:
LaPeNcEto0o
09-24-2008, 15:47
П.П. идеята с плюшената играчка хич не ми допада :-D
(:
Защо? На мен също някак си, но незнам защо.. :-o :shock:
Инъче НЕ ПУШИ, парфюм - най много да се скараме, шапка..хм не, дрехи-никакъв шанс.
Аз сега не мога да те разбера.
Вместо да излезеш и да оползотвориш оставащите ти два часа и да намериш нещо свястно, ти чакаш отговорите на някакви си хора.. Първо на първо, нищо няма да ти кажат, второ-така си губиш времето. Излизай и търси. ;ррр
От София ли си? :)
LaPeNcEto0o
09-24-2008, 15:54
Аз сега не мога да те разбера.
Вместо да излезеш и да оползотвориш оставащите ти два часа и да намериш нещо свястно, ти чакаш отговорите на някакви си хора.. Първо на първо, нищо няма да ти кажат, второ-така си губиш времето. Излизай и търси. ;ррр
От София ли си? :)
Стара Загора.
До сега бях навън.Тук не е така..няма особено избор.Трябва да знам какво искам.
mimsssssss
09-24-2008, 15:59
плейстейшън,нещо спортно ако си пада на тая тема-топка,гирички,екип, карта памет ...чесно казано нещо което му трябва а не просто подарък :-o
LaPeNcEto0o
09-24-2008, 16:01
плейстейшън,нещо спортно ако си пада на тая тема-топка,гирички,екип, карта памет ...чесно казано нещо което му трябва а не просто подарък :-o
Нищо..
Сетихх се, има мания към коли.Количка? :D
mimsssssss
09-24-2008, 16:04
еми има игри със кормило :D ама са малко скъпи (в комплекта има и педали ,смисъл реална количка)... или няква тениска на алонсо или там някои от формула :-o
Ми музика нещо.. някой оригинален диск на негова любима банда или пък DVD (концерт, клипове..).. :) книгата също не беше лоша идея, ако чете.. Предполага се, че ти го познаваш най-добре, нали ти е брат :D . Ще измислиш все нещо..
LaPeNcEto0o
09-24-2008, 16:32
Ми музика нещо.. някой оригинален диск на негова любима банда или пък DVD (концерт, клипове..).. :) книгата също не беше лоша идея, ако чете.. Предполага се, че ти го познаваш най-добре, нали ти е брат :D . Ще измислиш все нещо..
Аз го познавам най-малко.Не си говорим особено.. :D
Ами до сега нищо.. игри-не
не чете!
дискове също..
E, щом и дисковете отпадат, не знам вече :D . Досега нищо ли не ти хрумна? Разгледай му нещата :D :D
pinky_shine
09-24-2008, 16:43
Ланец или поне няква такава по-дебела сребърна гривна?
LaPeNcEto0o
09-24-2008, 17:48
Нищо не му взех :?
ще минем на парите пфф
Благодаря ви все пак.