Влез

View Full Version : Прекъснат полов акт

Fx1
09-24-2008, 16:10
Хич не е малка вероятността да забременееш от прекъснат полов контакт.Питай патило,а не старило,както са казали хората.Моята дъщеря е следствие от прекъснат полов контакт и бащата се майтапеше,че ще прави ДНК тест,като се роди,за да види дали е негово.Тя му е одрала кожата та се размина теста и сега сме едни щастливи родители.Между другото имах и друг опит по същата схема, завършил с аборт в болницата,не от същия мъж преди години.

В началото пиех хапчета,но миналата година октомври ги спрях(и аз не знам защо-нямаше конкретна причина).От тогава до сега така се пазехме-с прекасване.Обаче в момента сьм една щастлива бьдеща мама.Така че и при нас се получи изненада-нали се пазехме.

И ние така, но за 3 години не е имало изненади.Но аз имам познати които са забременели точно по този начин.

По темата - аз забременях с прекъснат полов акт!!! Това не е пазене....макар, 4е сега пак сме така с татито

Ние по този на4ин се пазихме и забременях, така 4е не е 100% гаранция. Е, не съжалявам за слу4илото се. Сега сме с презервативи първо, защото съм секцио и второ, защото не сме готови за друго дете.

и ние така се пазихме 5 години, ама явно не сме се опазили достатъчно - резултата е налице

Е, и ние след подобно "пазене" сега си имаме едно сладко бебче в къщи. Не беше планувано, но пък много желано, но сега вече не разчитаме на този метод, много ни е рано още за второ.

Благодарение на прекъснатия полов акт сега съм бременна с близнация в 22 седмица:)
И ние се пазехме с таткото, и съвсем случайно забременях. Не сме разбрали как е станало, въпреки че не е свършвал в мен.
Но един ден ми закъсня и ....ето ти сега корем:))
Така че за мен това не е изобщо сигурен начин за предпазване.

При нас се получи абсолютно същата ситуация, татито каза че не можело да бъде. Да ама може и то точно когато бяхме си взели няколко дни отпуск. На следващия месец не ми дойде. Теста беше с две чертички. Даже нещо дните си пресмяташе...
таткото и накрая се увери, че си е наше. Беше много гадно. Ама всичко имаше много хубав край. Сега не може да се отлепи от детето.
Понякога и една капка стига. Сега твърдо съм на хапчета. Не вярвам в този начин на пазене.

Сега се сетих, че майка ми ми е разправяла как баща ми я убеждавал, че ще я пази... И резултата съм аз от съвсем първия сексуален опит на майка. Да ми е жива и здрава - добре, че се е отказала да прави аборт.

За прекъсването лично лекар ми е казал, че няколко секунди преди мъжа да свърши се изхвърля малко количество, без дори самият той да знае...така че....

Здравей мила, аз в момента чакам да се роди резултата от един прекъснат полов акт . Мъжа ми винаги е бил много внмателен, но принципно се отделят капчици течност, богата на сперматозоиди преди и да му е минало през ум да свършва. А ако си в овулация, това е повече от достатъчно.

и т.н.

Това че някоя го е практикувала с години и не е забременяла, не означава, че на ТЕБ няма да ти се случи.

Всеки организъм е различен, при някои бебето става като че ли "от въздуха", при други - не.

girl_in_black
09-24-2008, 16:18
Това и аз го бях копирала в много теми"той не свърши в мен, може ли да забременея", ама някои хора са твърдо убедени, че на тях няма да се случи...

sky_l
09-24-2008, 16:36
Доста се наплаших от тези цитати.Не съм си и мислела,че е толкова голям риска.Трябва да имаме важна тема относно прекъснатия акт ,че да им дойде и на други акъла.

hahavteen
09-24-2008, 16:53
Мда това не е пазене.. Аз съм го практикувала само 2-3 дни преди да ми дойде когато вероятноста да се забременее е равна на 0. През останалото време презервативи или ОК :-o

SpOrTs_GiRl
09-24-2008, 16:56
Колко пъти съм го писала и повтаряла по темите не е истина .. И никой не обръща внимание .. Дано поне на тази тема, в която има достатъчно доказателства, обърнат!

LipSoFAnAnGel
09-24-2008, 17:35
Много хубава тема, а откъде са вземани цитатите?

girl_in_black
09-24-2008, 18:34
]Много хубава тема, а откъде са вземани цитатите?
От един форум bg-mamma

rozova_lady
09-24-2008, 18:48
Това ми е пределно ясно,
и за това гледам да не го прекъсваме :)

scoobydors
09-24-2008, 18:52
Доста се наплаших от тези цитати.Не съм си и мислела,че е толкова голям риска.Трябва да имаме важна тема относно прекъснатия акт ,че да им дойде и на други акъла.
и аз.... :shock: :shock: :shock:

BurningDesire
09-25-2008, 16:59
Не, тва определено не е начин за пазене от забременяване... Аз съм 90% сигурна, че и аз така забременях, така че...

SK0RP10N
09-25-2008, 21:09
Ползвайте капути

hottie
09-25-2008, 21:18
Мдаа една моя позната също така забременя. Хем водиха подобен полов живот вече 3 години и накрая забременя ей така

ra4ence
09-25-2008, 21:33
И ние така се 'пазим' вече година и нещо.....така или иначе едно бебче няма да бъде отхвърлено,ако се случи

svetli4ka
10-08-2008, 11:38
ужасно ми е претиснено.имам мои приятелки, които от години правят секс с прекъсване и не е ставало нищо до сега.оказа се че една моя приятелка точно така е забременяла наскоро. по принцим с приятеля ми използваме презерватив.....но понякога 4-5 пъти в месеца го правим 5-6мин без.до сега не е ставало нищо, надявам се че и този месец няма да е станало нищо.благодаря ви че сте писали по тази тема и да ме светнете.всички ми казваха-"като не е свършил няма как да забремеенееш". и аз си бях спокойна. но този месец ме е страх.определено вече няма да го правим без.дано да не е станало нещо.така като смятам не съм била в оволация...но знам ли точно кога ми е.с приятеля ми ни е рано още за бебе....искаме но след време.ужасно ми е притеснено и трябваше да го споделя.стискайте палци.при някои нищо не става а при други става.правим го от 2-3 месеца така и се надявам че нищо няма.приятелката ми след 4-5г забременя с прекъсване. вие след колко време така забременяхте? имам симптоми на ПМС обаче четох че такива са и симптомите при бременност

darla
10-08-2008, 13:12
Не, тва определено не е начин за пазене от забременяване... Аз съм 90% сигурна, че и аз така забременях, така че...

da,i az taka.daje pove4e ot 90%!

svetli4ka
10-09-2008, 06:22
:( :( :( :( :( :( :( :( определено това ще ми е за урок.надявам се че вече не е късно.определено това вече няма да се повтори.само да не съм бременна :-# :booooomb: ](*,)

wintersun
10-09-2008, 17:12
:( :( :( :( :( :( :( :( определено това ще ми е за урок.надявам се че вече не е късно.определено това вече няма да се повтори.само да не съм бременна :-# :booooomb: ](*,) Мила явно колкото повече знае човек толква повече се панира. Това че си прочела няколко поста не значи че си със сигурност бременна тъи че просто се успокои. По добре изчакаи до първия ден закъснение (ако има такова). А ако има такова вземи си един Шуър чек и провери. Късмет и дано спазиш обещанието си да не правиш повече така :) .

svetli4ka
10-10-2008, 08:25
и аз така си мисля.този метод действа при някои.при едни става при други не.неискам да рискувам повече.

svetli4ka
10-21-2008, 09:03
да се похваля всичко е наред.още повече се радвам че вече се пазим и не смеем пак да го правим с прекъсване :grin:

LadyDy
10-21-2008, 14:30
Добре де. Тези момичета, които са писали (т.е цитатите им) са го правили без презерватив, така ли? Че нещо пак се оплетох, извинете... Имам в предвид, че презерватива си е повече от задължителен, м? :)

scoobydors
10-21-2008, 16:59
Добре де. Тези момичета, които са писали (т.е цитатите им) са го правили без презерватив, така ли? Че нещо пак се оплетох, извинете... Имам в предвид, че презерватива си е повече от задължителен, м? :)
Значи без презерватив да :) Но точно когато мъжът ще свършва го вади и ... :D А именно заради предеакуялната течноста стават гафовете.

LadyDy
10-21-2008, 17:12
Значи без презерватив да :) Но точно когато мъжът ще свършва го вади и ... :D А именно заради предеакуялната течноста стават гафовете.

Ясно. :))

svetli4ka
10-22-2008, 08:38
ясно.някои го правят с прекъсване, но прекъсват много преди мъжът да свърши........

B.O.OM..
10-22-2008, 09:24
тц...капка образование нямате...земете да почетете малко книжки,вместо да се изтъквате с простотията си.... :-x :-x :-x

val_man
10-23-2008, 15:15
стига с едни и същи теми де
:-x

Denkova
10-24-2008, 15:22
Oле ние всеки път така го правим с прекъсване :shock: ама да кажа че нищо не ми се е случило слава на бога ама вече ще знам да не го правя с
прекъсване [-X ;-)

bqsna_teenagerka
10-24-2008, 15:27
А ТАКА БРАВООО БРАВООО НА АВТОРА НА ТЕМАТА!!1 А ДАНО СЕГА НА ЛАПЕТАТА ДА ИМ СЕ ИЗЯСНИ КАК ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ СЕКС!!1 СЪС ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ! :-o няма такива глупости от рода на... " аз го извадих на време "

nastyangel
10-24-2008, 17:34
Да а някой да си направи труда да забележи, че това са омъжени жени а не тинейджърки на по 12 - 13 :-o все пак в никой от посочените примери няма страх паника и гневни родители :? секс без предпазни мерки ... чак като можеш вече да си понесеш и последствията от една евентуална бременност :-P

Rofl4e
10-24-2008, 20:49
За тва си има аптеки ... не искам да го правя без презерватив до кото не се омъжа... пък и не виждам разликата дали ще е със или без презерватив.. 8)

NeZaPoznat
04-29-2009, 08:05
След консултация със сестра ми, която е на 29 и скоро роди мога да кажа следното.
Жената е способна да забременее само в дните наречени овулация които ца около 4-5 през целия месец и са накъде по средата между циклите. Всички други дни са неподходящи за забременяване т.е. невъзможни. Сперматозоидите са живи около 48 часа в матката и ако в тези 48 часа има овулация то става оплождане и съответно бременност.
Казвам го с чиста съвест защото тя се ожени на 25 и 4 години се мъчеха да си направят дете като за целта минаха през всички възможни идиотщини. Не съм наясно с всички неща но това, което ми каза тя за мен е достатъчно. И аз не бях наясно до сега. Ако не ми вярвате влезте в някой друг форум и питайте хора специалисти за да не си мислите че ви будалкам.

darla
04-29-2009, 08:16
ок,щом само през 4-5 дни има риск от забременяване.... :lol:

sweety_blondy
08-02-2009, 19:16
и аз.... :shock: :shock: :shock:

и аз ..

Marrisa
08-02-2009, 19:33
трябва да си се ползват кондоми шото иначе ](*,) :lol:

t0d1t0
08-02-2009, 20:07
е браво бе ... Заради вас от 2 седмици съм само на ръчна :cry: ](*,)

:lol: :lol: :lol: Ем който не внимава ... Не че всичко ти е 100% сигурно ... В живота ти само 1 нещо е сигурно и то е смъртта! Така , че със , без... Който както иска да го прави 8)

Xitap
08-02-2009, 22:45
Тук аз останах потресен! Прекъснатия полов акт е фактически да го изкараш преди да ти дойде?!?! Ами аз от над 10 години сексуален живот имам едно друго разбиране... вадя го, когато момичето се умори и свършвам на ръка... това прекъсване ли е? Иначе от секс не ми идва! Или ако реша да ми дойде, ми идва, но е много трудно! И е ставало като се замисля само с 2 момичета и то с презерватив, защото искаха заедно да свършваме. Хм... интересно е това прекъсване, което буквално си е прекъсване!

kotenceto121
08-13-2009, 13:54
и аз.... :shock: :shock: :shock: opredeleno i az mns e napla6ix :shock: :shock:

Extremescream
08-13-2009, 13:58
и аз.... :shock: :shock: :shock: opredeleno i az mns e napla6ix :shock: :shock:

Ми правете го с кондоми,като сте се притеснили.
Патки....

eveto_xx
08-13-2009, 14:02
Ако не искате да станеме като Китай, ползвайте презервативи, моля ви се .

Ilikeliljon
08-13-2009, 16:58
Интересното е, че всички ги плаши само опасността от забременяване. Ами ефекта от прекъсването, от ваденето, от прекъсването на сексуалния акт, нима е по-малък стрес за организма на човека, дори той да не се усеща. :-o :-o

kalpazanka
08-13-2009, 18:50
Интересното е, че всички ги плаши само опасността от забременяване. Ами ефекта от прекъсването, от ваденето, от прекъсването на сексуалния акт, нима е по-малък стрес за организма на човека, дори той да не се усеща. :-o :-o
Ще дойдат на мяра и ще хванат вяра ;)

beliqsmok
08-13-2009, 19:51
измислени са милиони начини за контрацепция , както и хапчета които се пият .. мисля че това е най-лошия начин за предпазване ( ако не се съчетава с хапчетата например)

danito0
08-24-2009, 18:30
абе хубаво е да се ползват презарвативи,не само за да се предпазите от забременяване но и от болести все пак :)

Midi4ka
08-24-2009, 19:17
Доказано е,че 100% неща няма,НО презервативите засега са най-добрите контрацептиви за сигурност,защото имат двойното действие да предпазват от забременяване и от болести...докато противозачатъчните хапчета примерно предпазват само от забременяване...както и спиралата и т.н.... Затова в презервативите му е майката! :)

kolejkata18
09-18-2009, 13:43
твърдението че жената е в овулация 4-5 дни е глупаво...самата аз се запознах доста обстойно с всичко свързано с опитите за забременяване, дните в които е възможно да се забременее и дори самото оплождане.
Първо: жената е в овулация в продължение на 24 часа всеки месец, изчисляването на денонощието през което е в овулация става като пресметнеш колко дни ти е цикъла(като при жени с непостоянен цикъл това е проблем но при тях едва ли не е задължително ползването на тест за овулация) после в зависимост от това колко дни ти е цикъла изчисляваш средата и този ден се приема за деня в който сте в овулация...при обикновен 30 дневен цикъл се приема че овулацията настъпва на 15-тия ден но е възможно да се приеме че е и от 14ия до 16ия и да се провери посредством тестове които се намират във всяка една обикновена аптека!
Второ:дори и в овулация на сперматозоидите им е доста трудно да "забременят" яйцеклетката на жената, тъй като минават през доста изпитания и им е доста трудно да се движат един вид срещу движението на вагиналното течение, което съдържа вещества, които убиват сперматозоидите или поне по слабите които не могат да оцелеят...така че им е доста трудно да стигнат до яицеклетката!
Трето: на един вече оплоден ембрион му е адски трудно да оцелее през първите 8 седмици...
НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ БЯХ ПОЛЕЗНА!!! :)

lostfan
03-12-2010, 22:28
А моя въпрос е безопасно ли е да се прави секс ако остават 1-2 дена докато трябва да и дойде?

vellvet
03-13-2010, 19:31
и ние бяхме на този метод, но сега взимам хапчета, но пък те не ми влияят добре и ми закъснява и мисля да ги спирам ... няма нищо сигурно

netmon
03-13-2010, 19:33
Прекъснат полов акт - по този начин сме заченати 90% от нас :D

skylover
07-30-2010, 18:25
А моя въпрос е безопасно ли е да се прави секс ако остават 1-2 дена докато трябва да и дойде?

:) и аз това се питам.. някой знае ли ? :-o

t0d1t0
07-30-2010, 22:11
би трябвало,защото няма какво да се опложда,но от друга страна не се знае дали нещо не ти се е бъгнало в организма и тогава да ти настъпи овулацията... IT'S ALL IN GOD's HANDS :shock:

Qnkishhh
09-08-2010, 21:47

:) и аз това се питам.. някой знае ли ? :-o
Има жени, при които овулацията съвпада с менструацията. Не знам до колко това е нормално, но наистина има такива жени. Така че, не, не е 100% безопасно.

Princessani
09-08-2010, 22:33
Бих казала ,че всичко е само суха теория ,а на практика не е така.И според мен ако момчето може да се контролира ,то не виждам да има проблем. :?

TheAnnoyingAwesomnes
09-08-2010, 23:46
Бих казала ,че всичко е само суха теория ,а на практика не е така.И според мен ако момчето може да се контролира ,то не виждам да има проблем. :?
Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течност :) Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо 8)

Qnkishhh
09-09-2010, 09:02
Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течност :) Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо 8)
You said it!...

Princessani
09-09-2010, 12:04
Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течност :) Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо 8)Ти май не осъзнаваш колко си зле да се заяждаш с мен .Явно се опитваш да си дигнеш самочувствието по този начин . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако се забременяваше от предеякулационната течност да съм родила не веднъж :D :D :D

burpp
10-24-2010, 11:50
Можем да си вземем пример от тези цитати. За това помнете-
ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !

PoRcHeTaTa1
10-24-2010, 14:04
Това ми е пределно ясно,
и за това гледам да не го прекъсваме :)

+1

LDto
10-24-2010, 18:24
И аз в началото го правих така и ми зъкасня с 1-2 дена мн се наплаших и му казах че не искам още деца не само това че след 5 месеца ставам пълнолетна но и неискам да си прекъсна бъдещето затова сега си ползваме презарватив колкото да му се иска без аз не мога не само че не мога но и не искам прекалино ми е рано
Даже това че ползваме предпазни мерки аз си взимам тестове за да си се проверявам профилактично а не да питам като идиотка ....

Но мн момичета не знаят за това и все питат и задават тъпи въпроси ...

teengirl03
12-03-2010, 05:11
С приятелят ми имахме полов контакт 1 ден преди месечния ми цикъ,не използвахме презерватит.От околко 1 месец не се пазим по-друг начин,освен чрез прекъснат полов акт.И на мен сега цикълът ми закаснява с 6 дни.Правих си тест за бременност и е отрицателе.И сега съм много изплашена защоо не съм сигурна до каква степен може да се вярва на тестовете,а и още ми го няма мц :( Как мислите дали е възможно да съм бременна?

kiki1991
12-04-2010, 09:24
Аз вече 1 и 2месеца правя такъв секс с прекъсване..като усети че му идва и го вади и свършва на мен..и то всеки ден и до сега сме нямали никакви проблеми.Но и аз съм чувала за такива случай..не знам как точно се получава.

teengirl03
12-06-2010, 07:13
Пак съм аз..съжалявам че ви занимавам с моите проблеми,знам че всеки си има по нещо на главата,но съм сташно уплашена вече 10-ти ден ми закъснява мц :shock: и незнам какво да правя :( Как мислите дали да направя още 1 тест или да изчакам да минат 14 дни(чувала съм че чак след 14 тия ден тестовете отчитали евентуална бременност)?? :( :( Моля ви ако някои е изпадал в подобна ситуация или може да ми даде някакъв съвет за нея,нека пише ще съм му много благодарна :) благодаря предварително

kiki1991
12-06-2010, 07:58
Пак съм аз..съжалявам че ви занимавам с моите проблеми,знам че всеки си има по нещо на главата,но съм сташно уплашена вече 10-ти ден ми закъснява мц :shock: и незнам какво да правя :( Как мислите дали да направя още 1 тест или да изчакам да минат 14 дни(чувала съм че чак след 14 тия ден тестовете отчитали евентуална бременност)?? :( :( Моля ви ако някои е изпадал в подобна ситуация или може да ми даде някакъв съвет за нея,нека пише ще съм му много благодарна :) благодаря предварително

Свършил ли е в теб?Усетила ли си да ти мокри???И ти видя ли изопщо дали наистина е свършил на вънка???

calinca
12-08-2010, 21:39

Всеки тест си има определен момент на действие, т.е. да можеш да разчиташ на резултата. Аз съм използвала винаги Sure Check и по спомени на листовката пишеше, че засича бременност още на първия ден от закъснение на месечния цикъл. Така че на твое място бих си взела един такъв и бих се успокоила след отрицателния резултат.

Не знам дали знаеш, но това, че се притесняваш от евентуална бременност, също би могло да забави цикъла ти. Както и много много други фактори. Това не е точна наука.

Направи си тест. Ако е отрицателен, отдъхни си. Ако не ти дойде в близките няколко дни, отиди на гинеколог, просто да видиш какво става.

И се пазете по друг начин. Аз си имам правило на статистики и публикации да не вярвам, но спор няма, че прекъснатия полов акт не е сигурен начин за предпазване. Дори имаше едно забавно статистическо изследване, което четох преди време, за еди-какъв-си период, еди-колко-си двойки, които не се предпазват и искат да имат дете - еди-колко-си забременели жени. За същия период, същото количество двойки, предпазват се с прекъсване на половия акт - същия процент бременности. Дори да не вярваш на статистики и публикации (като мен), дава повод за размисъл.

eli1117
05-05-2011, 18:12
Ние с моя приятел също се пазим с прекъсване на половия акт, аз обаче искам да забременея. Може ли някой да ми каже как може да стане това по-лесно?

britzy
05-05-2011, 18:47
Ние с моя приятел също се пазим с прекъсване на половия акт, аз обаче искам да забременея. Може ли някой да ми каже как може да стане това по-лесно?

Уаааааауууу това не е ракетна наука-като свърши в теб например?! по време на овулацията ти?!!! :shock: :shock: :shock:

Emilen
05-05-2011, 20:06
А приятелят ти иска ли?

bremenna
05-07-2011, 15:36
Ели си има пълното право да си задава каквито си ще въпроси. Това е някакво форумче, в което хората си задават тъпите въпросчета, дори да им знаят отговорите, britzy. Я да оставиш момичето на мира, то си знае какво е искало да каже. А и какво ни влиза на нас в работата какво тя иска. Ако мислиш, че има нещо лошо в забременяването - чудесно! Не забременявай. Това българите сме скапана нация. Имам един любим лаф - като не можеш да помогнеш, поне не пречи. А иначе, ти бъди щастлива и все така разбираща от всичко! :)

BgHtH
05-07-2011, 15:46
Ей за тва една вазектомия и проблема се решава генерално.Пък и при .тея цени на капутите ще излезе по-тънко даже.

angel935
06-21-2011, 19:09
Мда това не е пазене.. Аз съм го практикувала само 2-3 дни преди да ми дойде когато вероятноста да се забременее е равна на 0. През останалото време презервативи или ОК :-o

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: И как реши че вероятността е 0? Дори по време на цикъл има риск от забременяване

marilyn
06-23-2011, 12:38
Готина тема, дано да им дойде акъла на лапетата... и се замислете малко, че освен забременяване има и много болести. Дори партньорът/ката ви да ви е верен/на наистина, самия той/тя може да не знае, че има нещо. Нали се сещате- аборт може да се направи, ама СПИН-а не повтаря...

06-28-2011, 14:29
Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течност :) Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо 8)Ти май не осъзнаваш колко си зле да се заяждаш с мен .Явно се опитваш да си дигнеш самочувствието по този начин . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако се забременяваше от предеякулационната течност да съм родила не веднъж :D :D :D
ти си просто късметлийка?! аз забременях така... така че дори когато момчето се контролира и си го извади преди да свърши има опасност и тя се нарича предеякулационна течност. но аз бях просто малка и глупава, не си пресмятах овулация, не зачитах презервативите, бях против хапчетата... абе патка загубена отвсякъде :D

Musee
07-05-2011, 22:28
Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момчето отиде да пишка, шансът за забременяване става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.

Ronnan
07-06-2011, 07:29
Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момичето отиде да пишка, шансът да забременее става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.

Само дето "дупката" от която се пишка и "дупката" в която влиза спермата, са две различни дупки ;)

Lorein
07-10-2011, 06:25
Аз пък искам да питам нещо. Толкова много съм чела по този въпрос и пак не разбрах едно нещо. В тази предеякулационна течност четох, че може и да има, може и да няма сперматозоиди. Може ли някой по-компетентен да изкаже мнение? Смисъл дали за всеки мъж е индивидуално или...

XxInn0cencexX
07-17-2011, 15:42
Аз пък искам да питам нещо. Толкова много съм чела по този въпрос и пак не разбрах едно нещо. В тази предеякулационна течност четох, че може и да има, може и да няма сперматозоиди. Може ли някой по-компетентен да изкаже мнение? Смисъл дали за всеки мъж е индивидуално или...

Не,не е индивидуално и се съдържат сперматозоиди във предеякулационната течност .

anonymous708973
07-17-2011, 17:21
Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момичето отиде да пишка, шансът да забременее става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.

*фейспалм*

ThisIsMe
07-17-2011, 17:22

Няма такова нещо може или не може.
В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Да припомня,че за оплождане е достатъчен само един единствен сперматозоид.Макар ,че забременяване по този път се случва по-рядко,не е изключено да се случи и такава възможност съществува.Трябва да е ясно,че овулацията и бременността вървят ръка за ръка.

Musee
07-18-2011, 13:13
Само дето "дупката" от която се пишка и "дупката" в която влиза спермата, са две различни дупки ;)
Имал съм предвид момчето. Става въпрос за случаите при 2-3 полови акта един след друг, при които предеякулационната течност избутва останало количество сперматозоиди. При посещение на банята за уриниране и хигиена между актовете, този вид предпазване е по "надежден". Също е и по-хигиенично за мъжете, които прилагат тази процедура след мастурбиране.

Lorein
07-28-2011, 20:35

Няма такова нещо може или не може.
В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Да припомня,че за оплождане е достатъчен само един единствен сперматозоид.Макар ,че забременяване по този път се случва по-рядко,не е изключено да се случи и такава възможност съществува.Трябва да е ясно,че овулацията и бременността вървят ръка за ръка.

Наясно съм с всичко това, но питах, защото някъде бях чела, че една двойка е ходила на лекар и са казали на мъжа, че в неговата предеякулационна течност нямало сперматозоиди... Стори ми се странно, затова реших да запитам. Може и грешно да съм прочела, може и да е единичен случай. Благодаря за отговора. На XxInn0cencexX също. :)

Kurdokolenko
08-25-2011, 11:26
В предеякулационната течност, НЯМА сперматозоиди, освен ако човек е е еякулирал в някакъв период от време, преди появата на гореспоменатата течност.
Сиреч, тя обира остатъците от спермата по уретрата.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate

problem4eeee
04-11-2012, 06:54
моя приятелка на (12 !!) от есента си изгуби девствеността и понеже гаджето ѝ (което е на 16 !!) много му стагал дори най-големия размер кондом,те го правят без! очакваме в скоро време приятелката ни да забременее :)

Viki_berk1
04-05-2013, 13:05
След като прочетохте тази тема се обедихте. Ако не желаете бебе, използвайте презарватив. :D

minchorna
04-05-2013, 13:10
След като прочетох мнението ти се убедих.Трябва да влизаш в часовете по БЕЛ.

kalpazanka
04-05-2013, 20:30
Тема от 2011-та, за Бога!