View Full Version : лептен?
aka6a_vamp
09-25-2008, 18:41
амиии здравейте,исках да попитам някой ползвал ли е лептен ии да ми каже как му е подействало,за6тото мисля да си поръ4ам ама нз..
Sensuality
09-25-2008, 18:51
Имаше такива теми.Тва лептен е пълен боклук,тва мисля аз :)
mishmula
09-25-2008, 20:40
Не се подлъгвай :? Има къде- куде по ефектифни и качествени продукти
Yancheto
09-26-2008, 06:05
Не съм го използвала.Но пък един позитивен коментар не съм чула,така че моя съвет е да не си го купуваш.
mynichka
09-26-2008, 09:14
един приятел го позлва има минимален ефект ..и трябва да го ползваш винаги иначе отново ще имаш пъпки
krisiiiiito
09-26-2008, 09:19
според мен не си купувай такова чудо.. положителните коментари са много по-малко от отрицателните .. вместо да даваш пари за това я отиди на лекар и той да те посъветва за пъпките :) пък и то няма как да изчезнат напълно за кратко време
едина фр-ка си купи и нямаше аболютно НИКАКЪВ ефект .. съжаляваше че си го е купила ама няма кой да я спре :? иначее после отиде на специален лекар ии там вече не знам какво я посъетваха
така че не бързай да го копуваш :) има къде къде по добри и качествени продукти :wink:
и бтв има много теми за лептен 8-[
Just_me_&_myself
09-26-2008, 09:56
не гласувам позитивно...чувала съм че помага донякъде, но само при абсолютжо пост ползване, което дори за лицето не е добре...има по-добри неща...и по-евтини и по-скъпи, но важен е резултата...може би дерматолог е най-доброто решение.
Az polzvah lepten samo4e mujkata seriq kogato beh na 13-14 no nema6e nikav efekt sutrin kat si mieh liceto te4e6e nekvi zeleni :D nz to4no ko be6e(to lekarstvoto be6e takova de ama nz) ako iska6 da ti se premahnat pupkite trqbva da ide6 na lekar. Li4no az kogato bqh na 13-14 godina imah pupki po cqloto lice :cry: i kogato stanah na 15 produljavah da si imam mn pupki tova izob6to ne mi se haresva6e i kazah na na6te da me vodat na leka! Taa otidoh v medicinska akademiq i tam mi izpisaha lusioni i mn drugi ne6ta izlqzoha mi nqkade okolko 90 i malk lv. no naistina si zaslujavahaa parite 6ot sega zna4itelno pupkite namalqha i sega imam malko, no sigorno i te sled nekoq sedmica 6e se mahnat. Hodih i v su6tata bolnica pri edna ducentka, no pri neq se pla6ta po 40lv na seans i tam predlagat razli4ni lazerni proceduri i t.n. s drugi dumi tam ima si4ko kot ti trqq! No ako ima6 malko pup4ici nema smisul da hodi6 pri docenta a da si zeme6 samo izpisanite lusion4eta i 6ti se mahnat!
Има стотици видове бактерии, които могат да предизвикат акнето, и от които то може да гние, както и причини, от които да се появи. Лептен може да помогне, ако е против бактерията, която ти притежаваш, ако не - ефектът ще е нулев. Както казаха и другите, отиди на лекър и ще си оправиш живота. А от такива реклами можеш само да си профукаш парите.