Влез

View Full Version : Малко неудобно :D

Svalkata
09-25-2008, 18:53
:oops:
Абе, момичета, кога за пръв път си обръснахте триъгълника :oops:
Защото аз съм на 13 и не знам какво да правя
Срам ме е да говоря с майка ми :cry: На някаква козметичка ли ходихте, или? :cry:

Sensuality
09-25-2008, 18:55
Всичко е въпрос на личен избор,може и да не говориш с майка ти.Взимаш самобръсначката и готово 8-)

girl_in_black
09-25-2008, 18:56
преди да правя секс-на 15 и малко.Бръсна се със самобръсначка, не издържам на болка и нямам никакво желание да си я причинявам с кола-маска и т.н при положение, че може да се избегне това.Но по принцип е добре да отидеш на козметик.Не виждам защо трябва да говориш с майка си.

Svalkata
09-25-2008, 19:02
:oops: Благодаря
Ще отида на козметик май :grin:

Jamalska
09-25-2008, 19:03
Ще отида на козметик май :grin:
Подкрепям.

pavl3
09-25-2008, 19:51
Ще отида на козметик май :grin: кажи да не хвърля вълната а да ти я даде да си оплетеш ръкавици

Vilsy
09-25-2008, 19:53
Ще отида на козметик май :grin: кажи да не хвърля вълната а да ти я даде да си оплетеш ръкавици

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mhmhmhmhm
09-25-2008, 19:57
а кво па общо има майка ти
тя ли ще те бръсне :razz:
ако ходиш на козметик също не си длъжна да й казваш

mishmula
09-25-2008, 20:33
Не виждам и причина защо да крие?!? :?

ra4ence
09-25-2008, 20:39
Целия триъгълник- При мен беше доста късно,като започнах да водя полов живот. 17год

Infinity
09-26-2008, 10:39
ей момичета и аз съм във почти същото положение и за да не пускам нова почти същата тема ще ви питам тука-мен също ме е срам да говоря с майка ми изключвам козметика щото при нас няма козметик :D това всъщност си е самата истина и остана един вариант и той е да се обръсна със самобръсначка да но аз не съм я хващала никога досега и...бихте ли ми дали съвети :)

mishmula
09-26-2008, 11:05
ей момичета и аз съм във почти същото положение и за да не пускам нова почти същата тема ще ви питам тука-мен също ме е срам да говоря с майка ми изключвам козметика щото при нас няма козметик :D това всъщност си е самата истина и остана един вариант и той е да се обръсна със самобръсначка да но аз не съм я хващала никога досега и...бихте ли ми дали съвети :)

Как да се обръснеш ли ? :shock:

girl_in_black
09-26-2008, 11:07

Ами няма нищо сложно в бръсненето със самобръсначка, само трябва да внимаваш да не се порежеш.

nejnaDROGA
09-26-2008, 11:10
:shock: Баси ... Всички,които казаха някакви години са започнали доста по-късно от мен да си махат космите :shock: Аз си ги махам от 12 годишна (а им се канех от както бях на 11 и нещо :x ) :) А иначе не виждам за какво ти е да казваш на майка си?!Това си е твоето тяло и ще си правиш с него,каквото си искаш :? А и някой беше казал,че не е хубаво да се крие от майката ... Е,че аз например никога не съм крила от майка ми,че се бръсна ... Просто не съм отишла при нея и не съм й казала "Мамо обръснах си краката/триъгълника и т.н." :? Все пак жената не е проста и се усети,че щом поддържам лична хигиена значи си ги махам и там (освен това видя и самобръсначката ми в шкафчето ми в банята и нямаше как да не се усети...все пак за останалата част от тялото си ползвам ленти или епилатор :-D )

Infinity
09-26-2008, 11:37
е добре бихте ли ми казали тогава как да се обръсна? :)

girl_in_black
09-26-2008, 11:40
:shock: Баси ... Всички,които казаха някакви години са започнали доста по-късно от мен да си махат космите :shock: Аз си ги махам от 12 годишна (а им се канех от както бях на 11 и нещо :x ) :) А иначе не виждам за какво ти е да казваш на майка си?!Това си е твоето тяло и ще си правиш с него,каквото си искаш :? А и някой беше казал,че не е хубаво да се крие от майката ... Е,че аз например никога не съм крила от майка ми,че се бръсна ... Просто не съм отишла при нея и не съм й казала "Мамо обръснах си краката/триъгълника и т.н." :? Все пак жената не е проста и се усети,че щом поддържам лична хигиена значи си ги махам и там (освен това видя и самобръсначката ми в шкафчето ми в банята и нямаше как да не се усети...все пак за останалата част от тялото си ползвам ленти или епилатор :-D )

Ох като започнете с тази хигиена...не разбрахте ли, че космите не са показател за това дали спазваш добра хигиена или не.

SuSamka
09-26-2008, 11:42
Хмм...не си ли виждала баща ти/дядо ти/други мъже как си бръснат брадата? Е тва същото го праиш ;)

Pliok0019
09-26-2008, 11:47
Махнах ги когато станах на 13.

Infinity
09-26-2008, 11:58
ехоо някой ще ми обясни ли сериозно как да се обръсна

schhhhhhh
09-26-2008, 12:44
Хмм...не си ли виждала баща ти/дядо ти/други мъже как си бръснат брадата? Е тва същото го праиш ;)

Взимаш самобръсначката и действаш,нищо сложно няма. Но ако са ти по-дълги космите по-добре ги подкъси с ножичка и след това с бръсначката,защото иначе е ще ти е по-трудно.

CaribbeanGirl
09-26-2008, 13:07
Е добре краката не си ли ги бръснеш? Вземаш бръсначката и просто минаваш в/у космите, но е по-добре да си си сложила гел/пяна за бръснене или пък нещо друго, защото на сухо не е хубаво! Добре примерно попитай майка си как да си обръснеш краката и тя като ти каже, ще използваш същият метод и при триъгълника! Успех :)

Svalkata
09-26-2008, 15:17
Мерси на всички :-)

nejnaDROGA
09-26-2008, 16:22

Ох като започнете с тази хигиена...не разбрахте ли, че космите не са показател за това дали спазваш добра хигиена или не.
Е за теб щом не са,за мен са!!!
1.Чувствам дискомфорт дори когато имам косъмчета с дължина 2-3 мм някъде по тялото си ... а какво остава да съм с вълна м/у краката :shock: :? :smt078
2.Не ми казвай,че когато си била на 12-13 (и явно необръсната отдолу) и си ходила на плаж ти е било комфортно :shock: ](*,) Да знаеш,че не си гладка и че може някой да го забележи :shock:
3.Ми щом космите не са въпрос на лична хигиена,защо си махаш тези по краката,мишниците и (евентуално) ръцете?! :-o А и съм сигурна,че ако видиш момиче с косми по краката ще си кажеш "Баси...Тая няма елементарна хигиена... :shock: :? ",нали?!

adizitk1
09-26-2008, 16:41
За кво ти е да говориш с майка ти,подстрижи ги,ако са мн дълги и после ги обръсни.Майка ти няма право да ти забрани!Ако не знаеш как да се обръснеш-слагаш гел или пяна за бръснене,може дори и интимен гел,после действаш,внимаваш да не се порежеш,самобръсначката трябва да се движи само напред,в никакъв случай не на страни и тва е.За най-отдолу можеш да използваш огледаце-лягаш във ваната(или на капака на тоалетната чиния),вдигаш си краката,с едната ръка държиш огледалцето,а с другата бръснеш.Нито тряа да се консултираш с майка си,нито да криеш от нея,просто както някой преди мен каза-тва си е твойто тяло и ти си решаваш кво да праиш с него.Въпреки вс аз не ти препоръчвам да го праиш,защото ще станат още по-големи и гадни,а и не моеш да ги бръснеш често,защото боли,ако не са достатъчно дълги,минимум веднъж седмично.Ако искаш изчакай да започнеш да водиш полов живот.Можеш просто да ги подкъсяваш с ножичката,колкото да са на някаква поносима дължина,а не цяла гора(аз правя така).Има и друг варянт-интимен депилираш гел-продава се в аптеката,а как се използва,пише на опаковката или листовката в нея.Има и болезнени и според мен дори мазохистки варианти-епилатор и коло маска за интимните части,с тях има голям риск,обаче,да си напраиш кръвоизлив и тогава наистина ще тряа да разкажеш вс на майка си.Може пък просто да отидеш при козметик и да се консултираш с козметичката.Аз за първи път се избръснах там на 11-12,но понеже наште отношения с майка ми са по-различни,аз се консултирах с нея,ти вобще не си длъжна да го праиш,ако не искаш.Когато си на плаж може би наистина е добре да ги махаш с депилатор (за да може вс ден да си гладка),защото те набождат през банския и не е карсиво(меко казано).Реши кой от вс варианти най-мн ти допада. :wink: Е,по-точно мнение от това не може! :D

Infinity
09-26-2008, 17:14
adizitk1 права си наистина много точно мнение благодаря ти много май ще избера варианта да си ги подстригвам с ножичка :)

albb
09-26-2008, 18:14
Не виждам и причина защо да крие?!? :?
+1 наистина защо да не й сподели :-o

girl_in_black
09-26-2008, 19:28

Е за теб щом не са,за мен са!!!
1.Чувствам дискомфорт дори когато имам косъмчета с дължина 2-3 мм някъде по тялото си ... а какво остава да съм с вълна м/у краката :shock: :? :smt078
2.Не ми казвай,че когато си била на 12-13 (и явно необръсната отдолу) и си ходила на плаж ти е било комфортно :shock: ](*,) Да знаеш,че не си гладка и че може някой да го забележи :shock:
3.Ми щом космите не са въпрос на лична хигиена,защо си махаш тези по краката,мишниците и (евентуално) ръцете?! :-o А и съм сигурна,че ако видиш момиче с косми по краката ще си кажеш "Баси...Тая няма елементарна хигиена... :shock: :? ",нали?!

Махам си ги от естетична, а не от хигиенична гледна точка-ако космите са признак на лоша хигиена дай и главите да си бръснем.

kapinka
09-26-2008, 19:33
Оф.. има безброй такива теми ............. толкова ли неможеш да прецениш как се харесваш повече - КОСМАТА ИЛИ ГЛАДКА .. пробвай махни ги .. спретни фиеста с ножчетата на самобръсначката ако се порежеш лепни малко тоалетна хартия и АРЕВОА 8-) .. ако пък ти допада да си космата - СПОКО .. ше пораснат пак :)

deni15
09-27-2008, 10:38
Омг .. ти не си позвала досега самобръсначка и искаш да минаваш директно на триегълника.Тва значи ли че не си се обезкосмявала никаде другаде...по добре почни примерно от мишниците..краката а най накрая отдолу

misspurple
09-27-2008, 10:42
И на 12 за първи път използвах самобръсначката,а преди с ножичка.Просто казах на майка ми,да ми купи самобръсначка,защото повече не издържам и точка.Така стана при мен,не знам какво толкова ви е срам,това е нещо нормално .

Black_Fyed_Peas
10-05-2008, 19:10
аз лилично само на тръгълника съм използвала самобрасначка. Под мишниците и на краката започнах с ленти и сега използвам ленти и епилатор за ръце,крака и под мшници и самобраснчка за тръгълника :D

BigFakeSmile
10-06-2008, 09:25
на 13 :) с епилатор :P не ползвам самобръсначки, защото ми излизат пъпки :?