View Full Version : Харесва ли ме
Black_Fyed_Peas
09-25-2008, 19:58
Здравейте и от мен :smt039 Такааа моя проблем е че преди година-две бях лудо влюбена в един мой съученик, той не ми обръщаше никакво внимание обаче наскаоро/от както започна учебната година/ забелязвам че се навърта постоянно покрай мен,гледа как да ме заговори и да имаме някакъв контакт.Осъзнах че аз май изпитвам нещо към него и отвръщам на всички негови контакти... сега дори ме покани на рождени му ден аз ще отида разбира се обаче нещо имам чуството и той ме харесва вие как мислите :-o :-o моля ви помогнете ми не искам да си давам празни надежди по-добре всичко да свърши още в началото от колкото да се привържа към него и след това да страдам
ResPekT333
09-25-2008, 20:04
Еми едва ли аз или някой от тука може да знае.Иди да рождения му ден(поне от уважение) и гледай неговите действия...и сама ще разбереш дали те харесва или не!
mishmula
09-25-2008, 20:15
Според мен се хващаш като удавник за сламка :?
miss_ludataa
09-25-2008, 20:18
APSOLUTNO NE 8)
Mind fReak
09-25-2008, 20:20
Здравейте и от мен :smt039 Такааа моя проблем е че преди година-две бях лудо влюбена в един мой съученик, той не ми обръщаше никакво внимание обаче наскаоро/от както започна учебната година/ забелязвам че се навърта постоянно покрай мен,гледа как да ме заговори и да имаме някакъв контакт.Осъзнах че аз май изпитвам нещо към него и отвръщам на всички негови контакти... сега дори ме покани на рождени му ден аз ще отида разбира се обаче нещо имам чуството и той ме харесва вие как мислите :-o :-o моля ви помогнете ми не искам да си давам празни надежди по-добре всичко да свърши още в началото от колкото да се привържа към него и след това да страдам не го прочетох, не те харесва
Това мили деца се нарича " ПЪРВА любов ".
Я се взимайте. :grin:
emi tva samo ti moje6 da si go razbere6 oba4e 6tom tyrsi kak da te zagovori sigorno te haresva
anichkaaaa
09-26-2008, 04:51
Отиди на врачка ! Ние нямаме такива способности !
Здравейте и от мен :smt039 Такааа моя проблем е че преди година-две бях лудо влюбена в един мой съученик, той не ми обръщаше никакво внимание обаче наскаоро/от както започна учебната година/ забелязвам че се навърта постоянно покрай мен,гледа как да ме заговори и да имаме някакъв контакт.Осъзнах че аз май изпитвам нещо към него и отвръщам на всички негови контакти... сега дори ме покани на рождени му ден аз ще отида разбира се обаче нещо имам чуството и той ме харесва вие как мислите :-o :-o моля ви помогнете ми не искам да си давам празни надежди по-добре всичко да свърши още в началото от колкото да се привържа към него и след това да страдам
Харесва те,споксипол :)
mArMaLaDkA
09-26-2008, 10:56
Айде спрете се с това за врачката,кристалното кълбо и бобените култури вече!Момичето даде симптоми,разказа на кратко,общо-взето се доби някаква представа.Вече на всяка втора тема лепвате коментара"Че аз да не съм врачка?!".
Он:Според мен момчето те харесва.Само че има едно "НО".Ти си го харесвала,той не ти е обръщал и грам внимание.Сега търси контакт и ти отново тичаш към него.Ами ако утре му хрумне,че вече не си му интересна?Ти отново ще си останеш с разбитите мечти.Помисли си и реши.
просто виж какво ще стане на рождения ден....ако се напие и тогава се случи нещо не го брой :grin:
reaper2.0
09-26-2008, 12:10
Умчото вероятно те харесва. Щом търси контакт с тебе. Пък и най-вероятно е разбрал, че си била влюбена в него. Отиди на РД-то му и му дай да разбере, че го харесваш. Ти решаваш как. :)
nicolepcd
09-26-2008, 15:00
Харесва Тееееееееее :grin: :grin: :grin:
sasha_90
09-26-2008, 15:21
Само времето ще покаже какво ще стане.
ooo aз от толкова много такива теми, мисля че придобих такива умения... I HAVE THE FORCE..
Ако някой иска да ми стане padawan да пише на poredniqtuppuberkoitosevkarvavnqkviidiotskifilmi@a bv.bg ....
Само времето ще покаже какво ще стане.
S_L_A_D_U_R_K_A
09-26-2008, 20:35
Колелото се върти, не е изключено сега той да те харесва. Отиди на рд-то му, виж как се държи, до тогава не се самозалъгвай :)
Аз имам... :-o
em spored men mom4eto ima simpatii kam teb :D idi na rd0to mu i 6te se razbere za kvo stava vapros :D pojelavam ti uspeh!
Black_Fyed_Peas
09-30-2008, 10:46
значи РД-то му е днес. В даскало се държеше много мило с защото получих малка контузиика и той се притесни но както и да е ... аз съм му взела подарък и към 6-7 ще се запътвам към тях.
Днес обаче той н аняколко пъти се опита да ми каже нещо "много важно" обаче всеки път се случваше нещо или някой негов приятел го вика или викат мен и ми каза че довечера ще ми каже и наблегна че няма да забрави да ме пита :D . А неговият най-добър приятел ми каза че напоследък постоянно говорил за мен и че май имал някъкви чуства към мен :oops: и сега си мисля че ВАЖНОТО н ещо което има да ми казва ще е това, че ме харесва вие как мислите
И нещо важно благодаря за изказаните мнения по въпроса :wink: :-)
westggirl
09-30-2008, 10:51
ние едва ли можем да ти кажем само времето ;) късмет но не се надявай на много
значи РД-то му е днес. В даскало се държеше много мило с защото получих малка контузиика и той се притесни но както и да е ... аз съм му взела подарък и към 6-7 ще се запътвам към тях.
Днес обаче той н аняколко пъти се опита да ми каже нещо "много важно" обаче всеки път се случваше нещо или някой негов приятел го вика или викат мен и ми каза че довечера ще ми каже и наблегна че няма да забрави да ме пита :D . А неговият най-добър приятел ми каза че напоследък постоянно говорил за мен и че май имал някъкви чуства към мен :oops: и сега си мисля че ВАЖНОТО н ещо което има да ми казва ще е това, че ме харесва вие как мислите
И нещо важно благодаря за изказаните мнения по въпроса :wink: :-)
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искам да разбера какво ще стане :-)
v3rSaNd37
09-30-2008, 13:24
Айде спрете се с това за врачката,кристалното кълбо и бобените култури вече!Момичето даде симптоми,разказа на кратко,общо-взето се доби някаква представа.Вече на всяка втора тема лепвате коментара"Че аз да не съм врачка?!".
Он:Според мен момчето те харесва.Само че има едно "НО".Ти си го харесвала,той не ти е обръщал и грам внимание.Сега търси контакт и ти отново тичаш към него.Ами ако утре му хрумне,че вече не си му интересна?Ти отново ще си останеш с разбитите мечти.Помисли си и реши.
mi da pomisli 8-) :P
Аз имам... :-o
Абе КАВАЗКИ, това на снимката нали знаеш, че е Сузуки? Хубав Мотор, не като онея жаби, зелените :-P
Unpr3dicTabl3
10-01-2008, 01:41
ima ogrooomna razlika mejdu priqtelstvo i lubov...
osven tova kak o4akva6 nqkoi ot foruma da ti kaje dali toi te haresva kato ne poznavame nito teb, nito nego, i nikoi ne mu vijda povedenieto za da ti kaje "aaa da haresva te" ili "ne, ne te haresva"
Black_Fyed_Peas
10-01-2008, 12:00
хихи... тези който казаха че ме е харесвал са познали вече съм с него :grin: вчера на РД-то му ме извика в едно ъгълче и ме целуна след което не ме остави да го питам какво беше това а веднага ми каза че много ме харесвал много и иска да е с мен при което аз му скочих на врата и му казах че и аз искам да съм с него и така 8) :smt003 :smt055
Unpr3dicTabl3
10-02-2008, 04:49
хихи... тези който казаха че ме е харесвал са познали вече съм с него :grin: вчера на РД-то му ме извика в едно ъгълче и ме целуна след което не ме остави да го питам какво беше това а веднага ми каза че много ме харесвал много и иска да е с мен при което аз му скочих на врата и му казах че и аз искам да съм с него и така 8) :smt003 :smt055 ае честито, със здраве да си го ползваш хахах :)
slun4ice_90
10-02-2008, 10:19
Започва да проявява интерес към теб.Това е хубаво. :-P Успех!
slun4ice_90
10-02-2008, 10:21
хихи... тези който казаха че ме е харесвал са познали вече съм с него :grin: вчера на РД-то му ме извика в едно ъгълче и ме целуна след което не ме остави да го питам какво беше това а веднага ми каза че много ме харесвал много и иска да е с мен при което аз му скочих на врата и му казах че и аз искам да съм с него и така 8) :smt003 :smt055 :grin: Суперрррр. :-) Всичко най-хубаво ви желая,много яки моменти заедно да имате и да сте обичате хипер много.Как се кефя на макс направо все едно аз съм на твоето място. :-D :grin:
Black_Fyed_Peas
10-02-2008, 12:29
хихи... тези който казаха че ме е харесвал са познали вече съм с него :grin: вчера на РД-то му ме извика в едно ъгълче и ме целуна след което не ме остави да го питам какво беше това а веднага ми каза че много ме харесвал много и иска да е с мен при което аз му скочих на врата и му казах че и аз искам да съм с него и така 8) :smt003 :smt055 :grin: Суперрррр. :-) Всичко най-хубаво ви желая,много яки моменти заедно да имате и да сте обичате хипер много.Как се кефя на макс направо все едно аз съм на твоето място. :-D :grin:
ххиху... мерси много :-) и повярвай сигурно се кефя тройно повече от теб но наистина много ти благодаря :grin: :) :-)
soul1199
10-02-2008, 12:45
spored mene da,za sq iz4akai,moje da stane ne6o pove4e m/y vas na rd-to my
slun4ice_90
10-02-2008, 12:50
ххиху... мерси много :-) и повярвай сигурно се кефя тройно повече от теб но наистина много ти благодаря :grin: :) :-) Няма за какво да ми благодариш това всеки би го направил да напише комент като моя... :grin: :-) Още веднъж всичко най-хубаво ви желая.Една тема с хубав край това е страхотно!! :grin: :-P
Happy end има тази история така ли?! .. М честито :] Обаче замисляла ли си се как завършват връзките на хора от 1 клас :?
slun4ice_90
10-02-2008, 15:53
Happy end има тази история така ли?! .. М честито :] Обаче замисляла ли си се как завършват връзките на хора от 1 клас :? След като сега са заедно и за решили и с това ще се справят.Как можа да го кажеш?..Толкова е щастлива.Аз стискам палци за тях. :-)
snejana67
10-02-2008, 16:01
:grin: честито радвам се за теб :grin: :grin: :grin: