Влез

View Full Version : Питанка

harabi
09-26-2008, 07:08
здравейте проблема ми е следния:
вчера за първи път правих секс, с презерватив, всичко точно. но накрая имаше някакъв бял секрет от външната страна на презерватива, а не видях някъде да е скъсан. възможно ли е да е изтекла сперма от някъде, заради неправилно поставяне или нещо друго или това е нормално ?

Ev1l
09-26-2008, 07:15
Амии.Щом не е скъсан от къде ще изтече..

Аз по принцип не ги гледам кондомите :D ама ако момичето е свършило..Може да те дари с порция слуз ..Има и такива.

Lysander
09-26-2008, 07:25
Може като си го правил да се е изхлузил, спермата да е изтекла отдолу и след това пак да се е нахлузил. :neutral:

Ev1l
09-26-2008, 07:39
Ами като се точиш си вади оная работа па ти..
Как може да се точиш в момичето...

littlebaby
09-26-2008, 07:52
Възможно е момичето да има бяло течение.

hottie
09-26-2008, 09:08
Това е от приятелката ти. Посъветвяй я да отиде на гинеколог ;) Щом е бял секрет, значи има някакъв проблем.

ra4ence
09-26-2008, 09:20
Господи..колко сте зле :(

Белия секрет е абсолютно нормален,получава се когато момичето е възбудено. Това е т.нар смазка. Ако е по-голяма възбудата се отделя повече.
Бялото течение е съвсем друго.

darla
09-26-2008, 09:23

Белия секрет е абсолютно нормален,получава се когато момичето е възбудено. Това е т.нар смазка. Ако е по-голяма възбудата се отделя повече.
Macka,t.nar. "smazka" ne e plutno bqla,a prozra4na samo da otbeleja!!!

ra4ence
09-26-2008, 09:32
Странно, явно съм някакъв хермафродит,а също и познатите ми жени. И определено нямам бяло течение.
А смазката е полупрозрачна-бяла.

Alderis
09-26-2008, 09:33

Хахаха отдавна не съм се смял толкова.
Господи..колко сте зле :( каза някой, който явно е най-зле от всички. Абсолютно нищо нормално няма в тоя секрет. Секрета за който говориш ти не е бял, а прозрачен. Това "бялото" почти съм 100% сигурен, че са гъбички. И да за лекар е работата.

Към автора: Бачо Кики, нема се плашиш ножа е дървен. За да си по спокоен следващия път просто, като свалиш презерватива духни в него и го стисни от края с дупката, към затворения край. Ако има спукано въздухът със сигурност ще го намери :) .

FeNuT
09-26-2008, 11:40
нищо ти няма.Днес пробвай пак да видиш дали няма пак да се получи същото :D

Rebirthing
09-26-2008, 12:54
Това е от приятелката ти, сигурно и има нещо, опиши по-подбробно цвета, бяло или по-светло, към прозрачно :-o ?

Maskata
09-26-2008, 13:37

Права е :)

CucuTy
09-26-2008, 13:39

Права е :)

Мхм.

it_ends_tonight_
09-26-2008, 13:52
Тука всеки си мисли, че има най-правилното мнение по въпроса. Няма да ти помогнат...

nimfolita
09-26-2008, 13:55

Macka,t.nar. "smazka" ne e plutno bqla,a prozra4na samo da otbeleja!!!

Не винаги е прозрачна, когато момичето е в овулация, секретът става плътнобял.

v3rSaNd37
09-26-2008, 13:57

+1 8)

CTAMAT
09-26-2008, 15:22
здравейте проблема ми е следния:
вчера за първи път правих секс, с презерватив, всичко точно. но накрая имаше някакъв бял секрет от външната страна на презерватива, а не видях някъде да е скъсан. възможно ли е да е изтекла сперма от някъде, заради неправилно поставяне или нещо друго или това е нормално ?Това е от соковете на приятелката ти. Не ве притеснявай.

HONDA
09-26-2008, 15:43
Не е от теб, а от девойката. Не се тревожи.

DevilWish
09-26-2008, 15:47
Aко не е поставен правилно естествено ,че може да е изтекло сперма ;)
Ако не ,може да е от момичето ;)

Honey:)
09-26-2008, 18:20
т'ва че има бяло отвън не е никакъв проблем бе!Това е от момичетата като свършват!Ама ник'ва грамотност сексуална....т'ва е като ппи мъжете... просто като свършваме и при силна възбуда :x

aniezina
09-26-2008, 18:30
Абсолютно нищо нормално няма в тоя секрет. Секрета за който говориш ти не е бял, а прозрачен. Това "бялото" почти съм 100% сигурен, че са гъбички. И да за лекар е работата.
Само не знам ой е зле. Преди да обиждаш се образовай малко. Права е, при еакулация(дори жените имат такава представете си) се отделя белезникава течност(не плътна и изцяло бяла, а слузеста и белезникава) не прозрачна. Прозрачна е течността която се отделя при възбуда, а и която потдържа влажността на средата и киселинноста в половите органи.
Он- най-вероятно момичето е свършило. Но все пак недей да свършваш в нея следващия път дори и да си с презерватив :)

Re5peC7
09-26-2008, 20:18
ахахха кви ли не небивалици чух :lol: тва е от приятелката ти е мой и е съвсем нормално, не мисля че му има нещо на момичето