Влез

View Full Version : не мога да го вабравя,хелп

byby0202
09-26-2008, 19:30
iskam suvet,kak da go zabravq :smt104 :cry: i istoriqta e...predi 4 god se zapoznah s edno mom4e,o6e togava mn go haresah,ama bqhme deca,v edno daskalo bqhme i hoihme na lager tam my predlojih da tragnem :D :D toi otkaza,sled 1 god toi si prizna,4e me haresval togava,i taka vremeto lete6e i az se premestih v dr dsk,i pak go vijdah de,vseki put kat go vijdah surceto mi topte6e,predi 2 god na Sv.Valenton my bqh pisala pismo :shock: v koeto pi6e6e,4e mn go har,toi mi napisa,4e ne me har.,az bqh 6okirana,ide6e mi da se zabiq v zemqta,ne mojah da go zabravq,minalata godina go vidqh i toi me pregurna :) be6e prekrasno,no edin fr go drupna i toi tragna,be6e strahotno,ot togava se vlubih v nego bezumnno,i taka 4-5 meseca ne se vijdahme,i az ne spirah da mislq za nego,dokato ne go vidqh,az se stupisah,a toi se ysmihna i az su6o,toi vinagi e s negovi fr i az ne moga da govorq nasame s nego :( vlubena do polyda v nego prosto...na 15 sept. izlqzah na kafe s dvama priqteli i go vidqh s :cry: edno momi4e toi ne me vidq,ama mi stana otvratitelno gadno,s tolkova mn mom4eta sam bila,no ne moga da go zabravq,probvah vsi4ko,nemoga,molq daite suvet,neizdurjam,mn go obi4am :cry: :cry: molq nedeite pi6ete,gadni komentari v momenta ne mi e do tova :cry: :smt104 mersi na si4ki,koito pro4etaha temata

anichkaaaa
09-26-2008, 19:33
Е миличка то е от ясно по-ясно , че момчето не те харесва, казало ти го е 3 пъти не знам какво повече искаш . Сори, че съм груба , ама истината боли и е крайно време да го осъзнаеш и да продължиш напред !

mishmula
09-26-2008, 19:34
С това трябва ти да се справиш, ние с нищо не можем да ти помоглем

S_L_A_D_U_R_K_A
09-26-2008, 19:34
Истината е, че си си загубила достойнството в ситуацията и моят съвет е да се примириш и да се отдръпнеш, ако той има чувства ще те потърси. Не се унижавай повече!
П.С. Пиши на кирилица

Sunny_stz
09-26-2008, 20:52
На това момче му има нещо...или е адския келеш и така и не е порастнал или просто не те харесва,а те уважава просто като приятелка и не иска нищо повече с теб..Наистина трябва да го забравиш и да намериш друг който ще обичаш.Всички знаем че е трудно това ,но искрено ти го пожелаваме!Успех !

DJ_Mrav4o
09-26-2008, 21:03
Преживява се.... и послеее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Само малко се напъни да го изтриеш от съзнанието си. Не мисли за него

Whyniser
09-26-2008, 21:03
Е миличка то е от ясно по-ясно , че момчето не те харесва, казало ти го е 3 пъти не знам какво повече искаш . Сори, че съм груба , ама истината боли и е крайно време да го осъзнаеш и да продължиш напред !
Да яде сладолед или шоколад щом не иска да продължи 8-)

soul1199
09-27-2008, 07:17
просто започни да се ебеш на поразия :D ae ti samo za sex govori6 :D takaa po temata,sig. e mn gadno i az prijqvah ne6o podobno,no ne se otkazvai bori se za nego!

Anarion
09-27-2008, 19:55
Разболей се от амнезия 8-) 8-)

Sintya
09-27-2008, 20:26
Не мисли за това, знам, че е трудно, но поне опитай. Намери си някакво хоби, започни да излизаш и помни, че скоро ще намериш любовта.. айде успехче :)

Ros
09-27-2008, 20:27
Истината е, че си си загубила достойнството в ситуацията и моят съвет е да се примириш и да се отдръпнеш, ако той има чувства ще те потърси. Не се унижавай повече!
П.С. Пиши на кирилица

+1

jghgh
09-27-2008, 20:30
Оф, можеш, споко.
На мен ми отне година и половина, ама успешно, нали?
Задължително излизай и се моткай наляво-надясно.

пп. Сори че не съм чела цялата ти история, ама реших поне да оборя заглавието. :-D Всичко се преживява, някои неща по-трудно от други, ама карай.

Erica1
09-27-2008, 20:51
Можеш да го забравиш спокойно, това е просто въпрос на време. Мисля,че не си заслужава да се занимаваш с подобен човек повече! :-o

HONDA
09-27-2008, 20:57

boy-hunter
09-27-2008, 23:09
сори ама не мисля, че между вас ще тръгне...трябва да виждаш човика по-често... :( иначе как да го преживееш...спри да мислиш за него, захвани се с някакво хоби, практикувай спорт или просто излизай постоянно с големи групи приятели и се забавлявай яката :D оглеждай се за други момчета, харесай си някой друг и на мига ще го забравиш 8-) късмет