PDA

View Full Version : Нещо като проблем/комплекс или само мое внушение..

AnotherDay
09-26-2008, 21:09
Здрасти, леко съм пийнал и ме навяват тъпи мислички.
Понеже си търся приятелка от известно време, та реших да пусна тая тема
Начи аз съм как да кажа, не съм дебел а съм едър човек. Не бих казал че съм грозен даже мисля че съм готин. Ама тва с килограмите ми постоянно ми е в главата и го свързвам с момичетата.
Според вас как ще се отнесете с едър човек, готин, с добър характер и прочие ? Щото аз си мисля че повечето момичета си търсят само приятели фитнес маняци с бицепси над 40 сантиментра , емоционални и мисловни галоши и тн.
Дайте ми малко надежда че си ебало мамата нема такъв сдух... Дали някой ден ще ми се усмихне съдбата с някое нормално девойче или требжа да зобам за да въртя главите на курвите, аз вече съм отчаян :(

Sintya
09-26-2008, 21:12
Абсолютно...
виж пич, не те познавам, но мога да ти кажа, че съм абсолютно сигурна, че ще намериш някоя готина...
килограмите въобще не са някакъв проблем..
има хора които харесват мускули, други височина, трети коса ( омг о.О ) и тн...
принципно аз въобще не гледам мускулите и килограмите... важното е, да ми е симпатичен.. айде, успехче :)

Sofff
09-26-2008, 21:13
Пфф не гледаме дали е мускулест и т.н не това е най-важното , но някак си действа отблъскващо някое момче което пише някфи неща от сорта на твойте '' искам да си намеря гадже '' щото си готов сиг на 1вата която те хареса да й се хвърлиш на врата изчакай по-добре ти да изпиташ нещо към някое момиче и така :)

AnotherDay
09-26-2008, 21:15
Не е точно така както си го мислиш ти щото съм напълно ясно че не мога да съм с някой който не ме кефи само щото той ме кефи :)

sladur4etyYy
09-26-2008, 21:18

да, най-добре е да изтрезнееш... :D

AnotherDay
09-26-2008, 21:20
Споко не съм заек който не знае кво прави след 5 бири :D

Seducti0n
09-26-2008, 21:22
Здрасти пич.
Виж сега, идеята е в това ти сам да се харесваш и ако решиш да се променяш, то да е изцяло твое решение/тоест да не позволиш на някоя мацка да те подтикне/
И мога да ти кажа, че за всеки един влак си има пътници.
Ако едно момиче, реши да те променя, значи тя не те цени истински.

MartiSSima
09-26-2008, 21:24
Е това е върха.Килограмите ти изобщо не са проблем.Ако толкова много се притесняваш от тях просто ходи на фитнес не да трупаш маса а за да оформиш тялото си...мисля че това е идея...Та, тея дето си търсят такива с бицепс над 40 см са недорасли келеши който още незнаят какво им се прави...Горе главата, между другото на колко си години? :)

AnotherDay
09-26-2008, 21:24
Виж точно така е, аз съм си това което съм си. Никога няма да променя стила си на обличане и на държание само за да ме хареса някой :) Няма да е истинско просто...
Просто много се сдухвам понякога и си мисля че всичко е заради килата...

П.С. 178 съм висок, 87 кила :( не е много ама не съм и слаб...

AnotherDay
09-26-2008, 21:26
Ми карам 19-тата :-D

MakeMeLaugh
09-26-2008, 21:29
И аз преди така си мислих, но не е точно така - донякъде.

Момичетата в тийн възрастта - да донякъде това ги привлича.

Но после става по-друго - започват по-човешките неща да ги привлича.

Аз едно време бях с по 40 ръце и гърбове и ала бала и да бях що-годе интересен, ама сега не съм чак така и пак съм :P

Според мен явно си падаш по по-сдухани момичета ли не знам ;д
Пък и с 1 дъмбел и добра програма и у вас можеш да се представиш прилично :)

vikitu
09-26-2008, 21:33
на мен лично едва ли ще ми пречи приятелят ми да е пълен или едар..е ся ако е прасе (но не мисля че ти си такъв) естествено но иначе не..дори съм ходила с такъв по пълничък и това не ме е карало и да се замислям дали е отвратителен така или не.. ;)

AnotherDay
09-26-2008, 21:40
Хаха все още не съм станал прасе ама не мисля и да го правя :D
Ми не просто съм едър - в прекия смисъл на думата. Както охраната и бодигардовете са едри - аз съм горе долу така, даже френдовете навсякъде викат че аз съм им личната охрана :D Мисля, че съм готин. Където и да ида нема хора които да не накарам да се смеят :) Широко скроен човек съм - обичам да се базикам, нямам нищо против да се базикат с мен. Просто съм нормален - не обичам да се напивам и да се правя на мъж, да троша, да бия, да повръщам, да шмъркам, да слушам хаус , да нося лепнали по мен дрехи и тн.
Просто вече почти не знам къде мога да срещна нормално момиче, което е наясно че НЕ Е нормално някъв пикльо на 15-16 примерно да се прави на мъж, да пие по една бутилка водка, да пуши по една кутия цигари, да хвърля по дискотеки по 40-50 лева които е събирал 2 седмици преди това и тн. Не знам просто търся си такова момиченце.... и никъде не откривам , дали е това, дали самия аз не знам може би тва е причината да пусна темата :)

kPuCkA
09-26-2008, 21:40
Аз пък да ти кажа честно предпочитам точно такива момчета, дето като те прегърне и да ти става едно такова яко, да се загубиш в него дет се вика :) :) гледам на една възраст ме, я кажи от къде си :oops: :D :D

AnotherDay
09-26-2008, 21:41
Еее ми за жалост от Сливен :?

s3xy
09-26-2008, 21:42
аз честно да си призная си търся точно такъв пич тип "интелектуален галош :D " ии имам мн приятели, едри момчета, ама и през ум не ми е минавало да ги харесвам, сори не съм мн оптимистична :D ама някое девойче със сиг ще се намери и за теб споко :]

kPuCkA
09-26-2008, 21:47
аз честно да си призная си търся точно такъв пич тип "интелектуален галош :D " Определено ще ти подхожда

П.С. от Сливен до Варна са 3 часа път :D

AnotherDay
09-26-2008, 21:54
asl pls , pic, CV, копие от банкова сметка и нотариални актове, данъчни декларации, копие от наследство , копие от диплома за основно образование и най-вече медицинско !!! :D :D :D

kPuCkA
09-26-2008, 21:58
asl pls , pic, CV, копие от банкова сметка и нотариални актове, данъчни декларации, копие от наследство , копие от диплома за основно образование и най-вече медицинско !!! :D :D :DО, Боже! В какво се забърках...забрави за свидетелството за съдимост.

AnotherDay
09-26-2008, 22:00
А така, забравих също и акт за раждане, кръщелен акт, лична карта, шофьорска книжка ( ако имаш), медицинска бележка за 1 седмица за даскало, билетче от градски транспорт и май е тва за сега :lol:

П.С. дайте и по темата все пак :)

kPuCkA
09-26-2008, 22:04
Хаха от всичко имам по една бройка тъкмо. По факса ли да ти ги пратя. :)

Hak0
09-26-2008, 22:06
Гледай ся как стоят нещата.Ти каза че си едар.Добре до тук ама какво е това отношение относно мускулестите момчета.Мислш че са някви комплексари ли и кухи мозаци.В голяма грешка си.Да те светна например че има хора които преди нас са живяли и са се скъсвали от работа и да ти кажа никак зле не са изглеждали и от там можеби стройното тяло говори за едно качество на човека -упоритост.И ако хората преди мен не бяха толкова упорити мене може и да ме нямаше сега.Затова аз като видя момиче сас стройно тяло първото което си мисля е че то прави нещо за да го поддаржа и това ми харесва.Сега не мога да ти кажа дали и момичетата така ще си помислят но се замисли има логика.Парво виждаш човека все пак преди да опознаеш душата му за това ти предлагам да се фанеш в ръце да стегнеш тоя шкембак.После ще ми благодариш ;) действай

AnotherDay
09-26-2008, 22:08
Аз тва ще го направя ама има разлика от тва да се поддържаш и да блъскаш химии като добитък :)

Hak0
09-26-2008, 22:23
За химии нищо не сам казал.Говорих ти само за леко влизане в форма което сам можеш да прецениш как да направиш дали с някакъв спорт дали да се поразмърдаш от тоя комп да си фанеш някоя по мъжка работа и да видиш как излизат и парите и мускулите едновременно.

remus92
09-26-2008, 23:42
spokoino pi4 vse nqkoga 6te ti se otvori para6uta :) a tova s kilogramite nema nikvo zna4enie zavisi na kakvo momi4e popadne6.momi4etata ne se interesuva6 samo ot po otgore izbroenite tipove :)

AnotherDay
09-27-2008, 07:53
Абе не се интересуват ама аз все с такова впечатление оставам :) Пък и вече ми е тежко да го чакам тоя някой ден :(

BaiToq
09-27-2008, 08:24
Понеже си търся приятелка от известно време, та реших да пусна тая тема
Начи аз съм как да кажа, не съм дебел а съм едър човек. Не бих казал че съм грозен даже мисля че съм готин. Ама тва с килограмите ми постоянно ми е в главата и го свързвам с момичетата.
Според вас как ще се отнесете с едър човек, готин, с добър характер и прочие ? Щото аз си мисля че повечето момичета си търсят само приятели фитнес маняци с бицепси над 40 сантиментра , емоционални и мисловни галоши и тн.
Дайте ми малко надежда че си ебало мамата нема такъв сдух... Дали някой ден ще ми се усмихне съдбата с някое нормално девойче или требжа да зобам за да въртя главите на курвите, аз вече съм отчаян :(
Спокойно,няма за какво да се притесняваш.
Вземи си Л-карнитин,прочети в
bb-team.org за какво става въпрос,
прави по 2-3 км крос 3-4 пъти
в седмицата(или колкото пъти имаш
възможност).
Това ще ти донесе:
1.Самочувствие,защото правиш нещо
за себе си,и защото ще отслабнеш
цялостно,хармонично,ще оформиш фигурата си.
2.Ще ти донесе успокоението,
което носи спортът по принцип.
3.Възможност да се запознаеш с
някоя мацка в парка или фитнеса 8)

Един приятел свали по този начин
за 2-3 седмици 10-на кг,
после спря да пие л-карнитин(не е нужно),
продължи си лееека диета(без много
тестени изделия),качи 1-2 кила
и като цяло постигна желания резултат.
Дано съм бил полезен.

AnotherDay
09-27-2008, 10:10
Виж аз ще отслабна когато мога щото съм засипан с задачи баш тая година и така се получават нещата. За това попитах дали Е пречка за момичетата ???

mitakkka
09-27-2008, 15:47
Виж аз ще отслабна когато мога щото съм засипан с задачи баш тая година и така се получават нещата. За това попитах дали Е пречка за момичетата ???
Пич-аз съм 178 см 88 кг - виждаш ме на снимката-и тва е преди 1 година -на 20 съм-използвай тялото си за твой плюс-оформи го-за 4-5 месеца сериозни тренировки ще добиеш вид-никакви химии не ползвай-щом при мен стана и при теб може

marjesa
09-27-2008, 15:52
не се здухвай .. Има момичета , които си падат по едри мъже. Аз лично обичам момчета с коремчета :) За всеки влак си има пътници такаче хич не се притеснявай :-)

slun4ice_90
09-27-2008, 15:52
Пич-аз съм 178 см 88 кг - виждаш ме на снимката-и тва е преди 1 година -на 20 съм-използвай тялото си за твой плюс-оформи го-за 4-5 месеца сериозни тренировки ще добиеш вид-никакви химии не ползвай-щом при мен стана и при теб може Подкрепям!С воля и усилия всичко става! :) Успех!

AnotherDay
09-27-2008, 16:07
Пич-аз съм 178 см 88 кг - виждаш ме на снимката-и тва е преди 1 година -на 20 съм-използвай тялото си за твой плюс-оформи го-за 4-5 месеца сериозни тренировки ще добиеш вид-никакви химии не ползвай-щом при мен стана и при теб може

Ами чудя се да пусна ли мои снимки тук, че малко ме е срам. Да видиш аз как съм :-)

Emery
09-27-2008, 18:35
Това, всеки да изглежда перфектно ни е насадено от самото общество и подсъзнателно ние търсим това и в другите. Но има и изключения естествено, не всички са малоумници и не търсят в един човек единствено пари, мускули, коли и маркови дрехи. Имам една приятелка, която харесва клошари :lol: :lol: тва беше в кръга на шегата естествено, чак клошари не :lol: Та мисълта ми беше, че не всичко е външен вид, е вярно, когато видиш един човек първо виждаш външността му... но първото впечатление не е винаги най- вярното... Взех да се отплесвам ... Както казаха и останалите всеки харесва различни хора и мисля, че ти просто не си открил такава, която да те оцени наистина... И ще я намериш едва, когато спреш да виждаш във всяко момиче потенциална приятелка... не знам дали го правиш..

Re5peC7
09-27-2008, 18:48
абе приятелю има момичета за всеки тип момче. Това че не си един от многото които са напълнили целия Сливен и останалите градове в България и навсякъде едно и също е само в твой плюс :) ще се намери някое сериозно момиче което да го оцени това и тогава съм сигурен ще пускаш тема напих се от щазстие :) успех В Сливен си има много хубави момичета така че...само трябва да оцелиш точната

AnotherDay
09-27-2008, 19:03
Не знам що всеки ми казва, че виждам в всяко момиче потенциална приятелка, едва ли не съм най-загорелия човек на света :D С ръка на сърцето мога да кажа, че в годината намирам най-много 2 момичета които да ме кефят за приятелка, не са пръцли, знаят колко струват парите, времето, етикета, поведението и тн. Всичко друго е смешни курви бате които гледат я пари я мускули, я кола, я дрехи. На ключовете си имам 4-5 ключодържателя на БМВ и всяка ме пита с усмивка БМВ ли имаш, и аз с по-голяма усмивка и казвам - НЕ ! И оная си заминава :-D

jghgh
09-27-2008, 19:25
емоционални и мисловни галоши
Ако не беше това щях да си мисля че си много добро и средностатистическо пълно момче.
Не бъди простак.
Вярвай. : )

А ако се налага наистина поработи над фигурата си - не го прави заради кучките, а заради себе си - ти казваш че ти е комплекс. Премахни го. Ще си подобриш и самочувствието, а с това нещата се нареждат ^^

Emery
09-27-2008, 19:37
пич, аз не казах че търсиш във всяко момиче потенциална приятелка... предположих... не те познавам и не мога да кажа как мислиш... Не съм искала да те обидя

BaiToq
09-28-2008, 17:59

Ами чудя се да пусна ли мои снимки тук, че малко ме е срам. Да видиш аз как съм :-)
Абе не е всичко до
външния вид,особено
след 18-тата година на момичетата
(за мен дотогава са абсолютно недоразвити,
а някои цял живот си остават така 8-) ),
ама наистина е добре да смъкнеш 6-7 кила.
Другото опира до зарибявки,
излизания и т.н.
Не се шашкай,ще намериш мацката. :)