View Full Version : Моля за Помощ
Добър вечер,
Имам един малък проблем и искам помощ от вас.
На почти 15 съм(94набор) и много обичам едно момиче,тя е на 14(95набор) въпроса е следния:
Мисля че има някакви симпатии към мен и незнам какво да направя за да я спечеля,дайте ми някакви съвети защото неиздържам просто,утре вечерта ще сме на дискотека и искам да поговоря с нея на тази тема,но незнам как да подходя.Благодаря за мненията
dreaml1nd_
09-26-2008, 22:06
м аз 1 имам да ти казвам - Follow your heart :)
Scarface_
09-26-2008, 22:11
пробвай сам ...може и да успееш може и да сгрешиш...важното е да се научиш 8) :-D
пробвай сам ...може и да успееш може и да сгрешиш...важното е да се научиш 8) :-D
Най-точния отговор на въпроса ти :)
mArMaLaDkA
09-26-2008, 22:31
Дай го на флирт,закачка...недей още отначалото с тея сериозни разговори..досадно ще ми е,ако някой ме харесва,аз също го харесвам,засечем се в дискотеката,в която ходя и той почне да ми се обяснява.Бтв и как 94 набор си на 15, а тя е 95-и и е на 14 ?!?Нещо нереално ми се вижда. :?
ANTIHUMAN
09-26-2008, 22:36
Дай го на флирт,закачка...недей още отначалото с тея сериозни разговори..досадно ще ми е,ако някой ме харесва,аз също го харесвам,засечем се в дискотеката,в която ходя и той почне да ми се обяснява.Бтв и как 94 набор си на 15, а тя е 95-и и е на 14 ?!?Нещо нереално ми се вижда. :?
~*RoNi*~ къде видя нереалното? :-o :? :lol: Извинвай ,ама не просто не мога се сдържа :lol: :lol: :lol: !Мисля ,че всичко е добре ,не виждам н НЛО (неиндефициран летящ обект).
Кажи ми къде е нереалното ,че и аз да разбера! :)
Мерси предварително ~*RoNi*~ !
pi4 tva det go kazva6 4e q obi4a6 malko me sumnqva 6toto tova 4uvstvo e ne se izpitva toku taka ama kakto i da e . :) a kato stava za vupros ti ima6 super 6ans s tova momi4e sve pak 6te hodite na diskoteka togava ti e 6ansa :D nego izpuskai! sednete v diskotekata piite po ne6to posle potancivaite i ne6tata sami 6te se naredqt :) aide i uspeh!
Ми поговорете си бе, човек, природата уста ти е дала не само да ядеш :P Покани я на кафе или на бира, нещо такова, полафете си, опознайте се по-добре и тогава реши.
Ако има някакви симпатии към теб наистина няма да е много трудно да я заговориш.Такива момичета веднага ще откликнат на твоя интерес.Това е най-лесната ситуация за теб-много лесно би трябвало да я свалиш,всяка дума,която казваш,ще е все по-сладка за нея...
Мерси за отговорите,в понеделник ще напиша как се развиват нещата
pandelka
09-27-2008, 09:30
pi4 tva det go kazva6 4e q obi4a6 malko me sumnqva 6toto tova 4uvstvo e ne se izpitva toku taka ama kakto i da e . :) a kato stava za vupros ti ima6 super 6ans s tova momi4e sve pak 6te hodite na diskoteka togava ti e 6ansa :D nego izpuskai! sednete v diskotekata piite po ne6to posle potancivaite i ne6tata sami 6te se naredqt :) aide i uspeh!
mArMaLaDkA
09-27-2008, 12:20
ANTIHUMAN,имам братовчедка,родена е 95-а и сега е на 13..навършени ТАЗИ година.Така че ако автора е 94-а роден,би трябвало да е навършил или скоро да навършва 14.Ако можеш да направиш елементарно изчисление,ще разбереш за какво ти говоря.Явно автора е излъгал за годините на момичето и за своите..
м да и аз съм съгласна предпочитам да дойдеш при мен малко закачки , флирт .. ии .. :) отколкото в началото още със сериозните разговори, защотот ще рабера че си сериозен донякаде,ама пък ще ми станеш досаден и скучен :) така че ... действай по-наперено :) успех
ANTIHUMAN
09-27-2008, 18:27
ANTIHUMAN,имам братовчедка,родена е 95-а и сега е на 13..навършени ТАЗИ година.Така че ако автора е 94-а роден,би трябвало да е навършил или скоро да навършва 14.Ако можеш да направиш елементарно изчисление,ще разбереш за какво ти говоря.Явно автора е излъгал за годините на момичето и за своите..
Оф да ве!Извинявай ~*RoNi*~ не бях обърнал внимание!Напълно те подкрепям вече!Извинявай ,ама не видях! :)
следвай инстинкта си ;) няма по-добър съвет и учител