View Full Version : Протриване
Swingswing
09-27-2008, 03:56
Абе протрих го малкия войник преди много време(29ти август някъде) и още не може да ми зарастне, когато ми се случи за първи път ходих на уролог и той ми каза да се мажа с Бетноват Ц, обаче нещо не съм доволен от резултата. Цялата работа идва от това, че с гаджето правим секс редовно и просто няма време да се възтанови. Така че се обръщам към тези от вас, които знаят бързи начини за възтановяване при много силно протриване. Принципно въпроса е към мъжката аудитория, но може и някое момиче на което гаджето му е имал такъв проблем да сподели. :)
pitan4icata
09-27-2008, 05:46
e to pyk kat si protrit i prai6 sex ne ti li e nepriqtno be .. ? zemi si po4ini malko primerno sedmicata dokato priqtelktat ti e nerazpolojena
az nz da ima ''rana'' koqto da zarastva mignoveno vsi4ko si iska vreme
a i izvinqvai za vaprosa ama kak si se protril... poprincip po 4esto se slu4va pri momi4etat dokolkoto znam ,ti si 1-voto mom4e ot koeto 4uvam 4e takova ne6to da ne bi da e ne6to dr...
DevilWish
09-27-2008, 07:23
Просто остави секса за седмица например ;) То не ,че 'кремчето не ти помага' ами ти го използваш и след това пак почваш секса ,естествено ,че няма да зарастне ;)
girl_in_black
09-27-2008, 07:36
Спри да правиш секс за известно време.Няма да умреш ако не правиш секс докато ти мине
Почивка от секса докато ти мине
Просто остави секса за седмица например ;) То не ,че 'кремчето не ти помага' ами ти го използваш и след това пак почваш секса ,естествено ,че няма да зарастне ;)
+1
TERRORMACHINE
09-27-2008, 10:02
Абе еби докато можеш, тва не е сапун да се изтрие!!!
Swingswing
09-27-2008, 10:36
e to pyk kat si protrit i prai6 sex ne ti li e nepriqtno be .. ? zemi si po4ini malko primerno sedmicata dokato priqtelktat ti e nerazpolojena
az nz da ima ''rana'' koqto da zarastva mignoveno vsi4ko si iska vreme
a i izvinqvai za vaprosa ama kak si se protril... poprincip po 4esto se slu4va pri momi4etat dokolkoto znam ,ti si 1-voto mom4e ot koeto 4uvam 4e takova ne6to da ne bi da e ne6to dr...
Еми просто кожата която се движи постоянно, като го оголвам и като го прибирам обратно се е протъркала, става една такава неразтеглива и суха и е много кофти като тръгнем да правим секс щото като го отварям имам чувството, че се разкъсва кожата точно на това място. А как стана ли? Еми гаджето ми е много тясна а аз съм леко по-агресивен в леглото и... :oops: А ако се питаш как правя секс тогава, еми просто не го оголвам... директно опъвам и слагам презерватива отгоре и така няма отваряне/затваряне съответно няма и болка :D
почивкаа! нищо няма да ти стане ако изчакаш малко да позаздравее :)
FreeSpirit
09-27-2008, 13:37
това е то да си ненаситен :D :D :D като искаш секс ще търпиш :grin:
renchence
09-27-2008, 13:51
това е то да си ненаситен :D :D :D като искаш секс ще търпиш :grin:
+1 :lol:
jambo_bs
09-27-2008, 14:12
Спри да правиш секс за известно време.Няма да умреш ако не правиш секс докато ти мине
+1 :grin:
случва се!!! наблегни на почивка и добра хигиена :)
....Цялата работа идва от това, че с гаджето правим секс редовно и просто няма време да се възтанови....
ае бате ти трябва да си адския малоумник...да имаш рана на пениса и да прайш секс чесно...толкоз не можеш да издържиш 1 седмица без секс докато ти мине ли ??? не мога да ви разбера ...
продължавай, щом до ся не си умял можеш и още :D като те зареже приятелката ще зараства :D