View Full Version : за виновните?
zizita_88
09-27-2008, 10:51
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ???
pandelka
09-27-2008, 10:56
Аз пък не мисля,че нещата се връщат.. Просто така се е случило повечето пъти.. Може би пък някои хора след като са си набивали в главата и други хора са им набивали,че ще им се върне все някога.. накрая като им се случи нещо и си мислят,че то им се е върнало,а то е просто една случайна случка.. Мое лично мнение..
niquetamere
09-27-2008, 10:57
винаги .... отгоре всичко се вижда, затова ,че умната ~
pepita87
09-27-2008, 11:24
Човек рано или късно плаща за грешките си или поне се разкайва за стореното...Аз най-често използвам и фразата:"Няма безплатен обяд в този живот!"
mynichka
09-27-2008, 11:28
Човек рано или късно плаща за грешките си или поне се разкайва за стореното...Аз най-често използвам и фразата:"Няма безплатен обяд в този живот!"
+1
Не вярвам в господ, но мисля, че наистина всичко се връща. Идва един момент, в който човек си плаща за грешките.
misspurple
09-27-2008, 12:23
Според мен зависи от обстоятелствата.Аз вярвам,че всичко се връща,защото съм го видяла с очите си.Не е задължително,да се връща под същата форма,но по някакъв начин човек,който е направил нещо лошо,живота го наказва по някакъв начин..
sladka__droga
09-27-2008, 14:24
Аз също вярвам ,, * че всичко се връщва ... рано или късно ...
ImmortalForever
09-27-2008, 14:27
Аз лично напълно отричам Бог.Не мисля, че той прави нещо да се връща.. Ако убием един комар, ще осъзнаем ли отсъствието му?Не!Тогава и Бог не би разбрал,ако някой го боли, че да тръгне да връща всичко..Не мисля..Отстоявам това че има съдба, но не и Бог.. И мисля че точно тази съдба прави тфа "всичко се връща"... но не и Първосъздателя ;) или там както му викате :)
Ще се върне, тъпкано при това.
Баланса в природата не се нарушава.
asslikethat
09-27-2008, 14:42
spored men naistina rano ili kasno vsichko se vrushta ... no ne vqrvam v gospod
slun4ice_90
09-27-2008, 14:48
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ??? Това е абсолютно вярно..Каквото си правил ще ти се върне,ако е добро- добро.Лошо,ако е също. Така,че много се замисляйте преди да правите мръсно на някой само,защото с нещо ви е подразнил или,което е по-лошо му завиждате...... Както се казва:"Който завижда, не вижда"!Аз съм на мнение,че вместо да завиждаш на някой,би трябвало ти да се потрудиш да постигнеш това,което той е постигнал.И да се радваш за него.Не е вариант да му завиждашш...За жалост съм се сблъсквала с не малко злоба към мен,но го преодолявам! :)
GregoryHouse
09-27-2008, 14:50
1во Бог не съществува...2ро това което си мислите за връщане е просто съвпадение...на всеки се случват гадни неща и то постоянно просто чист късмет че му се е случило точно след това...общои взето е трудно да ви го обясня след като не познавате Теорията на Хаоса ...
Аз лично напълно отричам Бог.Не мисля, че той прави нещо да се връща.. Ако убием един комар, ще осъзнаем ли отсъствието му?Не!Тогава и Бог не би разбрал,ако някой го боли, че да тръгне да връща всичко..Не мисля..Отстоявам това че има съдба, но не и Бог.. И мисля че точно тази съдба прави тфа "всичко се връща"... но не и Първосъздателя ;) или там както му викате :)
i az sum na tova mnenie!Bog-edva li,no sudbata si znae rolqta!
WILD__BOY
09-27-2008, 15:25
всичко е цикъл
moon_flower
09-27-2008, 15:39
Абе бръща се,може да е доста по късно,обаче става...
Съгласна съм,че всичко се връща. \:D/ А за Бог вече незнам... :?
sextazy_baby
09-27-2008, 16:02
Да и аз мисля така
Whyniser
09-27-2008, 17:07
Както и да е и аз напълно съм на мнение,че Бог не съществува.Ако съществува и неговата преценка е безгрешна то тогава всички убийци,лъжци и прочие трябва да си платят.Уви колко време мина откакто е създаден света все още не можем да се научим да живеем.Най-първата ни грешка е когато се даде знание на човека.След това веднага идва гладта за власт,сила и т.н. Айде да не отварам отделна тема.За мен лично не се връща по начина които си мислят всички.Нещо като съвпадение
anichkaaaa
09-27-2008, 17:11
Както и да е и аз напълно съм на мнение,че Бог не съществува.Ако съществува и неговата преценка е безгрешна то тогава всички убийци,лъжци и прочие трябва да си платят.Уви колко време мина откакто е създаден света все още не можем да се научим да живеем.Най-първата ни грешка е когато се даде знание на човека.След това веднага идва гладта за власт,сила и т.н. Айде да не отварам отделна тема.За мен лично не се връща по начина които си мислят всички.Нещо като съвпадение
Не съм съгласна с тебе ... Рано или късно всеки получава заслуженото си .. Няма значение под каква форма ... Хората са го казали : "всичко се връща" ... Така че според мене няма значение кога и как всеки плаща за грешките си :)
MartyParty
09-27-2008, 17:41
Вярно е,но без частта за Бог.
Всичко се връща рано или късно !
надали някой има точен отговор на този въпрос дали има Господ, дали той се грижи за всичко това всеки да получи заслуженото си и така нататък. А това, че рано или късно всички си плащат не мисля че е казано с някаква вяра, а с мисълта, че и ти някой ден ще страдаш независимо дали е за това което си направил. :) Няма живот без страдание
love_enrique
09-27-2008, 18:42
Ооо дано не :( Май съм от виновните :?
Whyniser
09-27-2008, 19:13
Не съм съгласна с тебе ... Рано или късно всеки получава заслуженото си .. Няма значение под каква форма ... Хората са го казали : "всичко се връща" ... Така че според мене няма значение кога и как всеки плаща за грешките си :)
То вярно,че е така, не го отричам.Но за мене би било по-добре в този момент които живееме за да ни се улесни този живот,а не в другия.А за отвъден живот не съм сигурен дали има.Но пък какво става след като умреш.Какво става с душата ти.Ама как само го обърнах аз на дискусия.Трябва да прочетеш "Божествена комедия" на Данте Алигерий,"На оня свят" от Елин Пелин.Особено втория много ми допада :)
Не вярвам в господ, но мисля, че наистина всичко се връща. Идва един момент, в който човек си плаща за грешките.
Ъхъ, като неписан закон е. :(
Ще се върне, тъпкано при това.
Баланса в природата не се нарушава.
и аз съм на тва мнение :)
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ???
Има нещо вярно,но само когато се обади съвестта,не се ли обади,никога нищо не се връща...
Scarface_
09-27-2008, 22:22
всичко се връща ! винаги...рано или късно... жалко е ,че почти никой не осъзнава че като му се случи нещо лошо ,то се е случило защото той е направил лошо !
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ??? НЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ ? ТАВА СА КЛИШЕТА. НИЩО НЕ Е СТО ПРОЦЕНТА, МОЖЕ ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ МАЛКО, МНОГО, МОЖЕ ДА НЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ НИЩО... НЯМА ПРАВИЛА РАЗБЕРИ... НЕ ДЕЙ ВЯРВА НА КЛИШЕТА НЯМА ГАРАНЦИЯ 100 % !!
всичко се връща ! винаги...рано или късно... жалко е ,че почти никой не осъзнава че като му се случи нещо лошо ,то се е случило защото той е направил лошо ! ГРЕШИШ.
Jumbie483
10-01-2008, 19:13
Не вярвам в бог, но вярвам че всичко рано или късно се връща. Животът е кръговрат :grin: