Влез

View Full Version : за виновните?

zizita_88
09-27-2008, 10:51
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ???

pandelka
09-27-2008, 10:56
Аз пък не мисля,че нещата се връщат.. Просто така се е случило повечето пъти.. Може би пък някои хора след като са си набивали в главата и други хора са им набивали,че ще им се върне все някога.. накрая като им се случи нещо и си мислят,че то им се е върнало,а то е просто една случайна случка.. Мое лично мнение..

niquetamere
09-27-2008, 10:57
винаги .... отгоре всичко се вижда, затова ,че умната ~

pepita87
09-27-2008, 11:24
Човек рано или късно плаща за грешките си или поне се разкайва за стореното...Аз най-често използвам и фразата:"Няма безплатен обяд в този живот!"

mynichka
09-27-2008, 11:28
Човек рано или късно плаща за грешките си или поне се разкайва за стореното...Аз най-често използвам и фразата:"Няма безплатен обяд в този живот!"
+1

HONDA
09-27-2008, 11:33
Не вярвам в господ, но мисля, че наистина всичко се връща. Идва един момент, в който човек си плаща за грешките.

misspurple
09-27-2008, 12:23
Според мен зависи от обстоятелствата.Аз вярвам,че всичко се връща,защото съм го видяла с очите си.Не е задължително,да се връща под същата форма,но по някакъв начин човек,който е направил нещо лошо,живота го наказва по някакъв начин..

sladka__droga
09-27-2008, 14:24
Аз също вярвам ,, * че всичко се връщва ... рано или късно ...

ImmortalForever
09-27-2008, 14:27
Аз лично напълно отричам Бог.Не мисля, че той прави нещо да се връща.. Ако убием един комар, ще осъзнаем ли отсъствието му?Не!Тогава и Бог не би разбрал,ако някой го боли, че да тръгне да връща всичко..Не мисля..Отстоявам това че има съдба, но не и Бог.. И мисля че точно тази съдба прави тфа "всичко се връща"... но не и Първосъздателя ;) или там както му викате :)

Blab
09-27-2008, 14:33
Ще се върне, тъпкано при това.
Баланса в природата не се нарушава.

asslikethat
09-27-2008, 14:42
spored men naistina rano ili kasno vsichko se vrushta ... no ne vqrvam v gospod

slun4ice_90
09-27-2008, 14:48
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ??? Това е абсолютно вярно..Каквото си правил ще ти се върне,ако е добро- добро.Лошо,ако е също. Така,че много се замисляйте преди да правите мръсно на някой само,защото с нещо ви е подразнил или,което е по-лошо му завиждате...... Както се казва:"Който завижда, не вижда"!Аз съм на мнение,че вместо да завиждаш на някой,би трябвало ти да се потрудиш да постигнеш това,което той е постигнал.И да се радваш за него.Не е вариант да му завиждашш...За жалост съм се сблъсквала с не малко злоба към мен,но го преодолявам! :)

GregoryHouse
09-27-2008, 14:50
1во Бог не съществува...2ро това което си мислите за връщане е просто съвпадение...на всеки се случват гадни неща и то постоянно просто чист късмет че му се е случило точно след това...общои взето е трудно да ви го обясня след като не познавате Теорията на Хаоса ...

darla
09-27-2008, 15:23
Аз лично напълно отричам Бог.Не мисля, че той прави нещо да се връща.. Ако убием един комар, ще осъзнаем ли отсъствието му?Не!Тогава и Бог не би разбрал,ако някой го боли, че да тръгне да връща всичко..Не мисля..Отстоявам това че има съдба, но не и Бог.. И мисля че точно тази съдба прави тфа "всичко се връща"... но не и Първосъздателя ;) или там както му викате :)

i az sum na tova mnenie!Bog-edva li,no sudbata si znae rolqta!

WILD__BOY
09-27-2008, 15:25
всичко е цикъл

moon_flower
09-27-2008, 15:39
Абе бръща се,може да е доста по късно,обаче става...

258
09-27-2008, 15:59
Съгласна съм,че всичко се връща. \:D/ А за Бог вече незнам... :?

sextazy_baby
09-27-2008, 16:02
Да и аз мисля така

Whyniser
09-27-2008, 17:07
Както и да е и аз напълно съм на мнение,че Бог не съществува.Ако съществува и неговата преценка е безгрешна то тогава всички убийци,лъжци и прочие трябва да си платят.Уви колко време мина откакто е създаден света все още не можем да се научим да живеем.Най-първата ни грешка е когато се даде знание на човека.След това веднага идва гладта за власт,сила и т.н. Айде да не отварам отделна тема.За мен лично не се връща по начина които си мислят всички.Нещо като съвпадение

anichkaaaa
09-27-2008, 17:11
Както и да е и аз напълно съм на мнение,че Бог не съществува.Ако съществува и неговата преценка е безгрешна то тогава всички убийци,лъжци и прочие трябва да си платят.Уви колко време мина откакто е създаден света все още не можем да се научим да живеем.Най-първата ни грешка е когато се даде знание на човека.След това веднага идва гладта за власт,сила и т.н. Айде да не отварам отделна тема.За мен лично не се връща по начина които си мислят всички.Нещо като съвпадение

Не съм съгласна с тебе ... Рано или късно всеки получава заслуженото си .. Няма значение под каква форма ... Хората са го казали : "всичко се връща" ... Така че според мене няма значение кога и как всеки плаща за грешките си :)

MartyParty
09-27-2008, 17:41
Вярно е,но без частта за Бог.

Erica1
09-27-2008, 18:12
Всичко се връща рано или късно !

Re5peC7
09-27-2008, 18:23
надали някой има точен отговор на този въпрос дали има Господ, дали той се грижи за всичко това всеки да получи заслуженото си и така нататък. А това, че рано или късно всички си плащат не мисля че е казано с някаква вяра, а с мисълта, че и ти някой ден ще страдаш независимо дали е за това което си направил. :) Няма живот без страдание

love_enrique
09-27-2008, 18:42
Ооо дано не :( Май съм от виновните :?

Whyniser
09-27-2008, 19:13

Не съм съгласна с тебе ... Рано или късно всеки получава заслуженото си .. Няма значение под каква форма ... Хората са го казали : "всичко се връща" ... Така че според мене няма значение кога и как всеки плаща за грешките си :)
То вярно,че е така, не го отричам.Но за мене би било по-добре в този момент които живееме за да ни се улесни този живот,а не в другия.А за отвъден живот не съм сигурен дали има.Но пък какво става след като умреш.Какво става с душата ти.Ама как само го обърнах аз на дискусия.Трябва да прочетеш "Божествена комедия" на Данте Алигерий,"На оня свят" от Елин Пелин.Особено втория много ми допада :)

jghgh
09-27-2008, 20:25
Не вярвам в господ, но мисля, че наистина всичко се връща. Идва един момент, в който човек си плаща за грешките.
Ъхъ, като неписан закон е. :(

6emet4e
09-27-2008, 21:48
Ще се върне, тъпкано при това.
Баланса в природата не се нарушава.
и аз съм на тва мнение :)

vamp
09-27-2008, 21:51
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ???

Има нещо вярно,но само когато се обади съвестта,не се ли обади,никога нищо не се връща...

gryyym
09-27-2008, 22:03
..

Scarface_
09-27-2008, 22:22
всичко се връща ! винаги...рано или късно... жалко е ,че почти никой не осъзнава че като му се случи нещо лошо ,то се е случило защото той е направил лошо !

mozyk
09-28-2008, 00:24
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ??? НЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ ? ТАВА СА КЛИШЕТА. НИЩО НЕ Е СТО ПРОЦЕНТА, МОЖЕ ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ МАЛКО, МНОГО, МОЖЕ ДА НЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ НИЩО... НЯМА ПРАВИЛА РАЗБЕРИ... НЕ ДЕЙ ВЯРВА НА КЛИШЕТА НЯМА ГАРАНЦИЯ 100 % !!

mozyk
09-28-2008, 00:24
всичко се връща ! винаги...рано или късно... жалко е ,че почти никой не осъзнава че като му се случи нещо лошо ,то се е случило защото той е направил лошо ! ГРЕШИШ.

Jumbie483
10-01-2008, 19:13
Не вярвам в бог, но вярвам че всичко рано или късно се връща. Животът е кръговрат :grin: