View Full Version : ! За всички ...
Какво бихте казали на всички обичани преди ?! Сестрами си пееше този откъс от някаква песен и се замислих .. тук пишем за сегашните проблеми , за разделите за това как да си го върнем .. ала бала .. Но преди тях е имало и други. Забравихме ли ги или просто не се сещаме за тях ?! Какво бихте им казали , което не сте посмяли или не сте се сетили да им кажете ?!
Ami bih im blagodarila za hubavoto izjivqnoto vreme zaedno i za urocite,za6toto ot VSEKI sum nau4ila po ne6to-za otno6eniqta,za horata,za mujete i "hameleonoviq" im harakter
slun4ice_90
09-27-2008, 15:22
Какво бихте казали на всички обичани преди ?! Сестрами си пееше този откъс от някаква песен и се замислих .. тук пишем за сегашните проблеми , за разделите за това как да си го върнем .. ала бала .. Но преди тях е имало и други. Забравихме ли ги или просто не се сещаме за тях ?! Какво бихте им казали , което не сте посмяли или не сте се сетили да им кажете ?! На едно момче,което значеше всичко за мен бих му казала много неща,но най-важното е,че го обичам.... И съм му много благодарна за всичко,което направи за мен.А това хич не е малко...И също така,че се надявам той да е адски щастлив,защото го заслужава!Има и други неща,но вече е малко късно за всичко!
misspurple
09-27-2008, 15:25
На никой нищо не бих казала,защото никой не съм обичала :-)
А нещата,които ми се искало да кажа на бившите ,съм ги казала,освободила съм се от това и затова не мисля вече за тях и за изживяното,за болката ,само за хубавите неща си спомням.
slun4ice_90
09-27-2008, 15:29
Ami bih im blagodarila za hubavoto izjivqnoto vreme zaedno i za urocite,za6toto ot VSEKI sum nau4ila po ne6to-za otno6eniqta,za horata,za mujete i "hameleonoviq" im harakter Много ми хареса това,което написа,че всеки човек се появява в живота ни,за да ни даде урок.Определено е така.... :) От всеки човек трябва да си извадим поука.Абе, просто да си научим Урока!И също така да не повтаряме грешките си...
Ami bih im blagodarila za hubavoto izjivqnoto vreme zaedno i za urocite,za6toto ot VSEKI sum nau4ila po ne6to-za otno6eniqta,za horata,za mujete i "hameleonoviq" im harakter Много ми хареса това,което написа,че всеки човек се появява в живота ни,за да ни даде урок.Определено е така.... :) От всеки човек трябва да си извадим поука.Абе, просто да си научим Урока!
Ami,da,dali za hubavo ili lo6o si bil/a s daden 4ovek i 100% si nau4il ne6to ot nego.Ne stava vupros da pomni6 samo lo6oto,nezavisimo dali si go obi4al edi-koi si ili e bil prosto poredniq,toi e minal orez jivota ti i e ostavil nqkakva sleda tam,v koeto nqma ni6to lo6o-dori i tazi sleda da e lo6a.
moon_flower
09-27-2008, 15:36
Всъщност съм казвала почти всичко,което съм искала...може би бих искала да кажа на едно момче,че все още имам чувства към него,но не мога да тичам вечно подир него и да му угаждам,както и да се съобразявам с това,че видиш ли "той бил от популярните и не може да се чуваме често и тн."На другите...нямам какво да им кажа. :D
vanPersieFan11
09-27-2008, 15:58
Обичам Ви! :)
ImmortalForever
09-27-2008, 15:59
:grin: Почвам :grin:
Скъпи Д.,
Ти си прост!Не К. ами и още 1000 К-та да дойдат,няма да те променят.Тъп ше си умреш..И Сам..Представям си го..върховият момент, когато се сблъскваме в София на ъгъла на някой парк до Лъвов мост и аз съм смаяна (от смях) от жалкия вид, с който ще те съзря (с неумити очи, а може би зъби!) О,Отопия! Ако трябва да говорим сериозно ще ти кажа само това: Един ден, ще остане съвсем сам и само ти ще си си виновен за това!!
П.С. И си заври Боди БилдингЪЪ отзадзе! :-)
Скъпи И.
Мноу та 'аресвам и ще се радвам ако споделиш чувствата ми ..обещаам поичи да не ти хапя зърното! :oops: :lol:
sextazy_baby
09-27-2008, 16:05
Във всяка една връзка се уча от моите и неговите грешки,преживяванията са много,но никога не се връщам назад
Ми аз не съм обичла никой,н бих казала на момчетата,които наистина съм харесвала...че завинаги ще останат в сърцето ми! :smt003
MostHated
09-27-2008, 16:10
Какво бихте казали на всички обичани преди ?! Сестрами си пееше този откъс от някаква песен и се замислих .. тук пишем за сегашните проблеми , за разделите за това как да си го върнем .. ала бала .. Но преди тях е имало и други. Забравихме ли ги или просто не се сещаме за тях ?! Какво бихте им казали , което не сте посмяли или не сте се сетили да им кажете ?!
с бившата все още сме в добри отношения...
sexa_na_kompleksa
09-27-2008, 16:30
Не съм обичала до сега... но на бившия си бих казала доста неща...
flubeny_zagybeny
09-27-2008, 16:36
бих му казала че всичко коет са му казали за мене е лъжа и че още го обичам адски многооооооооооооооооооооо оооооооооо
ддз пък мой да му кажа и др неща
pandelka
09-27-2008, 16:40
Единственото което ще им кажа е,че им благодаря страшно много ...за времето когато са били до мен и че никога няма да ги забравя!
Аз продължавам да си говоря с тях дори и сега :) така, че каквото искам да им кажа си им го казвам :)
Аз продължавам да си говоря с тях дори и сега :) така, че каквото искам да им кажа си им го казвам :)
pravilno
Super`girl
09-27-2008, 19:07
Dori i da e sled mn vreme bih iskala 2-te mom4eta koito sum obi4ala da znaqt 4e nikoga nqma da zabravq tova koeto sa napravili za men i tova na kakvo sa me nau4ili. Ne znam dali nqkoga 6te sre6tna po dobri ot tqh. .
Вероятно ще му балгодаря за всички хубави моменти. Както и за всички лоши, защото са били ценни уроци.
Escarina
09-27-2008, 20:43
Бих се извинила. Че така и не успях да бъда тази, която заслужаваше.
Кво да им казвам.. Наистина от всеки научаваш по нещо, може би бих им благодарила с половинчата усмивка. От друга страна те са едно тъпо минало, което в повечето случаи е предизвиквало е сълзите ми... и може би трябва да не гледам към него, а само да го имам като едно наум + уроците естествено. Животът е голяма школа (така казва баба ми)
Не знам какво да мисля.
Не бих искала да имам много контакти с първия ми приятел, но ако някога той ме потърси и си говорим за нас в минало време, може би ще му благодаря за някои неща... нямам идея.
gangstata
09-27-2008, 22:33
Нищо-миналото си е минало..
А не-на Риълчу,че му кажем,чед е бахти копелето и,че е погрознял..май е и по-нисък :booooomb:
Я на сутринта съм пиян
и не ги помня кои са били,
така че нищо не мога да
им кажа...и те
ми ги отмъкват някви,ама
я не се сърдя,щото и тях не
ги помня кои са били и така :-P
mitakkka
09-28-2008, 08:09
На бившата ще кажа че можеше поне да скъсаме като хора и да си запазим няккави добри отношения - а не да се направи и да се направи на таква гадна руса лигла 20 годишна при това-ужас !
Abigoria
09-28-2008, 08:11
На никой нищо не бих казала,защото никой не съм обичала :-)
А нещата,които ми се искало да кажа на бившите ,съм ги казала,освободила съм се от това и затова не мисля вече за тях и за изживяното,за болката ,само за хубавите неща си спомням. :grin:
Аз на някой бих им казала да си го заврът отзаде :grin ,защото всички са мухлиовци , а на останалите просто искам да им кажа ,че не всички момичета са едни и същи и че не изневеряват и че едно момиче не е виновно за грешките на предишното ! нз защо смятат, че когато 1 ги нарани всички следващи ще са същите :x
soul1199
09-28-2008, 15:52
bih kazala:vse o6e pomnq vsi4ko,bqha hybavi vremena,no nqma da se vurnat,kakvoto e bilo bilo :)
MiMcHeToOo
09-28-2008, 15:55
Нищо няма да им кажа. Минало, заминало!
MartyParty
09-28-2008, 16:00
Лично аз бих го посъветвала да слуша по-свястна музика(въпреки че мнениет не е само мое) :lol: .Не сериозо,биз му казала,че не съжалявам за нищо което сме направили заедно или което сме си казали един на друг. ;-)