View Full Version : Как си махате мустачките момичета?
то не са точно мустачки ами някакви мъхчета, но са ми неприятни и искам да разбера с какво си ги махате вие, само не ми казвайте пинсета защото ми се струва мн мн гадно и болезнено.....плс дайте съветчета
:grin: mi az nqmam takuv problem,no edna moq fr ima dosta 4erni muh4eta nad gornata ustna i hodi na kozmetik za kola maska.gadni4ko e,ama se opravq :)
аз нямам такъф проблем.. :) иначе незнам..само недей да ги бръснеш! :-o
slim__shadygirl
09-27-2008, 17:24
Az su6to nqmam takuv problem,no sam 4uvala za edni lenti4ki to4no za taq rabota.Pitai v nqkoq apteka ili kozmeti4en magazin :)
kIsSs<0R>kIlLL
09-27-2008, 18:11
има си специално лентички за мустачки , можеш да отидеш в някой козметичен магазин и да си вземеш (препоръчвам ти на veet има и едни италиански на lycia) около 80ст са, НО само не си зимай на дева излишно ще се ухарчиш.. :)
аз иначе само в началото си ги махах с лентички защото ми излизаха пъпчици и сега си ги махам с пинсета
надявам се да съм помогнала 8)
fre3styl3
09-27-2008, 18:17
Не, недей да ползваш лентички, според мен би били болезнено..освен,ако нямаш голяма нужда.Братовчедка ми ходи на козметик и й ги махат с някакъв специален конец. Нямам идея какво представлява, не съм виждала..Но през 2 или 3 седмици ходи на козметик "за мустачки". Никви мустачки няма, не знам кво си въобразява, но й ги махат с някъв конец..
Дано съм помогнала :)
fre3styl3
09-27-2008, 18:38
Не, недей да ползваш лентички, според мен би били болезнено..освен,ако нямаш голяма нужда.Братовчедка ми ходи на козметик и й ги махат с някакъв специален конец. Нямам идея какво представлява, не съм виждала..Но през 2 или 3 седмици ходи на козметик "за мустачки". Никви мустачки няма, не знам кво си въобразява, но й ги махат с някъв конец..
Дано съм помогнала :) Аз знам как се махат с конец и мога да ти кажа, че с лентички е по-бързо и по-безболезнено, поне според мен, аз съм момче, ама имам такива гадни мустачки и първите няколко пъти си ги махнах с конец или кола маска.
Е не знам..
Аз не съм опитвала, затова мога да давам само съвети.
Щом е по-болезнено с тоя конец пробвай лентички, както си прецениш (към авторката на темата) (:
Дано съм помогнала :) Аз знам как се махат с конец и мога да ти кажа, че с лентички е по-бързо и по-безболезнено, поне според мен, аз съм момче, ама имам такива гадни мустачки и първите няколко пъти си ги махнах с конец или кола маска.
С конец наистина боли много,но ефекта е страхотен.На мен от кола маската ми излизаха пъпчици и няколко часа след това ми стоеше едно такова гадно на некви точици.С конеца нямам никакви проблеми,дори не е и зачервено след това и ходя само 2 пъти в месеца :wink:
И междудругото конеца не е никакъв специален,а най-обикновен
glupacheE
09-28-2008, 07:12
преди да започна д аги махам се консултирах с козметичката , при която ходя- каза че специално за мустачките най-добрият вариант е електроепилация- така и ги махам
krisiiiiito
09-28-2008, 08:00
моя приятелка ги маха с кола маска :) взима лентичка и става бързо и ефикасно ... според мен това е добър вариян
иначеее една взела да ги маха с пинсетааааааааа :shock: :shock: :booooomb:
^ Я обясни малко за електроепилацията де ...
^ Я обясни малко за електроепилацията де ... мисля че е електрическа пинсета
sssladuranka
10-10-2008, 18:32
първия път отидох на кола маска и сега ми излизат по 1-2 косъмчета на ден които махам с пинсета ;)
MuJleH4eTo
10-10-2008, 19:03
Лентички студен восък Veet .. :)
harabelka
10-10-2008, 20:10
Лентички студен восък Veet .. :)
става ли да сложиш снимка на опаковката?
С лентичките на Veet или Strep -има и др. марки. наистина с тези за тяло излиза по-евтино :razz: небива обаче да ползваш няколко лентички една след друга-лепиш-махаш-ако има още косъмчета изчакваш няколко минути и тогава лепиш, защото ако кожата ти е по-чувствителна излизат едни ситни пъпчици. Успех
3-4 пъти мини на лазерна епилация и ше забравиш че си мязала на Фиона >.<
kIsSs<0R>kIlLL
10-11-2008, 11:24
изобщо не боли!! всичко става за 1 сек и почти нищо не се усеща
ПС: тъпо е да говорите за нещо без да сте го пробвали :?
защо не пробваш с крем депилатоар?? :-o
angelcheeee_93
10-11-2008, 11:30
аз ползвам пинсета и съм доволна :)
изобщо не боли!! всичко става за 1 сек и почти нищо не се усеща
ПС: тъпо е да говорите за нещо без да сте го пробвали :?
Ами, съжаляваме за невежеството, просто не сме надарени от съдбата с мустачки.
Ами, съжаляваме за невежеството, просто не сме надарени от съдбата с мустачки.
Ми тогава не коментирай!
cHooOpiHka___
10-11-2008, 15:27
Отиваш в аптеката и казваш
Искам 1 лентичка кола маска за тяло (може и за лице, но за тяло излиза мн по-евтино, по-големи са и ефекта е същия)
Тя ти дава, ти евентуално плащаш 1левче и ако си си купила за тяло си отрязваш малка лентичка, разделяш я, лепиш я на мустака и дърпаш рязко.
:D :D dobre kazano... (y)
chocoleptic
10-11-2008, 17:08
Слава Богу нямам такъв проблем.
Предполагам с лентички..
бтв-има едно момиче от нашия клас,на което много му се подиграваха за мустака и то взе,че го махна.Попитах я с какво и тя ми отговори-ами с биг-че..
Вмомента са и набъбнали косъмчета и е ужасно.
Съвет-не си бръснете мустака.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-11-2008, 17:22
Хах.. наистина бръсненето не е решение. Аз ползвам пинсета и не се оплаквам..Наистина с лентички би било по - бързо, но може да се появи друг проблем.. Всеки, както му е най - удобно. ;)
insomnia__
10-14-2008, 14:44
Лентички (като студена кола маска)..много голям ефект има и трае към 1 месец,понякога и 2 :-D