.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как си махате мустачките момичета?

то не са точно мустачки ами някакви мъхчета, но са ми неприятни и искам да разбера с какво си ги махате вие, само не ми казвайте пинсета защото ми се струва мн мн гадно и болезнено.....плс дайте съветчета

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi az nqmam takuv problem,no edna moq fr ima dosta 4erni muh4eta nad gornata ustna i hodi na kozmetik za kola maska.gadni4ko e,ama se opravq

аз нямам такъф проблем.. иначе незнам..само недей да ги бръснеш!
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Az su6to nqmam takuv problem,no sam 4uvala za edni lenti4ki to4no za taq rabota.Pitai v nqkoq apteka ili kozmeti4en magazin
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

има си специално лентички за мустачки , можеш да отидеш в някой козметичен магазин и да си вземеш (препоръчвам ти на veet има и едни италиански на lycia) около 80ст са, НО само не си зимай на дева излишно ще се ухарчиш..
    аз иначе само в началото си ги махах с лентички защото ми излизаха пъпчици и сега си ги махам с пинсета
    надявам се да съм помогнала
    бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]

Не, недей да ползваш лентички, според мен би били болезнено..освен,ако нямаш голяма нужда.Братовчедка ми ходи на козметик и й ги махат с някакъв специален конец. Нямам идея какво представлява, не съм виждала..Но през 2 или 3 седмици ходи на козметик "за мустачки". Никви мустачки няма, не знам кво си въобразява, но й ги махат с някъв конец..
    Дано съм помогнала

Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Не, недей да ползваш лентички, според мен би били болезнено..освен,ако нямаш голяма нужда.Братовчедка ми ходи на козметик и й ги махат с някакъв специален конец. Нямам идея какво представлява, не съм виждала..Но през 2 или 3 седмици ходи на козметик "за мустачки". Никви мустачки няма, не знам кво си въобразява, но й ги махат с някъв конец..
    Дано съм помогнала
    Аз знам как се махат с конец и мога да ти кажа, че с лентички е по-бързо и по-безболезнено, поне според мен, аз съм момче, ама имам такива гадни мустачки и първите няколко пъти си ги махнах с конец или кола маска.
    Е не знам..
    Аз не съм опитвала, затова мога да давам само съвети.
    Щом е по-болезнено с тоя конец пробвай лентички, както си прецениш (към авторката на темата) (:

Дано съм помогнала
    Аз знам как се махат с конец и мога да ти кажа, че с лентички е по-бързо и по-безболезнено, поне според мен, аз съм момче, ама имам такива гадни мустачки и първите няколко пъти си ги махнах с конец или кола маска.

С конец наистина боли много,но ефекта е страхотен.На мен от кола маската ми излизаха пъпчици и няколко часа след това ми стоеше едно такова гадно на некви точици.С конеца нямам никакви проблеми,дори не е и зачервено след това и ходя само 2 пъти в месеца
    И междудругото конеца не е никакъв специален,а най-обикновен

преди да започна д аги махам се консултирах с козметичката , при която ходя- каза че специално за мустачките най-добрият вариант е електроепилация- така и ги махам

Град
    в мазето ;dd
    моя приятелка ги маха с кола маска взима лентичка и става бързо и ефикасно ... според мен това е добър вариян
    иначеее една взела да ги маха с пинсетааааааааа

^ Я обясни малко за електроепилацията де ...

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    ^ Я обясни малко за електроепилацията де ...
    мисля че е електрическа пинсета

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    първия път отидох на кола маска и сега ми излизат по 1-2 косъмчета на ден които махам с пинсета

Лентички студен восък Veet ..
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Цитирай Първоначално написано от MuJleH4eTo
    Лентички студен восък Veet ..
    става ли да сложиш снимка на опаковката?

С лентичките на Veet или Strep -има и др. марки. наистина с тези за тяло излиза по-евтино небива обаче да ползваш няколко лентички една след друга-лепиш-махаш-ако има още косъмчета изчакваш няколко минути и тогава лепиш, защото ако кожата ти е по-чувствителна излизат едни ситни пъпчици. Успех

3-4 пъти мини на лазерна епилация и ше забравиш че си мязала на Фиона >.<

Дано съм помогнала
    изобщо не боли!! всичко става за 1 сек и почти нищо не се усеща

ПС: тъпо е да говорите за нещо без да сте го пробвали
    бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    защо не пробваш с крем депилатоар??
    in defense of our dreams...

Град
    Велико Търново
    аз ползвам пинсета и съм доволна
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
    Дано съм помогнала
    изобщо не боли!! всичко става за 1 сек и почти нищо не се усеща

ПС: тъпо е да говорите за нещо без да сте го пробвали
    Ами, съжаляваме за невежеството, просто не сме надарени от съдбата с мустачки.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Ами, съжаляваме за невежеството, просто не сме надарени от съдбата с мустачки.
    Ми тогава не коментирай!

Отиваш в аптеката и казваш
    Искам 1 лентичка кола маска за тяло (може и за лице, но за тяло излиза мн по-евтино, по-големи са и ефекта е същия)
    Тя ти дава, ти евентуално плащаш 1левче и ако си си купила за тяло си отрязваш малка лентичка, разделяш я, лепиш я на мустака и дърпаш рязко.

dobre kazano... (y)
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Слава Богу нямам такъв проблем.
    Предполагам с лентички..
    бтв-има едно момиче от нашия клас,на което много му се подиграваха за мустака и то взе,че го махна.Попитах я с какво и тя ми отговори-ами с биг-че..
    Вмомента са и набъбнали косъмчета и е ужасно.
    Съвет-не си бръснете мустака.

Хах.. наистина бръсненето не е решение. Аз ползвам пинсета и не се оплаквам..Наистина с лентички би било по - бързо, но може да се появи друг проблем.. Всеки, както му е най - удобно.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си