View Full Version : секса?
абе за повечето от вас като гледам, секса е най-важното :neutral:
Гледам теми, за космите на гъза на гаджето, за това колко големи били циците, този го тресял хормона, искал да ебе, онзи отказал секс в кенеф и съжалява....
Според мен има мн по-важни неща от секса в една връзка, ако цялата връзка е само, заради едното му ебане, то тогава не е връзка... :(
VerryBerry
09-27-2008, 18:33
Прав си,само секс не е връзка,но понякога връзката не може без секс(когато 2мата го практикуват) А що се отнася до въпросите-ми питат си хората :)
sladkata_bebz
09-27-2008, 18:34
Нали си в раздел "секс" какво може да се обсъжда тук освен самия секс..
led_i_ogyn
09-27-2008, 18:35
В раздел СЕКС се коментира секса... :razz:
nejnaDROGA
09-27-2008, 18:36
Разбира се,че има много по-важни неща в една връзка,но за съжаление за повечето момчета секса е най-важното :? :o
Разбира се,че има много по-важни неща в една връзка,но за съжаление за повечето момчета секса е най-важното :? :oе тва е тъпо, ама такива са повечето...
като изключим мен :D
И аз повече харесвам раздел "Любов" : )
А тука че са загорели пубери е вярно. Май и аз съм така, ама имам прекалено други неща на главата, та на ми е жизненоважно :-D
Т.е. не съм яко загоряла, ама в близост до приятеля ми, който за съжаление е надалеко, постоянно искам някви плътски неща и ако може да го изям целия (страшно хубаво и секси момче :))
Иначе си прав за връзките, има по-важни неща от тоя пуст секс. Аз съм над тия неща. (и винаги съм мислела така)
Навсякъде пише че няма добра връзка без добър секс. Според мен не е вярно. Аз бих могла да градя голяма духовна връзка с някого, дори физическите и първични неща да не са налице. Тези неща не трябва да се пренебрегват ама е добре да се надживеят. Да живее духовното
:-D
пп. Май не знам какви ги приказвам тази вечер, сори ако е неразбрано написано.
splendour
09-27-2008, 19:01
to kat e razdel seks sqka6 ne pyskat temi ot roda na "moje li tazi pesni4ka" :lol: :lol: :lol: po v1prosa-seksa ne e nai vajen no prosto seki iska da se izkara za mn vejen edva li ne.......... ima i xora koito go pravqt za6toto naistina go iskat no tema ot roda na ":ve4e 3 sedmici sme gadjeta a o6te ne sme go praeli,pokazvat ak1la na avtorite si :-D
mysterious93
09-27-2008, 19:04
ами влез в раздел любов и там няма да четеш само за това :D
jambo_bs
09-27-2008, 19:06
То е ясно че в раздел "Секс" това ще са темите.А иначе за сериозната връзка ако знайте откога търся ама вече почти няма сериозни момичета.Тук там има някой и те ходят с някакви загубеняци.(загубеняци са защото тя ходи с тях а не с мен :razz: :razz: )
Rise_Against
09-27-2008, 19:20
да права си,връзката не е само секс. но секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие! :)
да права си,връзката не е само секс. но секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие! :)бтв, dude съм :D
Rise_Against
09-27-2008, 19:46
да права си,връзката не е само секс. но секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие! :)бтв, dude съм :D
о извинявай,не знаех,оточнявайте от време на време 8-)
о извинявай,не знаех,оточнявайте от време на време 8-)е не, мн ме нарани, отиам да си режа вените... :(
LovelyGirl
09-27-2008, 19:51
секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие! :)
Да,така е.
Но не само момчетата/мъжете ги вълнува мн секса(както казаха по-горе).Просто те го показват повече.
Ако беше така,зашо тогава има момичета които го правят още по на 12-13..?
Rise_Against
09-27-2008, 19:55
секса е едно от водещите неща,добрият секс спомага за добрите отношения,лошия секс създава напрежение между двама. +това се намираш в раздел ''секс'' за какво очакваш да пишат хората? има си раздел ''любов'' там се говори за чувства и прочие! :)
Да,така е.
Но не само момчетата/мъжете ги вълнува мн секса(както казаха по-горе).Просто те го показват повече.
и 2те страни ги вулнува еднакво,просто нзн защо някой девойки намират за много заинтригуващо да се правят на моралистки! няма нищо неморално в секса,каквото и да е,стига да е свързано с човека,който обичаш
Да,така е.
и 2те страни ги вулнува еднакво,просто нзн защо някой девойки намират за много заинтригуващо да се правят на моралистки! няма нищо неморално в секса,каквото и да е,стига да е свързано с човека,който обичашто, че няма, няма...мисълтя ми е, че всички поставят секса пред всичко
Rise_Against
09-27-2008, 20:03
Да,така е.
и 2те страни ги вулнува еднакво,просто нзн защо някой девойки намират за много заинтригуващо да се правят на моралистки! няма нищо неморално в секса,каквото и да е,стига да е свързано с човека,който обичашто, че няма, няма...мисълтя ми е, че всички поставят секса пред всичко
хора,които поставят секса на 1во място имат партниори,които също расъждават така. аз не мисля,че всички мислят само за секс,с приятеля ми не сме спали от 6 месеца,но сме супер уникално щастливи заедно :grin:
:да съм казал, че няма.Казвам, че болшинството са така ;)
Rise_Against
09-27-2008, 20:08
:да съм казал, че няма.Казвам, че болшинството са така ;)разбирам те напълно бе! това са индивидуалнни ценности,жалко е че са такива,но кво пък.. да се е*ът кат животни,да раждат бебета на по 16-17 и да си акат въху живота,някой ден ще се появи поколение,което ще си вземе поука от нашето и ще си наложи морално ценности,поне силно се надявам да е така
m_a_r_t_1_n
09-28-2008, 06:23
emi nali se namirame v tema sex na foruma 6tom sme tam mislq 4e trqbva da obsujdame vuprosite svurzani s nego
SpOrTs_GiRl
09-28-2008, 07:41
И аз повече харесвам раздел "Любов" : )
А тука че са загорели пубери е вярно. Май и аз съм така, ама имам прекалено други неща на главата, та на ми е жизненоважно :-D
Т.е. не съм яко загоряла, ама в близост до приятеля ми, който за съжаление е надалеко, постоянно искам някви плътски неща и ако може да го изям целия (страшно хубаво и секси момче :))
Иначе си прав за връзките, има по-важни неща от тоя пуст секс. Аз съм над тия неща. (и винаги съм мислела така)
Навсякъде пише че няма добра връзка без добър секс. Според мен не е вярно. Аз бих могла да градя голяма духовна връзка с някого, дори физическите и първични неща да не са налице. Тези неща не трябва да се пренебрегват ама е добре да се надживеят. Да живее духовното
:-D
пп. Май не знам какви ги приказвам тази вечер, сори ако е неразбрано написано.
обичам те :-) 8-)
Какво толкова се чудите незнам, даже и да го отричате секса може да не е най-най-важната част от една (сериозна) връзка, но е една огромна част от нея.
Ако сте с някой само защото се уважавате и можете да разговаряте за всичко - то вие сте просто приятели. 8)
+1
mmm_sweet
09-28-2008, 08:06
абе за повечето от вас като гледам, секса е най-важното :neutral:
Гледам теми, за космите на гъза на гаджето, за това колко големи били циците, този го тресял хормона, искал да ебе, онзи отказал секс в кенеф и съжалява....
Според мен има мн по-важни неща от секса в една връзка, ако цялата връзка е само, заради едното му ебане, то тогава не е връзка... :(
\:D/ Napulno si prava
sevenhill
09-28-2008, 15:56
:D в днешно време сичко е секс и пари братче 8)
обичам те :-) 8-)
Тва е то да имаш фен клуб! :grin: :-D
snejana67
09-28-2008, 17:00
:) да ама в една истинска връзка само секс не е достатъчен :? :?
DevilWish
09-28-2008, 17:56
Така е =) Обаче някой път става въпрос за необвързани ,които искат да практикуват секса =)
А примерно при мен - в моята връзка ,колко рядко правя секс не е истина и това е първият път ,в който това ми се случва и ми е добре.В смисъл повече се искаме ,а и не правя секс за пръв път в живота си ,а любов =)