View Full Version : колебая се...
anonimkaaaa
09-27-2008, 22:14
Здравейте! От 3-4 месеца имам приятел, който много го обича, уважавам, ценя и т.н. и до сега не сме го правили. И двамата сме на мнение, че не трябва да се бърза с това,а когато 2 ма души са готови да го направят и т.н. ., работата е там, че аз не знам какво искам ... когато съм с него той успява да ме предразположи за това и тогава не бих се поколебала мн мн да го направим, но когато не съм с него си казвам "абе аз с акъла ли съм си как ще го направя, не ми е дошло времето..." ту искам, ту не ... незнам какво искам... объркана съм от случващото се със мен... Дали в действителност не съм готова за това или просто съм оплашена и немога да приема, че може би съм готова и това е само уплаха и притеснение?
(знам, че само аз мога да знам дали съм готова или не и, че други не могат да ми кажат кое кое е, но просто искам да ми дадете съвет... да искажете мнение) :)
TheGirlNextDoor
09-27-2008, 22:16
1во-на колко години си?
2-ро -сама трябва да прецениш готова ли си..ама добре помисли за да не съжаляваш :)
anonimkaaaa
09-27-2008, 22:19
сру, че не поясних.. на 16 съм (и съм детствена казано накратко ще ми е за 1 път.. :| )
Девствена*
Думата не произлиза от "детство".
Ами може би е добре да не го правиш. Мисля, че като откачиш и почнеш да мислиш за това дори когато го няма до теб, тогава ще ти е идеалното време.
Че после да не съжаляваш.
Scarface_
09-27-2008, 22:31
според мен си готова...по принцип вие никога не сте готови ...страх винаги ще има,съмнения дали грешиш също! сама може да прецениш момчето дали е подходящо и сериозно...дали точно той е това което искаш ...говорим за характера му а не външния вид ...16 години е доста добра възраст на днешни времена...а и не правиш нещо лошо...важното е да го направиш с правилния човек !
ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ! ! ! 8) :) :oops:
Gerrytooo_
09-27-2008, 22:32
abe hora mislite li 4e momi4eto gleda kak pi6e v smisal ne q kasae kakfi gre6ki e dopusnala prosto iska da si kajete mnenieto
Девствена*
Ами може би е добре да не го правиш. Мисля, че като откачиш и почнеш да мислиш за това дори когато го няма до теб, тогава ще ти е идеалното време.
Че после да не съжаляваш.а откъде идва, че ми стана интересно?от девица ли?
LovelyGirl
09-28-2008, 08:28
според мен си готова...по принцип вие никога не сте готови ...страх винаги ще има,съмнения дали грешиш също! сама може да прецениш момчето дали е подходящо и сериозно...дали точно той е това което искаш ...говорим за характера му а не външния вид ...16 години е доста добра възраст на днешни времена...а и не правиш нещо лошо...важното е да го направиш с правилния човек !
ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ! ! ! 8) :) :oops:
Не съм съгласна с това,че ние никога не сме готови и винаги щяло да има съмнения и т.н.
Мен 1вия път нито ме бешестрах,нито се питеснявах,нито нищо
и това е,защото бях напълно готова и си беше с равилния човек.
Познавам мн момичета които също не са се притесявали изобщо..
А за авторката мисля,че още не си съвсем готова.
Нормално е с него да ти е хубаво и да искаш да го направиш в дадения момент,но ако го искаше на 100 %,след това нямаше да се чудиш и да си задаваш въпроси.
Изчакай още малко и ще разбереш,че си постъпила правилно ;)
според мен той не е човека за теб...ако наистина искаше да го направиш и той те привличаше исцяло щеше да го желаеш дори когато не си с него, а не да си казваш " аз с акъла ли съм си...." Според мен си готова за секс...нормално е се пак си на 16, но внимавай за да не сгрешиш с него и да съжаляваш после :)
WILD__BOY
09-28-2008, 09:22
приятелят ти да не е педерас?
GotTheLife
09-28-2008, 09:25
Девствена*
Че после да не съжаляваш.а откъде идва, че ми стана интересно?от девица ли?
от дева
Ако чувсваш , че го искаш го направи и ако си сигурна в човека , с който си . Ако не си сигурна само френска за някфо време докато сама не усетиш , че си готова за секс . :)
ot deva,be,4ovek!!! :lol: :lol: :lol:
anonimkaaaa
09-28-2008, 10:15
opredeleno ne e pederas :D sigurna sam v nego za6toto e seriozen
opredeleno ne e gey :D sigurna sam v nego za6toto e seriozenили го искаш, или не!
Но щом не си убедена, по-добре не го прави, освен, ако не си някое курве, ей така просто за първия път ;)
BurningDesire
09-28-2008, 17:58
Е, 16 си е добра възраст. Какво се чудиш, направи го!
Rise_Against
09-28-2008, 18:25
изпадала съм в същото положение,ама точно същото! и разбрах-страх ме е от това,което би се случило (секса),но когато съм с него забравям притесненията си,защото той знае как да ме предразположи. давам ти съвет-не мисли за това много много като не си с него. остави се на момента прекаран с него и мисли тогава и само тогава и в скоро време това двоумение ще изчезне! :)
cvetinci
09-28-2008, 18:34
Ако искаш той да ти е първия, защо не. Не си чак толкова малка. подкрепям .. не си малка след като има някой пиклички на по 13 години със "сериозни" гаджета до себе си :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
soul1199
09-28-2008, 19:10
mislq,4e se pritesnqva6,za tova e cqlata rabota,v kraina smetka ti si re6ava6 i ti si pricenq6 dali si gotova,nie ne mojem da ti kajem,naprai go ili ne,ako go obi4a6 davai,ako ne si sigyrna iz4akai
Ако чувсваш , че го искаш го направи и ако си сигурна в човека , с който си . Ако не си сигурна само френска за някфо време докато сама не усетиш , че си готова за секс . :)
+1 8) 8) 8)
Абе не знам според мен трябва да го направи6