PDA

View Full Version : окосмяването там...

mmm_sweet
09-28-2008, 08:05
Znam kak se pravi,spoko,ne e tova problema :D Problema e 4e az ne moga da gi maham po4ti vseki den za da izglejdat perfektno,a ako pravq sex s mom4e,na nego nqq li da mu bode ili da mu dere? I ako e taka ima li dr na4in da ne staa taka? 8-)

CucuTy
09-28-2008, 08:16
Кола-маска.

ЛаСт!К
09-28-2008, 08:19
Кола-маска.

и епилатор

mmm_sweet
09-28-2008, 08:21
4uvala sum 4e boli :-# i kola maska i epilator

key_of_hell
09-28-2008, 08:23
Boli samo purvite tri puti!
Krasotata iska jertvi!

ЛаСт!К
09-28-2008, 08:24

боли но си струва.. :wink: Аз лично се епилирам само там..отгоре :lol: защото надлолу умирам от болка..там с депилатор..ноо постепенно постепенно слизам и малко по-надолу..За кола-маска ме е срам..като порасна още малко,може би.За да разбереш дали те боли прекалено много с епилатор,трябва да опиташ,но ако хич не издържаш на болка не мисля,че ще успееш.Тряа да си нахъсана :D 8)

nejnaDROGA
09-28-2008, 08:36
1.Не мисля,че на момчетата им прави впечатление,когато приятелката им има 2 мм косъмчета отдолу :-o
2.Щом не искаш да ги бръснеш всеки ден ще ти се наложи да свикнеш с епилатора
3.Темата не е за тоси раздел :?

WILD__BOY
09-28-2008, 09:19
не дере, ама ако си набола не очаквай да има целувки отдолу ; )

Sofff
09-28-2008, 09:43
Хмм аз ги махам с крем и понякога минавам с епилатор след тфа , ама не е много приятно и тряя да внимаваш че може да се разраниш . . .

Sasho1988
09-28-2008, 09:49
Znam kak se pravi,spoko,ne e tova problema :D Problema e 4e az ne moga da gi maham po4ti vseki den za da izglejdat perfektno,a ako pravq sex s mom4e,na nego nqq li da mu bode ili da mu dere? I ako e taka ima li dr na4in da ne staa taka? 8-)

Съвършенството изисква жертви. Ако искаш да си перфектна "там долу" ще трябва да се потрудиш. Самобръсначка - на 2-3 дни максимум (не боли) , кола-маска или епилатор (боли , но ефекта е по-траен) , може и с крем да пробваш също има доста добър ефект.

_ENA_
09-28-2008, 10:05
най добре с самобръсначка..аз ги махах с епилатор, ся ходих и на кола маска...am ми излезнаха едни пъпкии,ужасниииии.,от кола маската ли нз и аз от кфо...нз как ше се оттърва....само да не ми останат белези :o :o :@ :@ някой да знае някъв крем или нещо др???

MaLty
09-28-2008, 10:24
най добре с самобръсначка..аз ги махах с епилатор, ся ходих и на кола маска...am ми излезнаха едни пъпкии,ужасниииии.,от кола маската ли нз и аз от кфо...нз как ше се оттърва....само да не ми останат белези :o :o :@ :@ някой да знае някъв крем или нещо др???

крем здраве :)

Rebirthing
09-28-2008, 14:07

+1

ghostwisper
09-28-2008, 14:11
1.Не мисля,че на момчетата им прави впечатление,когато приятелката им има 2 мм косъмчета отдолу :-o
3.Темата не е за тоси раздел :? оо да прави им впечатление,знам от личен опит ;) .. 2 не е нужно да свиква с епилатора .. сега има кремове и душ гели,които намаляват окосмяването ;) за 3тото съм съгласна :)

ImmortalForever
09-28-2008, 14:12
набола, обрасла, who cares? Малкият-голям не пита..важното е да шиба там.. Where,the fuck is the problem?

isedd
09-28-2008, 14:12
махай си ги с коло-маска иначе със самобръсначка ще станат много дебели, а с коло-маска стават по-тънки :)

Magician
09-28-2008, 15:00
Аз пък нямам нищо против момичето да има окосмяване там, достатъчно е да се подрязват косъмчетата, така че да не са прекалено дълги и всичко е 6. Предпочитам го 100 пъти пред някоя бодлива шкурка.

Harum_Scarum
09-28-2008, 15:08

боли но си струва.. :wink: Аз лично се епилирам само там..отгоре :lol: защото надлолу умирам от болка..там с депилатор..ноо постепенно постепенно слизам и малко по-надолу..За кола-маска ме е срам..като порасна още малко,може би.За да разбереш дали те боли прекалено много с епилатор,трябва да опиташ,но ако хич не издържаш на болка не мисля,че ще успееш.Тряа да си нахъсана :D 8)

Само не разбрах защо те е срам с колаа маска??

ЛаСт!К
09-28-2008, 15:28

Щото някой друг ше ми я прави май не искам да се осакатя 8-)

renchence
09-28-2008, 15:29

+1

Абе не съвсем, зависи от гаджето й.. на моя не му прави впечатление като не съм перфектно гладка.. пък и аз си карам само на самобръсначка щоту адски боли с епилатор и после остават едни червени точици .. абе не, кофти е :?

Harum_Scarum
09-28-2008, 15:36

Щото някой друг ше ми я прави май не искам да се осакатя 8-)
Баш пък да се осъкътиш едва ли ;)

liana
09-28-2008, 18:42
Пинцета ! Ако имаш нерви :)
Поне няколко пъти , докато ти изстънеят и после отивай на кола маска.
Аз се пробвах един път, ама нямам нерви да се занимавам , иначе става.

hottie
09-28-2008, 18:50
СЪветвам те да отидеш на кола маска първите 3-4 пъти и после вече можеш и сама ако имаш смелост. Боли само в началото! Аз вече не изпитвам почти никаква болка. Докато си разменим 2-3 приказки с козметичката съм готова.

gu6itobe
09-28-2008, 18:56
kola maska ili epilator vse 6te e bolezneno no krasotata iska jertvi :?

soul1199
09-28-2008, 19:01
3.Темата не е за тоси раздел :? az puk mislq,4e zabelqzvat,ina4e s ostanaloto sum suglasna