View Full Version : най-готиния смс ,който сте получавали???
hrisi7uuu
09-28-2008, 10:34
Я споделете сега кое е най-милото нещо което са ви пращали на смс??? :) :) :)
HIStoiRES_dE_LUv
09-28-2008, 10:42
Snega putekite zatrupa , kurshi kloni s ledeni race edna pateka nqma da zatrupa ot moeto do twoeto sarce [h] :oops: :oops:
"Хубаво е , че те има.. Радвам се , че аз те имам"
''Мило мн те обичкам.Тая вечер пия за теб {}'' мн яко ми стана като го прочетох :) :oops:
UNrealPoWeR
09-28-2008, 11:17
Я споделете сега кое е най-милото нещо което са ви пращали на смс??? :) :) :)
от родителите ми: ЗАМИНАВАМЕ ЗА 1 ГОДИНА НА БАХАМСКИТЕ ОСТРОВИ... п.с. Има 1 милиард ж банкожата ти сметка и не с еприбирай преди 11 сутринта.
donkihot
09-28-2008, 11:27
аз те обичам..дано имаш представа колко много..
найстина хубаво е да чуеш тези думи(да ги прочетеш) от любимия човек
Чакам те довечера само по парфюм 8-) 8)
teengirl93
09-28-2008, 11:36
"Ti si smisulava v moq jivot!" :oops: :oops:
pepita87
09-28-2008, 11:45
Миии,смс-ите от приятеля ми са ВИНАГИ запомнящи и разтапящи...Оставам без дъх,докато ги чета :) Но смс-а,който е останал трайно в съзнанието ми,е от майка ми...Беше ми написала един коплет от моя любима песен ...В момент,в който имах адска нужда от нея,а бях на хиляди километри!
mynichka
09-28-2008, 12:09
всички смс от приятеля ми страхотни, но - obi4am te mishii.. krasivi4ko <h> Elly i DanuU zavinagi! Ti si vsi4ko ot koeto nqkoga sym imal nujda :-) :-)
key_of_hell
09-28-2008, 12:14
"Naistina li si bila s brat mi?" - 6eguvam se, no mai po sme6noto e 4e otgovora e "DA", kakto i da e!
Ami nai miloto e "imam 1000 pri4ini poradi koito da ne moga da te ponasqm i samo edna poradi koqto bih te izturpql dokato smurtta ni razdeli, ili ti me zareje6, naistina te obi4am!"
Mr.VeryFast
09-28-2008, 12:20
ОТ М-ТЕЛ: 0883/45-55-47 ДЪЛЖИТЕ 72.25ЛВ. И АКО НЕ ГИ ПЛАТИТЕ ДО 26.03.2008 ЩЕ СИ ГИ ТЪРСИМ ПО САДЕБЕН ПЪТ" НЕЩО ТАКОВА БЕШЕ :-D ПОДОБНО ПИСАНИЕ ИМАХ И ОТ ВИВА ТЕЛ :-D
soul1199
09-28-2008, 12:24
`napravo iztrupvam celiq samo,kato si mislq za teb,vseki den,vseki mig samo za teb si mislih,obi4am te` :oops: :oops: :oops: :-)
crazy_style
09-28-2008, 12:31
ami nai-zapomnq6t opredeleno imam.. no ne e nai-miliq sus sigornost ...
zan4i stoq si v edno kafe i polu4vam sledniq sms : " NE ISKAM POVE4E DA TE VIJDAM EBE6 SA KAT TRUP " - no ima6e baq pravopisni gre6ki ;D
kiss me baby
09-28-2008, 12:44
Един от най-милите смс които съм получавала може би е "Има на света 20 ангелчета 10 от тях спят,9 свирят,а най сладкото чете това съобщение.Обичам те миличко надявам се и ти да ме обичаш и да ми простиш!"А най-запомнящите са два.Единият беше "Еби си майката пача не искам да те виждам повече.Късаме!" (rofl) А другият беше в 3 през ноща това лято "Искам да те скъсам от секс,ти незнаеш кой съм ама кат те наеба ще разбереш" (rofl)
be6e ot ve4e biv6iq mi priqtel obiknoven sms no go polu4ih nenadeino i mi stana mnogo qko kato go polu4ih ... be6e mi napisal "OBICHAM TE" ... no vse o6te si go pazq i si go 4eta i si spomnqm hubavite dni :cry:
aka6a_vamp
09-28-2008, 13:32
винаги ще те чакам на брега на море от любов :) много мило ми стана
"to4no zad teb sum" :-) ....polu4ih go,ogato o6te jiveeh v pld,a nastoq6tiq mi saprug v montana,no rabotihme zaedno v sofiq,kakto i da e,az bqh v sofiq za edna sre6ta,a toi Uj si be6e v montana i na men mi be6e adski krivo,4e e dale4 i ne moga da sum s nego.otidoh v ofisa i 4akah za sre6tata,prezs tova vreme si pi6eh s nego i posledniq polu4en togava sms be6e "to4no zad teb sum",ne shvanah,no instinktivno se oburnah i toi naistina stoe6e tam,zad men.Tolkova se zaradvah 4e sko4ih varhu nego! :-)
aka6a_vamp
09-28-2008, 13:59
"to4no zad teb sum" :-) ....polu4ih go,ogato o6te jiveeh v pld,a nastoq6tiq mi saprug v montana,no rabotihme zaedno v sofiq,kakto i da e,az bqh v sofiq za edna sre6ta,a toi Uj si be6e v montana i na men mi be6e adski krivo,4e e dale4 i ne moga da sum s nego.otidoh v ofisa i 4akah za sre6tata,prezs tova vreme si pi6eh s nego i posledniq polu4en togava sms be6e "to4no zad teb sum",ne shvanah,no instinktivno se oburnah i toi naistina stoe6e tam,zad men.Tolkova se zaradvah 4e sko4ih varhu nego! :-)
омг това е толкова сладко и мило...леле :) :)
SunShinePearl
09-28-2008, 14:06
ами толкова смс имах от гаджето ми а като скъсахме реших да ги истрия(хората които са чели темата ми знаят за какво говоря)и сега като сме заедно направо се ядосвам каква глупачка съм била :x :( :cry: всички бяха просто невероятни
GreenFairy
09-28-2008, 14:09
Единственият смс който пазя... "krasiva prikazka si ti... obicham te" беше мило че го получих точно минута след като се качих на влака за София
ми всички смс-и от сегашната си приятелка ги пазя, понякога ги чета като ми е скучно
ама съм запомнил на изуст само първия който ми прати "жоро що те няма в 6:30, видя ли че мъжете лъжат. ****"
звездичките са името и 8-) ех спомени....
Той ми написа : " Нямам търпение да дойде утре ! "
обаче , аз съм тъпа патка и му пиша "защо бе?"
отговор: "за да те видя !" :oops:
--
Много се изкефих .. обяче ме хваня срам колко съм глупава ! :lol:
от най-добрия ми приятел имам много..но този който е наистина невероятен
"Наистина ми липсва косата ти в моето лице..наистина ми липсват красивите ти очи..а колко мноого жадувам устните ти и колко те обичам.."
бяхме се разделили,защото работеше лятото на морето и мн мило ми стана..
от него имам още..когато нещо бях разсторена..беше..
"усмихни се..не искам да плачеш..всяка твоя усмивка ме прати щастлив"
beachy_bunny
09-28-2008, 15:35
Еми уча във френска гимназия и ходехме на обмени във Франция.... и се запознах със един французин ии той не знаеше дума на БГ и си приказвахме на френски и като си тръгвахме от франция във автобуса получих смс Обичам те и ми го беше написал на БГ толкова мило ми стана :cry: :cry: :cry: хах сиг вече няма да го видя хубавия Лука :x :x :oops:
vesssiii
09-28-2008, 18:02
"Любовта означава да имам небето и да желая само една звезда,да имам океана и да искам просто капчица вода,да имам света и да желая само един човек..ТЕБ!Ти си всичко за мен,бебо!".. айй,докато го четях се разтапях :oops: :oops: :oops:
InnchetO
09-28-2008, 18:21
"Обичам те ! :* липсваш ми страшно много :* вече няма кой да ме разсмива и кой да прави всичко за мен ;( Обичам те .. повече от себе си .. пОмниш ли ? .. :*:*:* "
:cry: смс-а е от най-добрата ми приятелка .. тя живее в Гърция .. тогава точно си беше тръгнала и ми го написа .. а това обичам те повече от себе си .. и го бях казала когато бяхме много малки .. на към 7 годинки да сме били .. тя го помнеше :cry:
обичам я .. :cry: :smt007
MoOnLiGhT_ShAdOw
09-28-2008, 18:24
Простичкото "Обичам те!" винаги ме е радвало, когато той ми го прати... Смс-ите, които съм получавала от него, са пълни с фантазия (най-често ми пишеше за лека нощ - казвам пишеше, защото временно сме разделени).
Но може би в съзнанието ми се е запечатало едно съобщение, което той ми прати тъкмо като бяхме тръгнали, а от общо един месец се бяхме виждали 2 седмици максимум - все отсъствах от града, първо бях на море, после ме замъкнаха на село. Аз от самото начало бях влюбена в него, а не знаех той какво чувства... Смс-ът гласеше това: "Сега като се замисля, като почнем даскало, ще имаме така да се каже цялото време на света. :) Дори сега да сме разделени, се надявам след месец, 2, 3, 4 и т.н. нещата да са супер. :) Няма да има такива дълги отпуски... :) Guns'n'Roses - Don't Cry и понеже знам, че много си падаш по луната, виж каква е сега... Супер ще е да можем да гледаме с теб още много такива. :) Хайде чал от мен и много целувки и прегръдки. :)"
(пояснение: за малкото време, през което сме били заедно, е забелязал как се увличам по нощното небе и че гънс са едни от любимците ми :grin: )
"Не мога сбогом да ти кажа, не зная искам ли го даже без теб не мога нощем да заспя и само ти си ми в съня" Смс от много далечното минало ... той е забравена история, но все още го помня този смс ....
LovelyGirl
09-28-2008, 20:34
Te са доста,но тези които най-мн ми действат са 2.
И 2та съм ги получила в някакви трудни периоди и за това са ми толкова специални :)
"SHTE TE IZQM MALKATA MI" и
"Molq te,budi samo s men,i obi4ai samo men,i az 6te ti dam vsi4ko!Obi4am te zavinagi!@->->-- "
Много са ми скъпички :)
определено имам няколко,но този няма да го забравя и все още ми стои в телефона,нищо че сме разделени от два месеца вече :cry: :-# :cry: :
"Hm ima i drugi nachini da si pravim qko i ne si misli che ne ocenih krachkata ti tazi vecher,izkefih se priznavam,no i te pochuvstvah mn po-blizka...Ama ne znaesh kfo ti mislq samo da mi padnesh pak {} ;]"
LovelyGirl
09-29-2008, 07:23
"SHTE TE IZQM MALKATA MI"
ако добавим и "DOVE4ERA 6TE TI RAZPORQ MALKIQ ZADNIK" става по романтично
Смс-а не е писан в смисъла в който ти го разбираш..
Що не се гръмнеш,ще бъде мн романтично :?
pepelq6kaaa
09-29-2008, 12:03
sabota ta 4akam da vidq noviq banski i da mislim ko 6te praim s nego ...acki mn se zaradvah :D :-) :-) tva e ot lqtotoooo
Mnogo sam polu4avala ,oba4e ot edno priatel4e polu4ih edno to4no kogato mi be6e adski gadno , a i tukmo zaminavah za London togava i za tva mu se kefia mnogo "Ima pri4ini da te pomnia ,no ne i da te zabravia" :-) :)
mir4eto93
09-29-2008, 12:43
Еми най - запомнящото се беше: " Много съжалявам, че те нарекох тъпа к*рва, надявам се да ми простиш и да разбереш колко те обичам" 8-)