Влез

View Full Version : най-готиния смс ,който сте получавали???

hrisi7uuu
09-28-2008, 10:34
Я споделете сега кое е най-милото нещо което са ви пращали на смс??? :) :) :)

HIStoiRES_dE_LUv
09-28-2008, 10:42
Snega putekite zatrupa , kurshi kloni s ledeni race edna pateka nqma da zatrupa ot moeto do twoeto sarce [h] :oops: :oops:

marjesa
09-28-2008, 10:54
"Хубаво е , че те има.. Радвам се , че аз те имам"

vuvs
09-28-2008, 11:17
''Мило мн те обичкам.Тая вечер пия за теб {}'' мн яко ми стана като го прочетох :) :oops:

UNrealPoWeR
09-28-2008, 11:17
Я споделете сега кое е най-милото нещо което са ви пращали на смс??? :) :) :)

от родителите ми: ЗАМИНАВАМЕ ЗА 1 ГОДИНА НА БАХАМСКИТЕ ОСТРОВИ... п.с. Има 1 милиард ж банкожата ти сметка и не с еприбирай преди 11 сутринта.

donkihot
09-28-2008, 11:27
аз те обичам..дано имаш представа колко много..
найстина хубаво е да чуеш тези думи(да ги прочетеш) от любимия човек

BaiToq
09-28-2008, 11:30
Чакам те довечера само по парфюм 8-) 8)

teengirl93
09-28-2008, 11:36
"Ti si smisulava v moq jivot!" :oops: :oops:

pepita87
09-28-2008, 11:45
Миии,смс-ите от приятеля ми са ВИНАГИ запомнящи и разтапящи...Оставам без дъх,докато ги чета :) Но смс-а,който е останал трайно в съзнанието ми,е от майка ми...Беше ми написала един коплет от моя любима песен ...В момент,в който имах адска нужда от нея,а бях на хиляди километри!

mynichka
09-28-2008, 12:09
всички смс от приятеля ми страхотни, но - obi4am te mishii.. krasivi4ko <h> Elly i DanuU zavinagi! Ti si vsi4ko ot koeto nqkoga sym imal nujda :-) :-)

key_of_hell
09-28-2008, 12:14
"Naistina li si bila s brat mi?" - 6eguvam se, no mai po sme6noto e 4e otgovora e "DA", kakto i da e!
Ami nai miloto e "imam 1000 pri4ini poradi koito da ne moga da te ponasqm i samo edna poradi koqto bih te izturpql dokato smurtta ni razdeli, ili ti me zareje6, naistina te obi4am!"

Mr.VeryFast
09-28-2008, 12:20
ОТ М-ТЕЛ: 0883/45-55-47 ДЪЛЖИТЕ 72.25ЛВ. И АКО НЕ ГИ ПЛАТИТЕ ДО 26.03.2008 ЩЕ СИ ГИ ТЪРСИМ ПО САДЕБЕН ПЪТ" НЕЩО ТАКОВА БЕШЕ :-D ПОДОБНО ПИСАНИЕ ИМАХ И ОТ ВИВА ТЕЛ :-D

soul1199
09-28-2008, 12:24
`napravo iztrupvam celiq samo,kato si mislq za teb,vseki den,vseki mig samo za teb si mislih,obi4am te` :oops: :oops: :oops: :-)

crazy_style
09-28-2008, 12:31
ami nai-zapomnq6t opredeleno imam.. no ne e nai-miliq sus sigornost ...
zan4i stoq si v edno kafe i polu4vam sledniq sms : " NE ISKAM POVE4E DA TE VIJDAM EBE6 SA KAT TRUP " - no ima6e baq pravopisni gre6ki ;D

kiss me baby
09-28-2008, 12:44
Един от най-милите смс които съм получавала може би е "Има на света 20 ангелчета 10 от тях спят,9 свирят,а най сладкото чете това съобщение.Обичам те миличко надявам се и ти да ме обичаш и да ми простиш!"А най-запомнящите са два.Единият беше "Еби си майката пача не искам да те виждам повече.Късаме!" (rofl) А другият беше в 3 през ноща това лято "Искам да те скъсам от секс,ти незнаеш кой съм ама кат те наеба ще разбереш" (rofl)

DeCuTo0
09-28-2008, 13:22
be6e ot ve4e biv6iq mi priqtel obiknoven sms no go polu4ih nenadeino i mi stana mnogo qko kato go polu4ih ... be6e mi napisal "OBICHAM TE" ... no vse o6te si go pazq i si go 4eta i si spomnqm hubavite dni :cry:

aka6a_vamp
09-28-2008, 13:32
винаги ще те чакам на брега на море от любов :) много мило ми стана

darla
09-28-2008, 13:56
"to4no zad teb sum" :-) ....polu4ih go,ogato o6te jiveeh v pld,a nastoq6tiq mi saprug v montana,no rabotihme zaedno v sofiq,kakto i da e,az bqh v sofiq za edna sre6ta,a toi Uj si be6e v montana i na men mi be6e adski krivo,4e e dale4 i ne moga da sum s nego.otidoh v ofisa i 4akah za sre6tata,prezs tova vreme si pi6eh s nego i posledniq polu4en togava sms be6e "to4no zad teb sum",ne shvanah,no instinktivno se oburnah i toi naistina stoe6e tam,zad men.Tolkova se zaradvah 4e sko4ih varhu nego! :-)

aka6a_vamp
09-28-2008, 13:59
"to4no zad teb sum" :-) ....polu4ih go,ogato o6te jiveeh v pld,a nastoq6tiq mi saprug v montana,no rabotihme zaedno v sofiq,kakto i da e,az bqh v sofiq za edna sre6ta,a toi Uj si be6e v montana i na men mi be6e adski krivo,4e e dale4 i ne moga da sum s nego.otidoh v ofisa i 4akah za sre6tata,prezs tova vreme si pi6eh s nego i posledniq polu4en togava sms be6e "to4no zad teb sum",ne shvanah,no instinktivno se oburnah i toi naistina stoe6e tam,zad men.Tolkova se zaradvah 4e sko4ih varhu nego! :-)
омг това е толкова сладко и мило...леле :) :)

SunShinePearl
09-28-2008, 14:06
ами толкова смс имах от гаджето ми а като скъсахме реших да ги истрия(хората които са чели темата ми знаят за какво говоря)и сега като сме заедно направо се ядосвам каква глупачка съм била :x :( :cry: всички бяха просто невероятни

GreenFairy
09-28-2008, 14:09
Единственият смс който пазя... "krasiva prikazka si ti... obicham te" беше мило че го получих точно минута след като се качих на влака за София

assd
09-28-2008, 14:24
ми всички смс-и от сегашната си приятелка ги пазя, понякога ги чета като ми е скучно

ама съм запомнил на изуст само първия който ми прати "жоро що те няма в 6:30, видя ли че мъжете лъжат. ****"

звездичките са името и 8-) ех спомени....

Cookie_
09-28-2008, 14:43
Той ми написа : " Нямам търпение да дойде утре ! "
обаче , аз съм тъпа патка и му пиша "защо бе?"
отговор: "за да те видя !" :oops:

--

Много се изкефих .. обяче ме хваня срам колко съм глупава ! :lol:

pyfpaff
09-28-2008, 15:19
от най-добрия ми приятел имам много..но този който е наистина невероятен
"Наистина ми липсва косата ти в моето лице..наистина ми липсват красивите ти очи..а колко мноого жадувам устните ти и колко те обичам.."
бяхме се разделили,защото работеше лятото на морето и мн мило ми стана..
от него имам още..когато нещо бях разсторена..беше..
"усмихни се..не искам да плачеш..всяка твоя усмивка ме прати щастлив"

beachy_bunny
09-28-2008, 15:35
Еми уча във френска гимназия и ходехме на обмени във Франция.... и се запознах със един французин ии той не знаеше дума на БГ и си приказвахме на френски и като си тръгвахме от франция във автобуса получих смс Обичам те и ми го беше написал на БГ толкова мило ми стана :cry: :cry: :cry: хах сиг вече няма да го видя хубавия Лука :x :x :oops:

vesssiii
09-28-2008, 18:02
"Любовта означава да имам небето и да желая само една звезда,да имам океана и да искам просто капчица вода,да имам света и да желая само един човек..ТЕБ!Ти си всичко за мен,бебо!".. айй,докато го четях се разтапях :oops: :oops: :oops:

InnchetO
09-28-2008, 18:21
"Обичам те ! :* липсваш ми страшно много :* вече няма кой да ме разсмива и кой да прави всичко за мен ;( Обичам те .. повече от себе си .. пОмниш ли ? .. :*:*:* "

:cry: смс-а е от най-добрата ми приятелка .. тя живее в Гърция .. тогава точно си беше тръгнала и ми го написа .. а това обичам те повече от себе си .. и го бях казала когато бяхме много малки .. на към 7 годинки да сме били .. тя го помнеше :cry:

обичам я .. :cry: :smt007

MoOnLiGhT_ShAdOw
09-28-2008, 18:24
Простичкото "Обичам те!" винаги ме е радвало, когато той ми го прати... Смс-ите, които съм получавала от него, са пълни с фантазия (най-често ми пишеше за лека нощ - казвам пишеше, защото временно сме разделени).
Но може би в съзнанието ми се е запечатало едно съобщение, което той ми прати тъкмо като бяхме тръгнали, а от общо един месец се бяхме виждали 2 седмици максимум - все отсъствах от града, първо бях на море, после ме замъкнаха на село. Аз от самото начало бях влюбена в него, а не знаех той какво чувства... Смс-ът гласеше това: "Сега като се замисля, като почнем даскало, ще имаме така да се каже цялото време на света. :) Дори сега да сме разделени, се надявам след месец, 2, 3, 4 и т.н. нещата да са супер. :) Няма да има такива дълги отпуски... :) Guns'n'Roses - Don't Cry и понеже знам, че много си падаш по луната, виж каква е сега... Супер ще е да можем да гледаме с теб още много такива. :) Хайде чал от мен и много целувки и прегръдки. :)"
(пояснение: за малкото време, през което сме били заедно, е забелязал как се увличам по нощното небе и че гънс са едни от любимците ми :grin: )

MayKyTy
09-28-2008, 18:32
"Не мога сбогом да ти кажа, не зная искам ли го даже без теб не мога нощем да заспя и само ти си ми в съня" Смс от много далечното минало ... той е забравена история, но все още го помня този смс ....

LovelyGirl
09-28-2008, 20:34
Te са доста,но тези които най-мн ми действат са 2.

И 2та съм ги получила в някакви трудни периоди и за това са ми толкова специални :)

"SHTE TE IZQM MALKATA MI" и

"Molq te,budi samo s men,i obi4ai samo men,i az 6te ti dam vsi4ko!Obi4am te zavinagi!@->->-- "

Много са ми скъпички :)

gers17y
09-28-2008, 22:57
определено имам няколко,но този няма да го забравя и все още ми стои в телефона,нищо че сме разделени от два месеца вече :cry: :-# :cry: :

"Hm ima i drugi nachini da si pravim qko i ne si misli che ne ocenih krachkata ti tazi vecher,izkefih se priznavam,no i te pochuvstvah mn po-blizka...Ama ne znaesh kfo ti mislq samo da mi padnesh pak {} ;]"

LovelyGirl
09-29-2008, 07:23
"SHTE TE IZQM MALKATA MI"

ако добавим и "DOVE4ERA 6TE TI RAZPORQ MALKIQ ZADNIK" става по романтично

Смс-а не е писан в смисъла в който ти го разбираш..

Що не се гръмнеш,ще бъде мн романтично :?

pepelq6kaaa
09-29-2008, 12:03
sabota ta 4akam da vidq noviq banski i da mislim ko 6te praim s nego ...acki mn se zaradvah :D :-) :-) tva e ot lqtotoooo

silky92
09-29-2008, 12:35
Mnogo sam polu4avala ,oba4e ot edno priatel4e polu4ih edno to4no kogato mi be6e adski gadno , a i tukmo zaminavah za London togava i za tva mu se kefia mnogo "Ima pri4ini da te pomnia ,no ne i da te zabravia" :-) :)

mir4eto93
09-29-2008, 12:43
Еми най - запомнящото се беше: " Много съжалявам, че те нарекох тъпа к*рва, надявам се да ми простиш и да разбереш колко те обичам" 8-)