Влез

View Full Version : Брат ми заминава ;(

zagrijena
09-28-2008, 10:43
Вторник брат ми заминава студент :cry: :cry: И това много ме натъжава, че ще се отдели от нас... Че няма да го виждам дълго време и само като си помисля започвам да плача... Толкова е весело когато е у дома а сега... :cry: :cry: Не знам какъв съвет бихте могли да ми дадете, просто исках да споделя с някой моята тъга ;( Не мога да си представя,че след 2 дена като се прибера от училище той няма да е тук...

snejana67
09-28-2008, 10:47
:-) :) ей не тъжи толкова,нали ще си идва ваканциите :-) :-) :) :)

sexa_na_kompleksa
09-28-2008, 10:47
Хей, по-спокойно. Не отива не заточение, а да продължи обучението си. Това е част от неговото развитие. След някоя и друга година и ти ще отидеш да учиш. Нормално е, няма смисъл да плачеш. Пък и ще си идва, когато може. :)

SK0RP10N
09-28-2008, 11:56
Брат ти ще си намери приятелка, ще отиде да живее някъде с нея и ще се виждате много рядко.

scoobydors
09-28-2008, 12:19
Брат ти ще си намери приятелка, ще отиде да живее някъде с нея и ще се виждате много рядко.
:D :D :D не я отчайвай допълнително ;) Спокойно момиче, брат ти ще се върне много скоро :) ама така или иначе трябва да свикваш че той е вече голям и поема по свой път. Вече няма да е детенцето на мама и тати.

_SilveR_MooN_
09-28-2008, 16:13
Сега ако ми кажеш , че той ще е във варненския свободен и ти си на 13.. :shock:

zagrijena
09-28-2008, 16:18
Сега ако ми кажеш , че той ще е във варненския свободен и ти си на 13.. :shock:

Не и не съм на 13 :-o

sasha_90
09-28-2008, 16:21
Говорете си по-често,ходи му на гости.Това,че заминава не е края на света.В началото ще ти е кофти,но после ще свикнеш.

Seducti0n
09-28-2008, 16:27
Миличка, недей да мислиш само и единствено за себе си.
Мислиш ли, че за него раздялата ще бъде лесна...както ти си привързана към него и го обичаш, така и той към теб.
Но все пак от това зависи образованието му, изисква се да направи жертва, за да получи нещо наистина ценно.
Дръж се като голямо момиче и опитай да не страдаш толкова много.

pOleNcEtOy
09-28-2008, 16:59
Спокойно не плачи!Просто му кажи, че го обичаш , че съжаляваш за нещо лошо ако си направила.И го целуни.Разбирам те много добре! :) не плачи моля те!Ще се виждате ще си говорите по gsm.Не си мисли, че живота е свършил!!!!

6emet4e
09-28-2008, 19:00
Ех...замисли се че е за негово добро...+тва той вече е голям,нормално е да поема по своя път...колкото и да ти е тъжно,той не може винаги да е до теб...Пък и не е края на света пак ще се виждате... :)

zagrijena
09-29-2008, 17:07
Ето тази вечер...Майка ми само плаче и това още повече ме :cry: Иначе горе-долу започнах да свиквам с мисълта... Утре когато ще тръгне аз няма да съм в нас,така че няма да се сбогуваме и по-добре щото няма да издържа :(
Дори сега се навечерях за 10мин защото не мога да издържа да го гледам и да гледам мама...

perkele1914
09-29-2008, 22:47
не се разделяте за цял живот бе...

mIsHeTy
09-30-2008, 07:35
спокс не е толкова страшно....ще свикнеш :-) :)

little_elf
09-30-2008, 17:51
По-спокойно де.Ще го виждаш макар и по-рядко,ще се чувате по телефона,той ще си идва за ваканциите и така :) ...

KpucuTo0o92
09-30-2008, 22:49
znam kvo ti e i az ne se bqh otdelqla za dalgo vreme ot brat mi no lqtoto zamina da raboti na moreto i mi be6e mn gadno bez nego-dori samo za tva 4e nqma6e s koi da se karam :D :D :D i sq pak 6te zaminava da u4i :lol: da 6te mi lipsva no ni6to ne moga da napravq....a kolkoto do teb kaji na brat ti 4e go obi4a6 i 6te ti lipsva i sam sigurna 4e 6te ti otgovori s sa6toto :D i prez vakanciite moje6 da mu hodi6 na gosti i 6te si izkarvate mn qko

WaterLilly
10-01-2008, 03:49
Е, не е кой знае какво, той пак си ви обича и ще се виждате. Колко хора дават всичко, за да се отърват от братята или сестрите си. :D

CTAMAT
10-01-2008, 08:08
Вторник брат ми заминава студент :cry: :cry: И това много ме натъжава, че ще се отдели от нас... Че няма да го виждам дълго време и само като си помисля започвам да плача... Толкова е весело когато е у дома а сега... :cry: :cry: Не знам какъв съвет бихте могли да ми дадете, просто исках да споделя с някой моята тъга ;( Не мога да си представя,че след 2 дена като се прибера от училище той няма да е тук... И моя брат замина във вторник, малко странно е вкъщи без да ме дразни постоянно и такива работи ама се свиква. Пък и ще се върне на 10-11 да ни види и пак отива... да се учи момчето :-o

sugarrr
10-02-2008, 16:44
Разбирам те напълно сестра ми учи в Германия от 1 година :( ние с нея много се забавляваме и ми е много тъпо защото се виждаме 2 пъти в годината :cry: даже днес, след като беше в бг 2 месеца, си замина и аз не можах да я изпратя защото бях на даскало ;( а ти не се притеснявай ще свикнеш да го виждаш по рядко просто и всичко ще е ок :)

marilyn
10-03-2008, 17:46
Вторник брат ми заминава студент :cry: :cry: И това много ме натъжава, че ще се отдели от нас... Че няма да го виждам дълго време и само като си помисля започвам да плача... Толкова е весело когато е у дома а сега... :cry: :cry: Не знам какъв съвет бихте могли да ми дадете, просто исках да споделя с някой моята тъга ;( Не мога да си представя,че след 2 дена като се прибера от училище той няма да е тук...

Скъпа, това аз го преживях преди 4 години, защото аз съм от Сф, а брат ми замина да учи във Търново. Беше ми страшно мъчно, аз бях 5-ти клас и ти казвам ревала съм с часове за брат ми. И той си идва най- мн 2 пъти в месеца ( преди и по- рядко), имало е случаи по 3 месеца да не се виждаме... трудно е, но се свиква, оправяме се някак... понякога му се обаждам по тела за някаква глупост, само за да му чуя гласа и после си мулчим по тела, щото сякаш има мнооого да си кажем ама и на двамата ми е супер трудно, а се разбираме в мълчанието си... и така... но ще свикнеш, няма да спре да ти липсва...

SunShinePearl
10-04-2008, 10:45
минала съм през същото мн е гадно кака като замина да учи и аз толкова плаках,нямах търпение да си дойде с времето ще свикнеш апък ако има възможност и на гости можеш да му ходиш,аз така понякога ходех при кака,в предния пост пишеше че са се виждали на 3 месеца,апък аз кака я виждах 2-3 пъти в годината апък последната година нямах търпение да я видя не я бях виждала 1 година.....трудно е ама както казах се свиква......сега кака си живее в апартамент и я виждам 1-2 седмично и ми е мн гадно,все едно не ми е сестра и съм единствено дете,мн ми е странно и гадно :(

verdjitO
11-14-2008, 15:24
Е помисли от хубавата страна, няма да се карате, компа ще е само за тебе и стаята (ако сте в една) ще е само за тебе 8-)

verdjitO
11-14-2008, 15:24
Е помисли от хубавата страна, няма да се карате, компа ще е само за тебе и стаята (ако сте в една) ще е само за тебе 8-)