Влез

View Full Version : My story

cvetinci
09-28-2008, 19:56
Здрасти .. искам да ви разкажа моята любовна история !! Значи всичко започна преди година и половина когато братовчедка ми ме запозна с нейното гадже , в първия момент не го забелязах , но след няколко дни започна да ми прави впечатление, с периферното си зрение забелязвах че ме зяпа и в мен започнаха са излизат кви ли не мисли.Започнахме много често да излизаме заедно.Един ден се случи тъка че и двамата бяхме поканени за Рожденния ден на общ приятел започнахме да си говорим и под въздействието на алкохола се оказахме прегърнати в спалнята (ох спокойно нищо не се случи :razz: ) беше обикновенно натискане :) . На следващия ден се чувствах адски тъпо и бях много притеснена някой да не ме издъни на братовчедка ми.След тая вечер той се правеше че нищо не се е случило (аз си помислих тоя гадняр ме накара с изпитам онзи гъдел в стомаха който до сега не бях изпитвала и не му пука за мен :x ) ,но какво да се прави все пак е гадже на браточедка ми (мамка му) :( .. всеки път като го видя усещам че нещо отвътре ме човърка ..

.. Имах нужда да споделя с някой защото до сега не съм разказвала на никой , няма да е излишен някой друг съвет как да постъпя . И благодаря предварително :P :smt049 :cry:

PeopleAlwaysLeave
09-28-2008, 20:01
Ами момчето се прави, че нищо не се е случило или защото за него наистина нищо не е станало, или не иска братовчедка ти да разбира. И в двата случая е нужен разговор. Трябва да си го попиташ директно има ли нещо към тебе ири всичко е било просто моментно.

sladur4etyYy
09-28-2008, 20:02
абе недей да се занимаваш с него :? все пак тя ти не просто приятелка а братовчедка, роднина... ако й свиеш гаджето после просто не ви виждам..

cvetinci
09-28-2008, 20:05
абе недей да се занимаваш с него :? все пак тя ти не просто приятелка а братовчедка, роднина... ако й свиеш гаджето после просто не ви виждам.. .. леле ако знаеш как се опитвам да го забравя но немога .. като видя палавите му очи и се изпотявам :cry:

BeYourSelf
09-28-2008, 20:07
нз нооо според мен не си заслужава от едн а страна-тя ти е братовчедак,не можеш да и го причиниш/в смисъл да имаш нещо с него,но от др страна тя явно не преполага за това което той върши зад гърба и :? :? :? и си помисли малко,-->що за човек е той ,позамисли се че ако ти заемеш мястото си как ще се чувстваш ако разбереш, че се е натискал с някоя зад гърба ти . аз ако съм няма да се занимавам,няма да рискувам да съсипя отношенията с братоечедка си заради някакъв си там :)

sladur4etyYy
09-28-2008, 20:08
абе недей да се занимаваш с него :? все пак тя ти не просто приятелка а братовчедка, роднина... ако й свиеш гаджето после просто не ви виждам.. .. леле ако знаеш как се опитвам да го забравя но немога .. като видя палавите му очи и се изпотявам :cry:

ауу палави очи.. :D разбирам... :D ами може да ти е трудно ама я се постави на нейно място. как би се почувствала ако тя ти отнеме някое гадже? единствения начин да си с него според мен е той да скъса с нея и след известно време, като го превъзмогне малко, ти да го вземеш 8-) ама сега... :?

sasha_90
09-28-2008, 20:09
Просто си показала колко си "лесна" и нищо повече.Нищо не прави-остави нещата така.Следващия път контролирай количеството изпит алкохол.Ако не можеш да носиш-просто не го употребявай(алкохола става въпрос)!

cvetinci
09-28-2008, 20:11
нз нооо според мен не си заслужава от едн а страна-тя ти е братовчедак,не можеш да и го причиниш/в смисъл да имаш нещо с него,но от др страна тя явно не преполага за това което той върши зад гърба и :? :? :? и си помисли малко,-->що за човек е той ,позамисли се че ако ти заемеш мястото си как ще се чувстваш ако разбереш, че се е натискал с някоя зад гърба ти . аз ако съм няма да се занимавам,няма да рискувам да съсипя отношенията с братоечедка си заради някакъв си там :) .. въъъх аз съм кучкааа :-# :cry: :-#

Valkyrie
09-28-2008, 20:16
Понякога се изумявам на изкривения начин на мислене на по-голямата част от младежта. Значи не искаш да нараниш братовчедка си, като й кажеш какво е станало, но за нея ще е по-добре да остане с човек, чиято наглост е стигнала дотам, че да се натиска с РОДНИНИТЕ на гаджето си? И ти искаш да си с такъв човек? Нали се сещаш, че и на теб ще ти го погоди същия номер? Защото едва ли има много високо мнение за теб. Иначе ако ти е само за чукането - няма нищо лошо. Кажи на братовчедка ти, защото тя е потърпевшата в тази ситуация, и то не толкова заради твойте курвенски номера, ами защото гаджето й и изневерява. Заради доброто на момичето. И ебаси хората дето сте, ебаси.

Erica1
09-28-2008, 20:16
Опитай се да го забравиш. Знам, че няма да ти е лесно обаче не си заслужава да се занимаваш с него. Така мисля аз. :-o :?

BeYourSelf
09-28-2008, 20:17
първо не си кучка!второ-всеки може да попадне в такава ситуация ии трето-не е зависело само от теб!!!ако той държи на братовчедка ти -никога нямаше да го направи/според мен/не и когато е обвързан,ама то сегашните момчета са едни..

PeopleAlwaysLeave
09-28-2008, 20:22
първо не си кучка!второ-всеки може да попадне в такава ситуация ии трето-не е зависело само от теб!!!ако той държи на братовчедка ти -никога нямаше да го направи/според мен/не и когато е обвързан,ама то сегашните момчета са едни..

Абе честно казано не е виновен само той. Тя пък ако държеше на братовчедка си също нямаше да го направи, независимо от алкохоли и глупости. Тва са само оправдания-надали е била чак толкова пияна, че да не осъзнава с кой се натиска, просто й е харесало и са иска да повтори, но не мисли за последствията :) Да си реши сама какво да прави

DeCuTo0
09-28-2008, 20:29
еми и двамата сте постъпили тъпо ... ти че си се натискала с гаджето на братовчедка си и той че е натискал с братовчедката на приятелката си ... дали само с теб се е натискал през времето през което са заедно :idea:

cvetinci
09-28-2008, 20:31
еми и двамата сте постъпили тъпо ... ти че си се натискала с гаджето на братовчедка си и той че е натискал с братовчедката на приятелката си ... дали само с теб се е натискал през времето през което са заедно :idea: .. ем знам ли може би :-o

Mind fReak
09-28-2008, 23:07
aaha

MiMcHeToOo
09-29-2008, 03:20
Кофти, кофти...