View Full Version : Готин съм, но всъщност...
sexi_pi4
09-28-2008, 21:03
Здрасти, казвам се Митко. На 20г. съм, но нямам сериозна връзка зад гърба си. Искам жена, която да ме подкрепя във всяко едно начинание, да ми пере чорапите, да мие чиниите и да чисти вкъщи. Естествено трябва и да ме засипва с любов (blush) За момента не съм срещнал подходящата, поради това пиша тук. Аз съм материално осигурен - имам двуетажна къща в гр.Оряхово, гарсониера в село Манастирска поляна, както и 2декара бустан непосредствено до Оряхово. Занимавам се с добив на лебеници, но това не мисля че ви касае.
Снимката ми е в подписа.
Срамежливо, но добро момче съм, ако някоя има интерес или просто ако намирате причина все още да не съм намерил избранницата си, ще се радвам да споделите мнението си.
Благодаря, Митко
mysterious93
09-28-2008, 21:06
май си се объркал нещо :D
SunShinePearl
09-28-2008, 21:10
WTF????????? :x не разбрахте ли че тва е ФОРУМ А НЕ сайт за запознанства :o :o :o :o :?
sexi_pi4
09-28-2008, 21:10
mystery_girl...Извинявай, но не разбрах какво имаш впредвид всъщност :) Би ли ми разяснила по-обснойно :)
SMoKe_BoY
09-28-2008, 21:11
Ми на бустана момичета няма , като за начало мое се врътниш някаде кадето има. :)
После .. пич тая снимка едвали "подмокря " момичетата :) с тая лопата .. ли е кво е ..
Иначе вярно приличаш на добро момче но найстина место да стойш пред компа се расходи напред назад ...
P1ra71nQ
09-28-2008, 21:12
Човек, едва ли тук е мястото, където ще намериш "избранницата си"... :?
по-добре се регистрирай в някоя страница за запознанства
:D :D
evilkaAaAa
09-28-2008, 21:13
Имаше предвид, че това не е сайт за запознанства или вестник "Позванете"... Съмнявам се, че няма нито едно момиче, което да няма желание да има подобен човек до себе си.. просто излез малко навън (далеч от компютъра и сайтове като този) и току виж си намерил някое хубвко момиче ;) Успех
mysterious93
09-28-2008, 21:15
mystery_girl...Извинявай, но не разбрах какво имаш впредвид всъщност :) Би ли ми разяснила по-обснойно :)
хаха ми както ти казаха 1.тва не е сайт за запознанства.А и ак обеше толкова готин не мисля че щеше да ходиш по форумите да се хвалиш с бостана си и т.н..взе да се хвалиш с това ,което имаш -това не е на добре сякаш нямаш някакви качества...а и на снимката си малко хилав(не си ми много по вкуса :-D )ама няма значение :P Просто намали хвалбите с това което имаш(после мъжете казвате че сме материалистки тцтцтц...)пък и не мога да разбера защо въобще ти е да си я търсиш от нета?горна оряховица не е толкова малка :P :)
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:18
горна оряховица не е толкова малка :P :)
ама той е от Оряхово :(
sexi_pi4
09-28-2008, 21:19
Булка, Оряхово и Горна Оряховица са 2 различни месности...арен е бустана, що да не кажа... жалко, че не съм твой тип можеше и да стане нещо :-) добре, щом съм сбъркал нека променя насоката, посъветвайте ме какво да правя, за да успея да си намеря булка :)
SMoKe_BoY
09-28-2008, 21:22
зарови се в бустана.. 5 пати ти казахме кво да праиш ..
спасияяи са .. брато кат си матерялно зарибен ... си копай бустана и си порачвай чистачки / курви .. и т.н.
mysterious93
09-28-2008, 21:24
Булка, Оряхово и Горна Оряховица са 2 различни месности...арен е бустана, що да не кажа... жалко, че не съм твой тип можеше и да стане нещо :-) добре, щом съм сбъркал нека променя насоката, посъветвайте ме какво да правя, за да успея да си намеря булка :)
хаха окс объркала съм се ,понеже пише "гр.Оряхово" и аз въобще не си направих труда да го прочета кат хората :-D сайтове за запознанства са импулс и аха ама се съмнявам да намерош нещо свястно там :D и въобще като цяло в нета :) ти приятели нямаш ли?няма ли някой да познава някое симпатично момиченце :D или пък по дискотеките?(но и там се съмнявам щото сички са пияни :D )бе ще си намериш :P що си се юрнал така :-D
sexi_pi4
09-28-2008, 21:25
Мило в нащо село дискотека няма.. то се води град, но е село...;( само бабички мамка му...ама усещам, че между нас прехвърчат искри, не мислиш ли :-) :-) :-) :-) :-) :-)
SMoKe_BoY
09-28-2008, 21:26
Темата е ебавка...
WILD__BOY
09-28-2008, 21:28
отиди на море и се запознай с германка
де да те знам пич, трябва да станеш по-отворен ;)
mysterious93
09-28-2008, 21:31
Мило в нащо село дискотека няма.. то се води град, но е село...;( само бабички мамка му...ама усещам, че между нас прехвърчат искри, не мислиш ли :-) :-) :-) :-) :-) :-)
хаха..не мисля ; )както казах падам си по по едри момчета :P а и не бих си търсила в нета :) а пък за бабичките...тес бабички внучки нямат ли бре :D :D :D
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 21:33
Здрасти, казвам се Митко. На 20г. съм, но нямам сериозна връзка зад гърба си. Искам жена, която да ме подкрепя във всяко едно начинание, да ми пере чорапите, да мие чиниите и да чисти вкъщи. Естествено трябва и да ме засипва с любов (blush) За момента не съм срещнал подходящата, поради това пиша тук. Аз съм материално осигурен - имам двуетажна къща в гр.Оряхово, гарсониера в село Манастирска поляна, както и 2декара бустан непосредствено до Оряхово. Занимавам се с добив на лебеници, но това не мисля че ви касае.
Снимката ми е в подписа.
Срамежливо, но добро момче съм, ако някоя има интерес или просто ако намирате причина все още да не съм намерил избранницата си, ще се радвам да споделите мнението си.
Благодаря, Митко
Ше те зимам за мъж :wink: :-)
:lol: :lol: :lol:
sexi_pi4
09-28-2008, 21:33
Ми има само една, ама тя не прилича на човек, за мен това е подводна маймуна... а другите са си по градовете... не знам скоро ще сваля някоя бабичка (puke) :( :( :(
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:34
Снимката ми е в подписа.
Благодаря, Митко
ще се бием за него! :x
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 21:35
Снимката ми е в подписа.
Благодаря, Митко
Мой си е! Не пипай ! :smt071 :smt071 :smt071
sexi_pi4
09-28-2008, 21:37
Дами, шведска тройка??? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:38
Снимката ми е в подписа.
Благодаря, Митко
Мой си е! Не пипай ! :smt071 :smt071 :smt071
кхъъъъм мой е!!!!!! :x няма да бараш 4е щи оскубя косицата косъм по косъм с пинцети! :x
mysterious93
09-28-2008, 21:38
Ми има само една, ама тя не прилича на човек, за мен това е подводна маймуна... а другите са си по градовете... не знам скоро ще сваля някоя бабичка (puke) :( :( :(
е..поне ще се грижи за бостана :grin:
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 21:39
Айде :grin:
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:39
неее искам те само за мен :-)
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:40
не са бутай където не ти е мястото той си е само за мен :oops:
sexi_pi4
09-28-2008, 21:41
Не се карайте има за всички, много се радвам че съм така желан. Бих ли могъл да видя ваши снимки, естествено ако имате достъп до фотокамерите си :) :-) :-) :-) :-)
GReddy_91
09-28-2008, 21:42
Хвъргай мотиката бягай в най близката фитнес зала че така като те гледам къв си здрав никоя няма да се чуства сигурна с тебе и след фитнес залатта можеш да идеш на някоя дискотека да се запознаеш с някоя
slim__shadygirl
09-28-2008, 21:44
Темата е ебавка...
+1
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 21:44
Така нема да се разбереме .Или ше си го разделиме или е за мене. Твой нема да бъде. За тебе само :smt067
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:46
Така нема да се разбереме .Или ше си го разделиме или е за мене. Твой нема да бъде. За тебе само :smt067
за тебеее :smt097 :smt097 :smt097 !!!!! тва е най якия пич който съм виждала през живота си трябва да е мой :-)
MakeMeLaugh
09-28-2008, 21:49
Boje kvi ste naivni :razz: :razz:
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:50
Boje kvi ste naivni :razz: :razz:
що :-) :D
sexi_pi4
09-28-2008, 21:53
В момента плача :-) :-) :-)
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:53
защо? :-) :-) :(
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 21:54
Ела при мене да те утеша :lol: :lol: :lol:
sexi_pi4
09-28-2008, 21:55
Трогнат съм... никога преди не съм бил обсипван с толкова внимание... прати ми твой портрет моля те, сигурен съм че си арна булка (inlove) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
WILD__BOY
09-28-2008, 21:56
те натегна с една тояга в гъза
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:57
гръмни са бееее да не та гръмна аз! :smt067 егатиии как са мъчи да ми вземе мом4ето :( той си е мой не разбра ли :x
sladur4etyYy
09-28-2008, 21:57
кого ? :D :D :D
mysterious93
09-28-2008, 21:58
:razz: :razz: :razz:
АААаааахаахахахахахааххха хаахаххаххахахахахаахаахх ахахаахахаххааххахаахха
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 21:59
гръмни са бееее да не та гръмна аз! :smt067 егатиии как са мъчи да ми вземе мом4ето :( той си е мой не разбра ли :x
Я не ми кради мом4ето , 4е щъ прибия :smt021
sladur4etyYy
09-28-2008, 22:01
ща натикам в канавката ма, ща удавя в локва!!!! :x б-е-г-а-й !!!!!!!!
splendour
09-28-2008, 22:06
xaxaxa ami ot si4ko samo ne vidqwx koe ti e tolkoz gotino..... i tolkoz sexy pi4 da si ama karai :D ti ko iska6 kat opisva6 kvi bystani ima6.jenata bystanite li da oprava ili tebe? :-D [p.p.tva da ti pere 4orapite e brytalno :razz: ]
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 22:07
Овцъ простъ шъ ме заплашва тя. глей да не стане боя 4е нема а видиш края . :lol:
sladur4etyYy
09-28-2008, 22:08
xaxaxa ami ot si4ko samo ne vidqwx koe ti e tolkoz gotino..... i tolkoz sexy pi4 da si ama karai :D ti ko iska6 kat opisva6 kvi bystani ima6.jenata bystanite li da oprava ili tebe? :-D [p.p.tva da ti pere 4orapite e brytalno :razz: ]
момчето иска жена която да се оправя във всякакви ситуации, стабилна, сеш'се? :D :D :D
sladur4etyYy
09-28-2008, 22:09
Овцъ простъ шъ ме заплашва тя. глей да не стане боя 4е нема а видиш края . :lol:
на тЪ зЪплашавам , предупреждавам те, за да не останеш като гръмната кат те гръмна ! :smt098 :smt068
nymphetamine_g1rl
09-28-2008, 22:18
Шъ мъ гръмниш кат цъфнат налъмите .Яз тебе ке те утрепам .Ке видиш тизе
splendour
09-28-2008, 22:20
момчето иска жена която да се оправя във всякакви ситуации, стабилна, сеш'се? :D :D :D dam pojelavam ti yspex s grijite za ga6tite my,xem da gi svalq6 xem da gi pere6 :-D :-D :-D :-P :-P :)
ElinoOor
09-28-2008, 22:49
:lol: :razz:
п.п. модовете - ключ + бан на автора :wink:
Mind fReak
09-29-2008, 00:22
:razz:
glor4eto_
09-29-2008, 09:12
Първо си намери мацка,с която да се разбирате и после я карай да ти пере чорапите и да ти мие чиниите.Много изисквания а нищо не предлагаш освен някакви бостани там голям праз като ги имаш какво ще и ги подариш ли или по-скоро ще я караш да копа пууу
noтhИng...
09-29-2008, 09:16
Първо си намери мацка,с която да се разбирате и после я карай да ти пере чорапите и да ти мие чиниите.Много изисквания а нищо не предлагаш освен някакви бостани там голям праз като ги имаш какво ще и ги подариш ли или по-скоро ще я караш да копа пууу
да бере дините по бостана :D:D
n1ght_shadow
09-29-2008, 09:26
Сладур ша та схрускъм 8-) :-P
sladur4etyYy
09-29-2008, 09:56
Сладур ша та схрускъм 8-) :-P
и ти ли ма :x много са навъдихте нещо :booooomb: ама така е , се пак тва си е мъж мечта :D :-)
sladur4etyYy
09-29-2008, 09:59
Шъ мъ гръмниш кат цъфнат налъмите .Яз тебе ке те утрепам .Ке видиш тизе
нещо не та разбрах, ти да не си от село? или само се правиш, за да впечатлиш момъка? няа да успееш, той си е за мен :-)
MusicIsTheKey
09-29-2008, 10:08
т. 11