- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Готин съм, но всъщност...
Здрасти, казвам се Митко. На 20г. съм, но нямам сериозна връзка зад гърба си. Искам жена, която да ме подкрепя във всяко едно начинание, да ми пере чорапите, да мие чиниите и да чисти вкъщи. Естествено трябва и да ме засипва с любов (blush) За момента не съм срещнал подходящата, поради това пиша тук. Аз съм материално осигурен - имам двуетажна къща в гр.Оряхово, гарсониера в село Манастирска поляна, както и 2декара бустан непосредствено до Оряхово. Занимавам се с добив на лебеници, но това не мисля че ви касае.
Снимката ми е в подписа.
Срамежливо, но добро момче съм, ако някоя има интерес или просто ако намирате причина все още да не съм намерил избранницата си, ще се радвам да споделите мнението си.
Благодаря, Митко
май си се объркал нещо![]()
Cruel Intentions
WTF?????????не разбрахте ли че тва е ФОРУМ А НЕ сайт за запознанства
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
mystery_girl...Извинявай, но не разбрах какво имаш впредвид всъщностБи ли ми разяснила по-обснойно
![]()
Ми на бустана момичета няма , като за начало мое се врътниш някаде кадето има.
После .. пич тая снимка едвали "подмокря " момичетатас тая лопата .. ли е кво е ..
Иначе вярно приличаш на добро момче но найстина место да стойш пред компа се расходи напред назад ...
Човек, едва ли тук е мястото, където ще намериш "избранницата си"...
по-добре се регистрирай в някоя страница за запознанства
![]()
![]()
Имаше предвид, че това не е сайт за запознанства или вестник "Позванете"... Съмнявам се, че няма нито едно момиче, което да няма желание да има подобен човек до себе си.. просто излез малко навън (далеч от компютъра и сайтове като този) и току виж си намерил някое хубвко момичеУспех
хаха ми както ти казаха 1.тва не е сайт за запознанства.А и ак обеше толкова готин не мисля че щеше да ходиш по форумите да се хвалиш с бостана си и т.н..взе да се хвалиш с това ,което имаш -това не е на добре сякаш нямаш някакви качества...а и на снимката си малко хилав(не си ми много по вкусаПървоначално написано от sexi_pi4
)ама няма значение :P Просто намали хвалбите с това което имаш(после мъжете казвате че сме материалистки тцтцтц...)пък и не мога да разбера защо въобще ти е да си я търсиш от нета?горна оряховица не е толкова малка :P
![]()
Cruel Intentions
ама той е от ОряховоПървоначално написано от mystery`girl
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Булка, Оряхово и Горна Оряховица са 2 различни месности...арен е бустана, що да не кажа... жалко, че не съм твой тип можеше и да стане нещодобре, щом съм сбъркал нека променя насоката, посъветвайте ме какво да правя, за да успея да си намеря булка
![]()
зарови се в бустана.. 5 пати ти казахме кво да праиш ..
спасияяи са .. брато кат си матерялно зарибен ... си копай бустана и си порачвай чистачки / курви .. и т.н.
хаха окс объркала съм се ,понеже пише "гр.Оряхово" и аз въобще не си направих труда да го прочета кат хоратаПървоначално написано от sexi_pi4
сайтове за запознанства са импулс и аха ама се съмнявам да намерош нещо свястно там
и въобще като цяло в нета
ти приятели нямаш ли?няма ли някой да познава някое симпатично момиченце
или пък по дискотеките?(но и там се съмнявам щото сички са пияни
)бе ще си намериш :P що си се юрнал така
![]()
Cruel Intentions
Мило в нащо село дискотека няма.. то се води град, но е село...;( само бабички мамка му...ама усещам, че между нас прехвърчат искри, не мислиш ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата е ебавка...
отиди на море и се запознай с германка
де да те знам пич, трябва да станеш по-отворен![]()
хаха..не мисля ; )както казах падам си по по едри момчета :P а и не бих си търсила в нетаПървоначално написано от sexi_pi4
а пък за бабичките...тес бабички внучки нямат ли бре
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Ше те зимам за мъжПървоначално написано от sexi_pi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми има само една, ама тя не прилича на човек, за мен това е подводна маймуна... а другите са си по градовете... не знам скоро ще сваля някоя бабичка (puke)![]()
![]()
![]()
ще се бием за него!Първоначално написано от `mal4o`
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мой си е! Не пипай !Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
Дами, шведска тройка???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кхъъъъм мой е!!!!!!Първоначално написано от `mal4o`
няма да бараш 4е щи оскубя косицата косъм по косъм с пинцети!
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е..поне ще се грижи за бостанаПървоначално написано от sexi_pi4
![]()
Cruel Intentions
АйдеПървоначално написано от sexi_pi4
![]()
неее искам те само за менПървоначално написано от sexi_pi4
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)