View Full Version : какво даму кажа
pepelq6kaaa
09-29-2008, 11:53
eto istoriqta .....zna4i predi da zamine lqtoto na rabota mu kazah 4e go har i prez tova vreme hodih pri nego i se 4yvahme po tela i kato si doide mi pi6e v skaip oba4e imam edna reg bez snimki v aha i tam go namerih i mu pisah predstavih za dryga i go razpitah malko za gadjeta au i toi kaza 4e ne go iskat pitah i da li ima nqkoq po blizka i toi kvo kaza pone za sq ne :? :? :? pfff mai e zabrail kvo mu kazah.. sega iskam da mu kaja pak no ako moje malko da mi pomognete kakvo to4no da mu kaja 6tot ne moga da mu go iztarsq izvednaj :D ili da mu podskaja nz i az 4e mai ne me biva mn v izkazvaneto na 4uvstva :/
...................***mersi
slun4ice_90
09-29-2008, 11:55
eto istoriqta .....zna4i predi da zamine lqtoto na rabota mu kazah 4e go har i prez tova vreme hodih pri nego i se 4yvahme po tela i kato si doide mi pi6e v skaip oba4e imam edna reg bez snimki v aha i tam go namerih i mu pisah predstavih za dryga i go razpitah malko za gadjeta au i toi kaza 4e ne go iskat pitah i da li ima nqkoq po blizka i toi kvo kaza pone za sq ne :? :? :? pfff mai e zabrail kvo mu kazah.. sega iskam da mu kaja pak no ako moje malko da mi pomognete kakvo to4no da mu kaja 6tot ne moga da mu go iztarsq izvednaj :D ili da mu podskaja nz i az 4e mai ne me biva mn v izkazvaneto na 4uvstva :/
...................***mersi НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!!!!!!!!После пускай теми и очаквай отговори.....
Pliok0019
09-29-2008, 11:56
А защо просто не му казваш нищо, а да си имаш едно на ум?! Аз лично бих прекратила всякакви взаимоотношения с човек, които ме проверява.
pepelq6kaaa
09-29-2008, 11:57
a ne az nego proverqvam :oops:
SkyEatsAirplane
09-29-2008, 12:07
Когато имаш частица 'да' или 'не' след това, местоимението се пише отделно (има растояние) :)
Та надявам се не си на 17.
Като прочетох аha ми стана ясно.
Щом е казал, че няма приятелка или близка, значи не е сериозен към теб. .... Какво искаш да му кажеш? Оставяй го не е за теб, примири се...
Lacey_66
09-29-2008, 12:12
...................***mersi
ами ако не е забравил за теб ами просто не е искал да споделя с няква непозната :D и просто е дал по краткия на4ин .... и аз бих изпраскала на някой нещо от сорта .... както той е казал ... :D