View Full Version : Имам въпрос?!
Искам да попитам нещо,защото не съм сигурна .. значи скоро осъзнах,че съм се отворила без да искам .. или си мисля че съм се отворила.. един път.. маструбирах .. и на другия ден като се събудих и .. имаше кръв и предишния ден ме болеше,само че малко.. и си помислих,че цикъла ми е дошъл*защото му беше време.. де* .. след време осъзнах,че мога да си навра целия среден пръст .. там xDD *пръста ми е дълъг 8 см .. xD * та.. отворена ли съм?
Искам да попитам нещо,защото не съм сигурна .. значи скоро осъзнах,че съм се отворила без да искам .. или си мисля че съм се отворила.. един път.. маструбирах .. и на другия ден като се събудих и .. имаше кръв и предишния ден ме болеше,само че малко.. и си помислих,че цикъла ми е дошъл*защото му беше време.. де* .. след време осъзнах,че мога да си навра целия среден пръст .. там xDD *пръста ми е дълъг 8 см .. xD * та.. отворена ли съм? еми наври си един клон и тогава питай, баати тъпото стадо....
Rebirthing
09-29-2008, 14:02
Ми след малко ако се появи мъж/момче на хоризонта може да ти предложи да те види дали си или не си :-o :lol:
Schnitzer
09-29-2008, 14:04
Сиг бръкни с нещо по-голямо и ще си. 8)
Искам да попитам нещо,защото не съм сигурна .. значи скоро осъзнах,че съм се отворила без да искам .. или си мисля че съм се отворила.. един път.. маструбирах .. и на другия ден като се събудих и .. имаше кръв и предишния ден ме болеше,само че малко.. и си помислих,че цикъла ми е дошъл*защото му беше време.. де* .. след време осъзнах,че мога да си навра целия среден пръст .. там xDD *пръста ми е дълъг 8 см .. xD * та.. отворена ли съм? еми наври си един клон и тогава питай, баати тъпото стадо....
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
от къде се прукнаха толкова тъпи хора на тоя свят,вече наистина не знам :shock: :shock: :shock:
от къде на къде да знаем дали си се отворила :-x :-x :-x :-x не ние сме ти "бъркали с 8сантиметровите си пръсти" :-x :-x :-x :-x :-x
нема такива :lol: 8-) :lol:
SpOrTs_GiRl
09-29-2008, 17:58
Не си. С един пръст не можеш да се "отвориш", консерво ..
Плюс това дори да разкъсаш девствената си ципа, оставаш девица, докато нямаш полов контакт с човек от противоположния пол.
Harum_Scarum
09-29-2008, 17:59
Aбе бахти изватеното поколение измери колко си дълбока и тогаа ще ти каим 8-)
DevilWish
09-29-2008, 19:19
За мен момичето е "отворено" /грозен израз/ чак когато има полов контакт с ПоЛоВ чЛеН ,а не с пръсти и тн ;) =)
ПС = Ако си си разкъсала ципата не мисли ,че няма да те боли първият ти път като правиш секс =)
Имало е кръв по гащите ти и не ти е дошло? Ами значи си си разкъсала ципата, може би не цялостно, но поне частично.
Все още си девствена, защото мястото ти още не е виждало хуй (много тъпо го казах, но и аз изпростявам напоследък :lol: )
Само не разбрах защо почнахте да я обиждате толкова? Не им обръщай внимание, че тука са малко злобнички :-D
Начи аз не моам ти кажа дали си отворена или не си, обче моам ти кажа, че моя пръст е 10 см, и предлагам едно нещо дето хората му викат Пи*кА (полов член) който е 2-но по-глям (ако големината и сантиметрите са от такова значение :D