View Full Version : Анцуг?
ElisaDay
09-29-2008, 14:37
Абе, я кажете ходите ли с анцуг на даскало :D
slim__shadygirl
09-29-2008, 14:44
Да понякога,но не заради даден час ,а просто защото ми харесва :)
ne ama bih,prosto nqmam ancung :lol:
silver_moon
09-29-2008, 14:44
оооо, и пари да ми даваш с анцунг неа да тръгна :lol: ...ма кат имам физическо и не ме мързи си го взимам в едно пликче и там се преобличам колкото за часа :D
Амииии не аз участвам в отбора по баскетбол и госпожата ме освобождава от часа по физическо :smt001
бе хора за мене е ебаси селското да ходиш на дсаклао с анцуг"адибас" да речем.Все едно да се зивукаш ,че имаш марков анцуг.ООо уааааааааааааааау
FootballManager
09-29-2008, 15:12
да
оооо, и пари да ми даваш с анцунг неа да тръгна :lol: .
оо и аз така, винаги се преобличам преди часа, че даже и тениска си нося :D
GIRLWITHBROKENHEART
09-29-2008, 15:23
Да и аз съм така .Не обичам анцузите.И вкъщи си ходя с дънки :)
Sensuality
09-29-2008, 15:27
Ами ходя,когато имам физическо не ми пречи,харесвам си новия анцуг и ш си го нося кво 8) :grin:
и аз ходя когато имам физическо какво лошо има :?
Не нося на училище анцуг и то не,че не ми харесва примерно,но просто на училище предпочитам да съм с дънки,панталон...но по принцип си нося анцуг :)
tItEufFf
09-29-2008, 15:44
Анцуг слагам само за часа по физическо и вкъщи. Дори до магазина не ходя с анцуг, нищо че е "адидас". По принцип и е адски удобно, ама се чувствам като селянка ..
оооо, и пари да ми даваш с анцунг неа да тръгна :lol: ...ма кат имам физическо и не ме мързи си го взимам в едно пликче и там се преобличам колкото за часа :D
=;
CaribbeanGirl
09-29-2008, 16:09
Аз пък си ходя с анцуг и не ми пука :-D По принцип предпочитам дънките, но не ми пречи да ходя и с анцуг..вие тука така го правите на проблем, че сякаш ви питат 'ще тръгнеш ли с обръсната глава'...кво толкова...анцуга си е дреха като всички други, само, че се използва предимно в спорта.. 8-)
CaribbeanGirl
09-29-2008, 16:10
М/у др се пише 'анцуг' а не 'анцуНг' !!!
Kogato imame fizkultura nosq ancuga si v torbi4ka i se preobli4am v daskaloto,poneje daskala e mn strog i nakazva :lol: :lol: :lol: 8-)
karibskata_gotina абсолютно съгласна съм с теб,не виждам какво лошо има човек да носи анцуг,ве го изкарахте се едно е нещо извънземно едва ли не.Нося си анцуг и в даскало,в дните,когато имам физическо,нося и когато извеждам кучето или ходя до магазина.Не виждам нищо лошо,камо ли пък срамно да си ходя с нещо практично и удобно.
GaBiIi__
09-29-2008, 16:45
Всъщност не бих отишла някъде освен вкъщи и фитнеса със анцуг...Ужасно е... +1
karibskata_gotina абсолютно съгласна съм с теб,не виждам какво лошо има човек да носи анцуг,ве го изкарахте се едно е нещо извънземно едва ли не.Нося си анцуг и в даскало,в дните,когато имам физическо,нося и когато извеждам кучето или ходя до магазина.Не виждам нищо лошо,камо ли пък срамно да си ходя с нещо практично и удобно.
+1 :?
glupacheE
09-29-2008, 17:07
Аз също си нося! Не мога да разбера какво му е различното и грозното , напротив на мен много ми харесва- удобно, практично......Нося го и на училище, и на тренировка, и по планината,и до магазина и навсякъде.......... :grin: :grin: :grin:
krisiiiiito
09-29-2008, 17:07
попринсип с анцуг не ходя .. и по физическо дори - защото нас ни карат да си носим екип отеделен само за часа :-o
24white24
09-29-2008, 17:26
Анцунга е облекло само и единствено за тренировка или за вкъщи, аз лично не мога да си представя да излезна така облечен.
ThePowerOfLove
09-29-2008, 17:27
Не, само се преобличам за физкултурата :)
TheNewReligion
09-29-2008, 17:33
Ходила съм само два пъти. Удобно е, но сио имам други панталони с, които си се чувствам най-добре. :)
Inaaaaaaaa
09-29-2008, 18:31
Анцуг слагам само за часа по физическо и вкъщи. Дори до магазина не ходя с анцуг, нищо че е "адидас". По принцип и е адски удобно, ама се чувствам като селянка ..
Оо,човек,ама моля ти се,да не си посмяла да идеш до магазина с анцуг!Абсолютна селянка си! :razz: :razz: Оф,ебати комплексираните хора.
Се едно като излезнете всички те гледат дали си с анцуг или не
ххаха
селско било .. леле :razz:
Ами и аз попринцип не се възприемам в анцуг,ама се налага,защото съблекалните ни са доста зле,а не се ли преоблека,тая по физе ще ме обезглави. :D Иначе обиколих цяла София за анцуг и накрая си харесах,те даже др не бяха и забелязали,че съм с анцуг. :-D
TheNewReligion
09-29-2008, 18:37
Като се замисля по-добре, по тази логика не трябва да носим и маратонки в училище... :-o
24white24
09-29-2008, 18:37
Оо,човек,ама моля ти се,да не си посмяла да идеш до магазина с анцуг!Абсолютна селянка си! :razz: :razz: Оф,ебати комплексираните хора.
Се едно като излезнете всички те гледат дали си с анцуг или не
ххаха
селско било .. леле :razz:Всеки си има мнение ,да селско е както ще бъде селско да отида с костюм да тичам в парка, за всяка ситуация си има подходящо облекло.
Inaaaaaaaa
09-29-2008, 19:03
Селско било да иде до магазина с анцуг?
Ако ми е удобно с анцуг,ще ходя и на даскало*врпочем на село от кога носят анцузи?!),пък,който иска да ме мисли за селянка :razz:
Loshotia
09-29-2008, 19:08
Дреме ми на долуподписаната кой какво мисли за мен- ще си ходя както ми е удобно- ако съм в такова настроение и анцуг ще нося.
Не,не ходя с анцук...просто не ми е комфортно... като трябва си нося и се преобличам преди физическото :)
24white24
09-29-2008, 19:20
Ако ми е удобно с анцуг,ще ходя и на даскало*врпочем на село от кога носят анцузи?!),пък,който иска да ме мисли за селянка :razz:Не говоря до магазина да не може да отиде, но вече ако тръгне в училище, по заведение и тн. за мен не е нормално да ходи облечена с анцуг. и все пак това си е личен избор.
и аз не ходя, а се преобличам :grin:
като са ти хубави анцуга и маратонките(под хубави за съжаление имам предвид маркови,тъй като този вид облекло за мен си е най-добре да е марково),що да не ходиш с тях на даскало?аз лично,когато имам физическо си ходя на училище с анцунг..1-во не ме е срам,харесвам си ги 2-ро удобно ми е и 3-то много мразя да се преобличам сред група вторачили се в мен момичета,пък и ме мързи.. :shock: :D
angelcheeee_93
09-29-2008, 20:00
кефи ме 6тот е гъзарско и готино мен си ме кефи но само ако е с ниска талия :)
като са ти хубави анцуга и маратонките(под хубави за съжаление имам предвид маркови,тъй като този вид облекло за мен си е най-добре да е марково),що да не ходиш с тях на даскало?аз лично,когато имам физическо си ходя на училище с анцунг..1-во не ме е срам,харесвам си ги 2-ро удобно ми е и 3-то много мразя да се преобличам сред група вторачили се в мен момичета,пък и ме мързи.. :shock: :D
маратонките да са ти маркови-ок,но анцуга....те повечето са еднакви почти,та голяма работа като на етикета ти пише "nike" примерно като може да си купиш от пазара някакъв подобен :)
нямам нищо против тези който ходят с анцуг на училище-всичко си е личен избор и ако искаш може и по пижама да отидеш(стига да ти е комфортно)...Но аз лично съм напълно съгласна с мнението на 24white24 че за всеки случай си има подходящо облекло :wink:
kat4enceto
09-29-2008, 21:46
бе хора за мене е ебаси селското да ходиш на дсаклао с анцуг"адибас" да речем.Все едно да се зивукаш ,че имаш марков анцуг.ООо уаааааааааааааааув бг няма нищо оригинално освен дрехите по магазините от рода на саботаж, рип кърл и т.н.
pinky_shine
09-30-2008, 03:22
Не, нося си го в чанта.Нз защо но на мен лично ми е смешно да видя някой как се разкарва по анцуг, нз :-D
24white24
09-30-2008, 04:53
бе хора за мене е ебаси селското да ходиш на дсаклао с анцуг"адибас" да речем.Все едно да се зивукаш ,че имаш марков анцуг.ООо уаааааааааааааааув бг няма нищо оригинално освен дрехите по магазините от рода на саботаж, рип кърл и т.н.Хаха добре, сега кажи как всички дрехи от моловете зареждат от Илиенци :grin: мине не мине и някой изцепи такава простотия :D
С анцуга вече само на нещо тренировки или фитнес
Не че не съм ходил с анцуг на даскало
Много е удобно :)
Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде
CaribbeanGirl
09-30-2008, 11:20
"Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде"
Е, кво задължително ли трябва да е 250 лв, за да ти е ОК??? И по кое се разбира, че анцуга ти е толкова скъп....по безмислено дадените пари на вятъра /е, ако си сложиш бележка на гърба и да пише 'ВНИМАНИЕ анцуга ми е 250 лв.' тва е друго/
П.С. НЕ се заяждам!
t0nit0yy
09-30-2008, 11:21
da mn si obi4am vsi4ki ancuzi :grin: imam edin koito e po poru4ka i ot zad mi pi6e imeto :grin: :D :D :)
Много си обичам всички екипи, особено един розово черен на Puma и един черен със зелено на Maze. Въпреки това рядко ги нося. :) Предимно като разхождам кучето, тренирам или имам някаква работа.
Вкъщи ходя доста по-леко облечена - шорти, тениски, нощница и т.н. :)
BurningDesire
09-30-2008, 12:56
Всъщност не бих отишла някъде освен вкъщи и фитнеса със анцуг...Ужасно е...
Абсолютно! Особено селско е пък да отидеш на заведение (хубаво заведение, не кварталната закусвалня) с анцунг, ама по едно време тва беше мода.
24white24
09-30-2008, 13:10
Абсолютно! Особено селско е пък да отидеш на заведение (хубаво заведение, не кварталната закусвалня) с анцунг, ама по едно време тва беше мода.Е кога беше мода 94-97 то тогава и бухалката беше моден аксесоар.
[quote="karibskata_gotina"]"Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде"
Добре в другия си живот ако съм Ром може да си купя и да го нося
tItEufFf
09-30-2008, 16:34
Ако ми е удобно с анцуг,ще ходя и на даскало*врпочем на село от кога носят анцузи?!),пък,който иска да ме мисли за селянка :razz:
На мен не ми пука какво си мислят другите. Казах, че аз не се чувствам добре. Къв ви е проблема, не мога да разбера? Не съм казала "който ходи със анцуг е селянин" ... Който както иска да си ходи. Аз не искам да съм с анцуг ..
CaribbeanGirl
09-30-2008, 19:55
[quote="karibskata_gotina"]"Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде"
Добре в другия си живот ако съм Ром може да си купя и да го нося
Щом казваш :D
mimsssssss
09-30-2008, 20:04
hodq da.vinagi kogato imame fizi4esko sum s ancung tui kato polzvam fitnes salona.predi kogato nqmahme redovno igraeh na basket ili voilebol s mom4etata
..маратонките да са ти маркови-ок,но анцуга....те повечето са еднакви почти,та голяма работа като на етикета ти пише "nike" примерно като може да си купиш от пазара някакъв подобен :) ...
ее,къде ме прати бее :) разликите между обикновенните анцузи ("bike" и "adbidbas" например) от пазара и оригиналните такива са доста повече от пръснатите пари за тях.има си качество и доста други..но има някои с наистина неземни цени а изглеждат напълно обикновенно..те са си по-скоро за ценители с дълбок джоб .. ;) :)
не бе то няма лошо,ама всички го смятата за голямата гъзария да ходят на даскало с анцуг,ако е адидас,ама то е само да се изфуууууклат
TellMeYourName
10-01-2008, 15:03
не си спомням да съм ходил с анцуг на даскало :lol:
Ходя, да.
П.П. Силно наложително ви е да се научите да пишете правилно. Пише се "анцунг".
П.П. Имаше една от класа ми, която пишеше "анцок".
mynichka
10-02-2008, 07:26
не ..не се харесвам просто :D
24white24
10-02-2008, 09:04
не бе то няма лошо,ама всички го смятата за голямата гъзария да ходят на даскало с анцуг,ако е адидас,ама то е само да се изфуууууклатЕ то понеже анцуг Адидас е страшната гъзария разбираш ли :D ебати долните типове :D
CaribbeanGirl
10-02-2008, 09:42
Boyd пише се 'АНЦУГ' !!! Наложително е ти да го запомниш :-D
slladkata
10-02-2008, 10:41
Имам анцуг хубав е харесва ми обаче си хода само в нас с него
Нося си ги само в нас и за танците
snejana67
10-02-2008, 15:35
:) да ходя когато имаме физическо :)
slun4ice_90
10-02-2008, 18:43
Дори за физическо не го нося..Мразя даже да го нося..Ходя само с дънки дори в нас. :grin:
Pepincetyy
10-02-2008, 19:03
Ходя само като имам физкултура,но си го нося в пликче и се преобличам.
crazygirl13
10-03-2008, 19:59
Мн. мразя да ходя на училище с анцунг,ама по някой път се налага :(
little_elf
10-04-2008, 18:27
Не,но когато имаме физическо си го нося в чантата и преди часа се преобличам :) .
нося анцунг само когато имаме физическо, а и си харесвам анцунга (да поясня че е долничка, а не от онея ментета "адидас")
Wrathchild
10-04-2008, 18:36
М/у др се пише 'анцуг' а не 'анцуНг' !!!Всъщност е точно анцунг...
Не нося,защото нямам. Но пък не виждам нищо лошо да се ходи на у-ще с анцунг..много по - лесно е като стана в 6 да си облека анцунга и да тръгна,отколкото да вися 2 ч пред гардероба и да мисля кво да облека.А и за къде да се глася?Вися 6 ч на един чин и айде после вкъщи..не отивам там да си показвам парцалите.
krisiiiiito
10-04-2008, 18:45
Не нося,защото нямам. Но пък не виждам нищо лошо да се ходи на у-ще с анцунг..много по - лесно е като стана в 6 да си облека анцунга и да тръгна,отколкото да вися 2 ч пред гардероба и да мисля кво да облека.А и за къде да се глася?Вися 6 ч на един чин и айде после в къщи..не отивам там да си показвам парцалите.
абсолютно точно казано!!! :)
иначе и аз не виждам нищо лошо.. който каквото си иска да носи
аз само вкъщи от време на време мога да го сложа ( защото с дънки просто вкъщи ми е неудобно ) и на танци... по физкултура всички носят екипи и се обличат преди часа ;]
CaribbeanGirl
10-04-2008, 21:14
Wrathchild думата е "анцуг", а не "анцунг", идва от немски..питай г-жата/ г-на си по български език :-D
Думата е Анцунг и идва от Китайски,a Анцуг на немски е няква глупост нямаща нищо общо с АнцуНга....Цуг на немски означава влак :)
Всъщност не се знае точно думата как е щото никоя държава не я използва :-o
Все пак в множествено число става анцУзи без 2 Н-та но думата така и така само ние си я ползваме :-D
Deliverance
10-05-2008, 11:06
x
само за часа по физкултура :) иначе си ходя с дънки
voodoodoll1
10-05-2008, 19:01
Ами тази година ни сложиха една много строга учителка по ФВС,така че ходя един ден в седмицата с анцунг
BigFakeSmile
10-06-2008, 09:27
ми не...има мн момченца, които съм си харесала там 8-) и не искам да ме виждат по анцуНг, а понякога си нося, когато госпожата почне да вика 8-)
the_beautiful_smile
10-07-2008, 12:57
0оО господи да не ходите на даскало за да си показвате дрехите бе глупаци ако някои наистина те харесФа може би няма да ти гЛеда парцалките
[да ходя с анцунг подявоЛитее защО не ?] :?
HardcoreSyndrome
10-07-2008, 13:04
На същото мнение съм! Отврат е :?
ми не...има мн момченца, които съм си харесала там 8-) и не искам да ме виждат по анцуНг, а понякога си нося, когато госпожата почне да вика 8-)
Ти чуваш ли са бе... :razz: Някой ако наистина те хареса едва ли ще обърне внимание на дрехите ти...Смешни сте просто... :razz:
the_o.c_girl
10-07-2008, 15:06
не
xXxScreamxXx
10-07-2008, 15:45
Да и аз съм така .Не обичам анцузите.И вкъщи си ходя с дънки :)
Същата история съм като вас :D :D
даже кат се преоблека и набегом до физкултурния салон :D
pinkpassion
10-08-2008, 15:37
и аз никъде не се разкарвам с анцуг..освен по физическо и в къщи хах ..наистина с този Адидас (черния със златните ленти) почти цялото население се напълни.. :razz: :razz: :razz: :booooomb:
ShineInsatiable
11-27-2010, 11:43
Думата е Анцунг и идва от Китайски,a Анцуг на немски е няква глупост нямаща нищо общо с АнцуНга....Цуг на немски означава влак :)
Всъщност не се знае точно думата как е щото никоя държава не я използва :-o
Все пак в множествено число става анцУзи без 2 Н-та но думата така и така само ние си я ползваме :-D
A "зелен чук" на БГ какво означава????? По- голяма глупост не бях чувала... страшен си полигот, да те светна и всички останали.. der Anzug,- на БГ означава мъжки официален костюм!!!!!!! А на Бг се казва спортен екип, анцуг е заемка от немски като подтекста е костюм, неюо което се състой от няколко части- панталон и горна дреха..... Ужас.... тва мнение напр си го изтрии, че ще се напикая от смях докато го гледам :lol: :lol: :lol: :D :-D :-o
mlakniwe2
11-27-2010, 12:08
В който ден имам ФВС тогава, пък в къщи съм задължиелно с него-мразя да нося дънки и панталони-толкова са неудобни.Ако нямах униформа за даскало щях да ходя само с анцуг-и не обичам да е с разни лога и емблеми-просто черен да е някъв безмарков от 5-6 лв :D за ко да давам пари за анцузи-пълна простотия-а като видя всички по улицата с адидас анцузи направо се нервя-дори и бабите и дядовците имат такива-адидас е спортна марка за бога :-o
Само, когато имаме физическо, защото съблекалните са гадни. А иначе и аз не виждам нищо лошо в това да носиш анцуг, стига да ти е удобно. На мен не ми харесва и не нося.
Vikito0o
11-27-2010, 14:19
Анцуг нося само в къщи и за часа по физическо.Оставям го при класната заедно с гуменките и когато имам час си ги взимам.
иииииииииииииииииииииииии иииииииилллллл. половината от вас ми обясняват, че след физическото, по време на което са се ПОТИЛИ си ходят с анцуг? браво бе... аз дето въобще не се изпотявам не обичам да ходя с анцуг и НИКОГА не нося, а вие даже и навън най -доволно си веете ментаците.. селяния!
DiDinKaKiSs
11-27-2010, 17:02
ми чесно да ви кажа не знам какво не им харесвате на анцузите и защо толко ги отричате аз си хода с анцук и с квот ми дойде на акъла кат ми е удобно :D
http://www.topobiavi.com/data/adv_images/456/p_456713.jpg
whitebunny
11-27-2010, 19:53
не но съм се връщала с анцуг 8-)
нямам такъв,но бих отишъл
cherrygloss
11-27-2010, 20:34
Дам.Аз си го нося в торбичка и се преобличам.Първо, че не ми харесва как ми седи + че след физическото е някакъв потен и вмирисан и не издържам. 8-)
Категорично НЕ!!! Един път преди няколко седмици само си спомням една от моя клас как беше дошла с анцуг и то зелен :razz: и й седеше като пижама и всички погледи се струпаха върху нея! :lol: :razz:
не се наспорихте значи, всеки да си ходи както си иска..
не се наспорихте значи, всеки да си ходи както си иска..
+1.
Sladyranna
11-29-2010, 03:35
Оо постоянно си нося анцузи толкова са ми удобни :) Освен един много голям ментак който е уж адидас ..дадада :D но е толкова неудобен нито за носене нито за спорт става. аз си нося и yoga pants на училище. първо че са много удобни второ че правят дупето ми много хубаво :)
http://www.emmagem.com/wp/wp-content/uploads/2008/04/v274154.jpg
http://millennialmarketing.com/wp-content/uploads/2009/10/innerwear-as-outerwear.JPG
lisi4ety
11-29-2010, 11:27
бе хора за мене е ебаси селското да ходиш на дсаклао с анцуг"адибас" да речем.Все едно да се зивукаш ,че имаш марков анцуг.ООо уааааааааааааааау
Хахахаха аууууу, че то е супер ГРАДСКО да ходиш с дънки до средата на гъза нали?!
С анцуНг било селско.. тцтцтц
Не, не ходя с анцунг, но си нося и се преобличам за физическото ( :
Paramour
11-29-2010, 12:24
Ходя си с дънки или с каквото реша.. анцуг само по фвс..
п.п. темата е от 2008 :lol:
OtkrovennoBezrazlichna
11-29-2010, 12:41
ходя. ако ме мързи сутрин да си търся дрехи и обличам квото хвана ::Д
иначе нас по физическо не ни карат да се преобличаме ;]
ImmortalSportFreak
11-29-2010, 13:42
С анцуг ходя на тренировки,на фитнеса,понякога вкъщи и в даскало като имам физическо и ме мързи да се преобличам... а в повечето случаи ме мързи. :lol: През останалото време съм си с дънки. 8)
Оф боже, а на фитнес как ходите, с дънки ли? Или е селско и на фитнес да ходиш? Като имам физкултура си ходя с анцуг и за мен е много по- тъпо да се преобличаш вместо да си дойдеш с него. Харесвам се с него и се чувствам добре. Не нося горнище на анцуг, защото не обичам. Отгоре нося предимно тениски и суичъри. Едно е да си купиш менте от пазара за 20 лева и друго- да си имаш оригинален. Не си падам по подобни надувки от типа "имам маркова дрешка и т.н.", но никога не бих си позволила да изляза с анцуг менте. Така че анцуга въобще не е нещо селско и е предпочитано облекло за забързан ден, в който външността не е приоритет.
Дам, ходя с анцуг, като имам физическо. Не виждам нищо селско. А и дори и някой да го вижда така - негов си проблем :::
awesomesheepy
11-30-2010, 11:14
не обичам да нося анцунг
попринцип тренирам,и на тренировка ходя с анцунг и в даскало за физическо..иначе,не слагам .
DarthMaul99
10-16-2014, 06:24
Има толкова много готини анцузи! Лично мен ме кефят и това да ги носиш не е селско. По добре да се спортува с анцуг, отколкото да не правиш нищо с "дънкито".