View Full Version : Питанка
last_kiss^^^
09-29-2008, 16:22
знам че темата не е за тук но ми трябва отговор и то бързо та затова...преди малко си купих ваучер и на него пише инструкции но няма карта която да сложа в телефона за да изпълня упътванията така ли трябва да е...моля някой компетентен да обясни и темата не е ебавка .Благодаря предварително
confusedd
09-29-2008, 16:28
офф ... :-x :-x
знам че темата не е за тук но ми трябва отговор и то бързо та затова...преди малко си купих ваучер и на него пише инструкции но няма карта която да сложа в телефона за да изпълня упътванията така ли трябва да е...моля някой компетентен да обясни и темата не е ебавка .Благодаря предварителноем, от твойта карта си давай... 8)
last_kiss^^^
09-29-2008, 16:31
знам че темата не е за тук но ми трябва отговор и то бързо та затова...преди малко си купих ваучер и на него пише инструкции но няма карта която да сложа в телефона за да изпълня упътванията така ли трябва да е...моля някой компетентен да обясни и темата не е ебавка .Благодаря предварителноем, от твойта карта си давай... 8)
е как от мойта карта като съм на сметка????
е как от мойта карта като съм на сметка????ами за какво ти е този ваучер ве??? :-x :-x :-x
AXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAAXAAXA :lol:
last_kiss^^^
09-29-2008, 16:36
е как от мойта карта като съм на сметка????ами за какво ти е този ваучер ве??? :-x :-x :-x
защото исках друг номер...
Bobby_1st
09-29-2008, 16:38
:razz: :razz: :razz:
Уби рибата ... И как точно милеше, че ще си смениш номера само с ваучер? :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:
ваучер е за да си сложиш кинти в картата, а пакета е за карта, ти идиот ли си ве, дееба и тъпунгер неземен, моля ви трийте темата :x :x
Sasho1988
09-29-2008, 16:46
защото исках друг номер...
Най-вероятно си искал да си купиш b-connect или prima (при тях имаш карта с номер) , а си се объркал и си взел ваучър , който може да ти послужи само ако имаш вече b-connect или prima и с този ваучър си зареждаш пари там ... Ако си на сметка този ваучър не ти върши никаква работа. И друг път като не си наясно питай някой вместо да си даваш парите напразно.
MostHated
09-29-2008, 16:48
Ако беше питала преди 5-6 години когато имаха телефон много малко хора, щях да разбера но сме 2008 ... ГОВЕДО! лапетата от 1 клас хакват телефони, ти не правиш разлика между сим и ваучер
спр е тъпо да обиждате човек който не е наясно. за да се научи трябва първо някой да му каже или обясни. това че не е попитал верно си е негова грешка, но не е нужно тука го обиждаме. НАй - добре да решиш на кой оператор искаш да бъдеш, после отиди в някой от неговите центрове те ще ти обяснят хората :)
soul1199
09-29-2008, 17:37
спр е тъпо да обиждате човек който не е наясно. за да се научи трябва първо някой да му каже или обясни. това че не е попитал верно си е негова грешка, но не е нужно тука го обиждаме. НАй - добре да решиш на кой оператор искаш да бъдеш, после отиди в някой от неговите центрове те ще ти обяснят хората :)++++
rozova_lady
09-29-2008, 17:49
спр е тъпо да обиждате човек който не е наясно. за да се научи трябва първо някой да му каже или обясни. това че не е попитал верно си е негова грешка, но не е нужно тука го обиждаме. НАй - добре да решиш на кой оператор искаш да бъдеш, после отиди в някой от неговите центрове те ще ти обяснят хората :)++++
+1