View Full Version : ;j.;;
angelcheeee_93
09-29-2008, 18:17
khtrj
anichkaaaa
09-29-2008, 18:22
Няма нищо , спокойно !! Прекрасно разбирам какво ти е , спокойно !! Тежко ти е сега, ще ти е тежко много време , но според мене няма от какво да се притесняваш, по това което разказваш. съдя, че той наистина те обича . Пак ти казвам знам какво ти е, в момента съм в същата ситуация, но се виждаме при всеки удобен момент, вярвам , че и при вас ще е така .
П.П След моя пост . ще последват хиляди , как той ще спи с друга, как връзка от разстояние трудно се поддържа и тн . Не ги слушай, някои от тях говорят наизуст ;) Все пак сте заедно 2 годиниии !!!!
ами какъв кураж да ти дам...То се вижда, че държите един на друг много и се обичате и факта, че сте 2 год заедно и сега реагирате толкова остро на това също говори за една силна любов. Радвам се да видя толкова истинско нещо, макар и тъжно заради временната раздяла. Но вярвам, че всичко ще се оправи. Аз също съм в такова полужение :) кофти е но няма как :) Трябва просто да му повярваш, нямаш избор :) Успех
_sheherezada_
09-29-2008, 18:26
Защо да е унижение?Щом ти се плаче, плачи.Струва си за човек когото обичаш и който те обича.Защото доколкото разбирам той наистина те обича.Успокой се поплачи си още ако трябва и когато ти стане мъчно просто си припомни думите му и ще се почувстваш по-добре.Успехчета аз съм с теб :)
sasha_90
09-29-2008, 18:28
Аз щях да плача още повече,въпреки,че това не променя нищо(чувствителна съм).Не искам да те разстройвам допълнително,но не вярвам във връзките от разстояние.
ImmortalForever
09-29-2008, 18:31
Мъжки му приказки..Аз бих казала че е унижение, но все пак аз съм себична..хах да рева пред мъж..Пха!Чункиш мога..да не съм луда :lol: Не е трябвало да ревеш..ама станалото, станало и недей се излага поиче да ревеш..и о, моля те..Не е болка за умиралка!
Scarface_
09-29-2008, 18:43
2 години това е много време ,ако и 2мата сте били истински и истински сте се обичали ...то нищо няма да ви раздели... The_iMMortal_f - незнам ква си и не ме бърка но живеем 1 живот няма закво да се правим на такива каквито не сме,както и да не правим това което искаме...ако трябва да плаче пред някой то това е точно любимия...а ако за 2 години това са ти били сълзите то вашата връзка нито е толкова силна,нито толкова изпълнена с чувства..., но хора всякакви...и все пак вярвай му ;) дори и да те излъже няма да сгрешиш;)-има 2 варянта да те излъже ,от което да научиш нещо или да ти е верен-по-добрия :)
Мацко, много ми се иска да ти кажа, че той ще е само с теб и всичко ще е наред, но просто не го вярвам. Ходили сте 2 години, това е много време и не е унижение, че си плакала. Съмнявам се, че той няма да те изневери. Да не обича друга, може би, но да не спи с друга.... :? .
Искам да споделя нещо...нещо ,което стана ненадейно.
ситуацията е следната:
Снощи се видях с приятеля ми,който утре заминава да учи.
заедно сме от близо 2 години.Оби4аме се мн.
Обещахме си да не си изневеряваме но ме е страх той да не направи нещо макар 4е до сега не е изневерявал...,а той ми каза как никога няма да ме забрави и ще си идва възможно най-4есто.4е,няма да ме замени с друга и оби4а само мен.аз му казах същото ,и само като си помислих как ще продължа ден след ден да живея без да го виждам например 1 месец...тази болка ще ме съсипе. :cry: о4ите ми се насълзиха и той го усети,после силно ме прегърна като ми повтаряше колко мн ме оби4а...
след тези думи осъзнах,4е го оби4ам адски мн и от о4ите ми бързо се изплъзнаха две сълзи :cry: сълзи горещи...мн горещи...сякаш огън капеше от о4ите ми.Той ме прегърна,избърса сълзите ми и ми каза:
спокойно мили4ко вси4ко ще е наред,аз държа на теб и те оби4ам мн.оби4ам само теб!ела тук...
беше ми мн тъжно.тази ве4ер ми е последната с него,утре той си тръгва и ще го видя сигурно след месец.според вас има ли за какво съм плакала,или това е унижение,дали си заслужава да пла4а така за него.
благодаря на вс които обърнаха внимание на темата ми.
:cry: :cry: :cry: мн съм тъжна,дайте ми някакъв кураж ...
Продължавай да се съмняваш и ще съсипеш връзката ви!
Момчето сигурно те обича,обаче ти не можеш да захвърлиш скапаната излишна гордост.Е когато останаш сама и започнеш да обвиняваш него,че те е оставил,защото връзката ви е трудно,когато приятелките ти обясняват колко смотан гадняр е гаджето ти и че е бил с теб само за секса...е тогава си спомни за моя пост и да си знаеш,че вината си е само твоя!
slim__shadygirl
09-29-2008, 19:33
Той те обича ,ти него също нали :wink: ?Сега ти е тежко...поплачи,олеква.
Но ако се обичате истински няма страшно връзката ви ще оцелее :)
По това ,което прочетох разбирам ,че той те обича много..Ако е искрен няма грешка.Но и все пак 2 години...
Ами не ми се вярва да имате проблеми само се чувайте по-често.За препоръчване по няколко пъти на ден.
С моята приятелка сме в подобна ситуация.По-често се чуваме.Това е майката на връзката от разстояние...
Ако се обичате няма да си изневерявате , колкото и сухо да ви е ..
Аз мога само да ти пожелая УСПЕХ!
WondeR TeddY
09-29-2008, 19:47
Хей стига бе мацка всичко ще е ок :) .Не се притеснявай...да,сега ти е тежко,но нещата ще се оправят...все пак се обичате истински нали? :) .Просто се чувайте често,пишете си смс-чета,показвайте си че мислите един за друг и така...Успехчета!!! :-)
teengirl93
09-29-2008, 20:15
ами какъв кураж да ти дам...То се вижда, че държите един на друг много и се обичате и факта, че сте 2 год заедно и сега реагирате толкова остро на това също говори за една силна любов. Радвам се да видя толкова истинско нещо, макар и тъжно заради временната раздяла. Но вярвам, че всичко ще се оправи. Аз също съм в такова полужение :) кофти е но няма как :) Трябва просто да му повярваш, нямаш избор :) Успех
napulno podkrepqm
Schnitzer
09-29-2008, 22:55
Щом казваш че толкова се обичате значи не е било напразно реването.Можеш да му се довериш но ако научиш че ти е изневерил ще разбереш че просто не те е обичал толкова колко твърди. ;)
slun4ice_90
09-30-2008, 00:05
След като сте заедно от толкова дълго време и разстоянието не би трябвало да ви попречи....Не е унижение в никакъв случай!Преодолимо е! :)
snejana67
09-30-2008, 03:08
:) споко ясно е че те обича,не тъжи толкова :-)
cuv737000
09-30-2008, 05:03
ami ako triabva da sum 4esna :S nz vruzka ot rastoianie malko si e trudno da ne kazvam mnogo... ako naistina se obi4ate sig 6e izdurjite oba4e ti garantiram o6te mn sulzi :S iiiii spored mene pred mom4e ne se pla4e 6tot po4vat da si misliat 4e sa mn specialni i interesa im spada ;)
krem4et0
09-30-2008, 11:15
Ако всяка сълза беше унижение........бая съм се унижила пред мъжа ми. Нормално е да си тъжна. Нормално е да ти е гадно. Нещата ще се оправят, споко. Има почивни дни, има ваканция....нещата не са свършили.....просто сега времето заедно ще е по-ценно........
girls_aloud_
10-11-2008, 19:46
не е унижение :( няма нищо унизително в това да показваш чувствата си на човека когото обичаш особено след като ще бъдете разделени.Мисля че ако не си го направила после си щяла да съжеляваш за това че не си му казала колко го обичаш и колко много значи той за теб.Показването на чувствата заздравява една връзка :)
Няма нищо , спокойно !! Прекрасно разбирам какво ти е , спокойно !! Тежко ти е сега, ще ти е тежко много време , но според мене няма от какво да се притесняваш, по това което разказваш. съдя, че той наистина те обича . Пак ти казвам знам какво ти е, в момента съм в същата ситуация, но се виждаме при всеки удобен момент, вярвам , че и при вас ще е така .
П.П След моя пост . ще последват хиляди , как той ще спи с друга, как връзка от разстояние трудно се поддържа и тн . Не ги слушай, някои от тях говорят наизуст ;) Все пак сте заедно 2 годиниии !!!!
Много мъдра нашата софиянка,бе 8-)
DevilWish
10-12-2008, 07:45
И аз така мисля.
И честно казано те разбирам напълно ,защото и аз с моят приятел . . смисъллл не мога да го вижда толкова често . . ии знам за какво говориш определено ;)
sextazy_baby
10-12-2008, 08:50
Сега ти е тежко и е нормално,но повярвай ми,ако той държи на теб наистина няма да те забрави,нито пък ще ти изневери.Според мен той те обича и то много :)
Не е унижение, а любов. Поплачи се малко или много ще ти олекне, а и щом казваш, че за 2 години не ти е изневерил нито веднъж, защо си мислиш, че сега ще го направи.. не ти ли е доказал, че те обича и че държи на теб? Успокой се, ако те обича, няма да ти изневери :)
bonbon4e_to
10-12-2008, 09:11
и според мен няма за какво да се тревожиш,личи се че любовта ви е истинска! :)
dimanushka
10-12-2008, 10:35
estestveno che ne e unijenie.... prosto mn dyrvite edin na drug i tova e poveche ot hubavo..... nqma strashno, kakto toi ti e kazal :)
Gold_Angel
10-12-2008, 11:31
Не си се унижила спокойно! Ще се унижеш, ако на него не му пука за теб, а ти плачеш...
LyingMyWayFromU
10-12-2008, 12:47
Искам да споделя нещо...нещо ,което стана ненадейно.
ситуацията е следната:
Снощи се видях с приятеля ми,който утре заминава да учи.
заедно сме от близо 2 години.Оби4аме се мн.
Обещахме си да не си изневеряваме но ме е страх той да не направи нещо макар 4е до сега не е изневерявал...,а той ми каза как никога няма да ме забрави и ще си идва възможно най-4есто.4е,няма да ме замени с друга и оби4а само мен.аз му казах същото ,и само като си помислих как ще продължа ден след ден да живея без да го виждам например 1 месец...тази болка ще ме съсипе. :cry: о4ите ми се насълзиха и той го усети,после силно ме прегърна като ми повтаряше колко мн ме оби4а...
след тези думи осъзнах,4е го оби4ам адски мн и от о4ите ми бързо се изплъзнаха две сълзи :cry: сълзи горещи...мн горещи...сякаш огън капеше от о4ите ми.Той ме прегърна,избърса сълзите ми и ми каза:
спокойно мили4ко вси4ко ще е наред,аз държа на теб и те оби4ам мн.оби4ам само теб!ела тук...
беше ми мн тъжно.тази ве4ер ми е последната с него,утре той си тръгва и ще го видя сигурно след месец.според вас има ли за какво съм плакала,или това е унижение,дали си заслужава да пла4а така за него.
благодаря на вс които обърнаха внимание на темата ми.
:cry: :cry: :cry: мн съм тъжна,дайте ми някакъв кураж ...
Ами 1...това angelcheeee_93 говори ли,че си на 14/15?... сигурна ли си,че го обичаш?Ако наистина си на толкова,няма смисъл да се задълбочаваш толкова в тази връзка,по простата причина,че си малка,а имам чувството,че ако ти предложи да се жените,ти ще се омъжш за него!..имам предвид,че е глупаво да нямаш други връзки, ако си на 14 или 15,'щото все пак човек трябва да си поживее малко
ако обаче не си на толкова...смисъл....ако си по-голяма,не мисля,че има от какво толкова да се притесняваш!Ако наистина те обича,значи няма да ти изневерява.Имам един фр,който си пише с едно момиче от Сф от 5 месеца и даже сега не и изневерява,а я е виждал за 2 часа 8-) 8-) 8-) та..прави си изводи сама ;)