PDA

View Full Version : Най-добър приятел...

teengirl93
09-29-2008, 19:27
Zna4i istoriqta e mn mn dulga.Zapo4na predi 1 godina.zapoznah se s edno mom4e stanahme mn blizki bqhme nerazdelni pomognah mu da trugne s momi4e koeto haresva.vsi4ko be6e supre dokato ne doide lqtoto.toi me zapozna s negoviq nai dobur fr stana taka 4e izlqzohme nqkolko puti samo 2-ta i se haresahme i trugnahme.ivan (my bf) kato razbra reagira mn ostro no svikna i dori ni se radva6e.zaminah na more i dokato me nqma6e vsi4ko se promeni ivan be6e skusal s priqtelkata si qvno obvinqva6e men za tova 4e e naranen.kakto i da e pribrah se i toi be6e tolkova studen kum men 4e ne vqrvah 4e nqkoga sme bili priqteli.govorihme i se izqsnihme uj de toi kaza 4e me obi4a kato sestra est i e taka zaradi biv6ata mu obe6ta da se opravi.dokraq na lqtoto si4ko be6e super izlizahme smeehme se.doide purviq u4eben den i s nego kraq na edno priqtelstvo.toi ne mi se obajda6e kogato se vijdahme po koridorite kogato hodehme da pu6im demonstrativno obru6ta6e glava otbsluskva6e vsi4kite mi opiti da se izqsnim.edin den doide do nas skarahme se mn jestoko est nakraq pak se sdobrihme pak sledvaha obe6taniq pla4 6te se popravq molq te ne me ostavqi ti si mi kato sestra.e sled 2 dena e nalice otnovo su6tata istoriq samo 4e e zameseno momi4e i to ne koq da e a nai golqma k*rva* v daskalo i veroqtno edinstveniq 4ovek koito mrazq.qvno i tq me mrazi za6toto razbrah 4e mu e nagovorila razni ne6ta za men tq sama doide da mi suob6ti.pls kajete ima li smisul da se zanimavam s nego i da durja o6te na na6eto priqtelstvo ili ne?ako bqhte na moeto mqsto kak 6tqhte da postupite.blagodarq predvaritelno! :) :) :)

slim__shadygirl
09-29-2008, 19:38
Ами ако държиш на него и на приятелството ви се бори,ако не просто остави нещата в застой :wink:

gree_girl
09-29-2008, 19:52
Ами ако той наистина държи на приятелството ви няма да вярва на хората ... и щом разни глупави приказки му повлияват върху отношението му към теб, явно или не те познава добре или не те цени достатъчно. Това, че постоянно се кара с теб и после сдобрява показва, че не знае какво иска. Ако искаш да спасите приятелството си просто седни и си поговори сероизно с него, за последно и без никакви компромиси, защото ако наистина те чувства добра приятелка хората няма да му влияят :)

BeYourSelf
09-29-2008, 20:05
според мен опитай да спасиш приятелството си ,не си заслужава заради няква курва да загубиш един от най-близките си хора :? :? :? казвам го от личн опит.нооо сега като се замисля може би не е било чак толкова искренно и истинско приятелство.Но все пак не зависи само от теб.Поговорете си наистина сериозно и решете какво ще правите за в бъдеще.Ако продължава по същия начин-не тие никакъв приятел,и не си струва да се хабиш,трудно е но..абе най-добре опитай да се оправите за да не съжаляваш после :)успех надявам се всичко да се подреди :)

sasha_90
09-29-2008, 20:42
Историята ти ми напомня за моята с "приятелките ми".Непрекъснато се карахме и сдобрявахме.Накрая(сега)не излизаме заедно,когато се видим на улицата се поздравяваме и толкоз.Ако не искаш и с теб да стане така се бори за него.Видиш ли,че няма смисъл-не се бори.

teengirl93
09-30-2008, 08:04
mersi za suvetite hora govorih s nego no toi mi pokaza 4e hi4 ne mu dreme za men.a sega otivam da se samosujalqvam i da qm sladoled :D :D

rnbbaby666
09-30-2008, 12:24
хах явно си объркала форумите ...се тая ..
п0 темата:
Ми и аз така бях с един ..в началото ходихме но след като скъсахме останахме си приятели ..той ме ревнуваше от всяко едно момче ..и накрая аз тръгнах с един иии понеже тоя моя фр и тогавашното ми гадже ходихме в един клуб ..и един път бяхме излезнали пред тоя клуб и бяхме ние 3мата и една приятелка ..ии аз точно в момента се целувах с моя,а "приятеля ми" почна да го тормози и се опитваше да ни разделя ..ии след като бях скъсала с гаджето ми той ми призна че му е било много трудно да ме гледа с друг ..ии в следващия момент ми казваше "обичам те.ти си моята малка сладка сестричка"..и аз се учудих доста ..но понеже и той ми правече същите номерца и на мен ми беше писнало и най-накрая го заебах и така приятелството ми с него свърши ..Не ти казвам да не се занимаваш с него ..помисли хубаво дали си заслужава да си хабиш нервите по него или просто да напраиш същото като него ...ама ако продължава да ти ги прави тия номера ..хич не се занимавай с него .. :)

BonB0n4e70
10-01-2008, 13:51
къф е тос бф ако наистина му бе6е като сестра нямаше да слуша няква курва щеше да я заебе и да сте си бф за винаги явно не сте толкова близки щом се карате толкова много... с моя бф сме си като брат и сестра да помагам му с момичетата ама и с тях ставам фр и като скъсат никой не настройва никого 8) 8) 8)