cherinka
09-30-2008, 05:56
Здравейте на всички. :)
Вчера бях на фризьор.
И фризьорката ме обиди ужасно много.
Вика ми "Малее, каква суха и проскубана коса имаш" 8-)
И ми беше една такава дългичка, а сега е някаква такава късичка. :(
Аман дето я пусках толкова време!
От една страна ми е кофти, но от друга се радвам, че ми се махна всичкото изгоряло и проскубано, както вика.
Сега поне ще ми е по-лесно да се изправям, по-малко шампоан, балсам и маска ще отиват по време на баня, и по-малко боя за коса ще отива. :D
Хем толкова много се грижех за нея... връзвах я супер рядко, правех си прически супер рядко, решех се веднъж дневно.. и въпреки всичките условия, които й дадох за по-добър разтеж тя пак станала проскубана!
Ужас!
И в крайна сметка, всеки път като се пострижа си казвам, че ще се грижа добре за нея и ще си я поддържам и като порасне все нещо й е на криво!
Бахти.. явно не съм създадена за дълга коса. :(
Благодаря, че прочетохте всичко това:)
Ако желаете и вие можете да споделите нещо свързано с косичката ви :)
Вчера бях на фризьор.
И фризьорката ме обиди ужасно много.
Вика ми "Малее, каква суха и проскубана коса имаш" 8-)
И ми беше една такава дългичка, а сега е някаква такава късичка. :(
Аман дето я пусках толкова време!
От една страна ми е кофти, но от друга се радвам, че ми се махна всичкото изгоряло и проскубано, както вика.
Сега поне ще ми е по-лесно да се изправям, по-малко шампоан, балсам и маска ще отиват по време на баня, и по-малко боя за коса ще отива. :D
Хем толкова много се грижех за нея... връзвах я супер рядко, правех си прически супер рядко, решех се веднъж дневно.. и въпреки всичките условия, които й дадох за по-добър разтеж тя пак станала проскубана!
Ужас!
И в крайна сметка, всеки път като се пострижа си казвам, че ще се грижа добре за нея и ще си я поддържам и като порасне все нещо й е на криво!
Бахти.. явно не съм създадена за дълга коса. :(
Благодаря, че прочетохте всичко това:)
Ако желаете и вие можете да споделите нещо свързано с косичката ви :)