PDA

View Full Version : Да ви се оплача!

cherinka
09-30-2008, 05:56
Здравейте на всички. :)
Вчера бях на фризьор.
И фризьорката ме обиди ужасно много.
Вика ми "Малее, каква суха и проскубана коса имаш" 8-)
И ми беше една такава дългичка, а сега е някаква такава късичка. :(
Аман дето я пусках толкова време!
От една страна ми е кофти, но от друга се радвам, че ми се махна всичкото изгоряло и проскубано, както вика.
Сега поне ще ми е по-лесно да се изправям, по-малко шампоан, балсам и маска ще отиват по време на баня, и по-малко боя за коса ще отива. :D
Хем толкова много се грижех за нея... връзвах я супер рядко, правех си прически супер рядко, решех се веднъж дневно.. и въпреки всичките условия, които й дадох за по-добър разтеж тя пак станала проскубана!
Ужас!
И в крайна сметка, всеки път като се пострижа си казвам, че ще се грижа добре за нея и ще си я поддържам и като порасне все нещо й е на криво!
Бахти.. явно не съм създадена за дълга коса. :(
Благодаря, че прочетохте всичко това:)
Ако желаете и вие можете да споделите нещо свързано с косичката ви :)

krisiiiiito
09-30-2008, 06:12
Винаги има нужда от малко промяа :)
но за хубавата коса се искат мноого грижи... купи си хубав шампоан... прави си маски и не я съсипвай с пресата

иначее аз веднъж когато отидох за нова прическа в един салон .. понеже моя фризьор го нямаше :o и и викам аз как искам да ме направи ... тая започна нали и по едно време ми вика ама не знам .. може да объркам нещо :lol: малее как ме стресна щото исках да се пострижа доста дее :oops: косата ми беше ужасно дълга и си викам тая ако обърка нещо ше яя направя на 2 стотинки :-x ама слава богу всичко мина добре и повече там не съм стъпвала :razz:

splendour
09-30-2008, 06:28
moita ako q vidi6 prosto neZnam kak 6i izlqza nav1n gore nqma obem tolkova a doly seki ki4ir e ili leko navinten ili st1r4i....zatva ne s1m xodila ot na4aloto na lqtoto na frizior 6tot ako mui q sk1si 6i st1r4i o6te pove4e+imam poluporasnal breton koito iskam da porasne............

TasteOfSin
09-30-2008, 06:54
В неделя и аз бях на фризьор и съм доволна как ми я направи. Миналата ми фризьорка всеки път намираше някакви кусури и много и се дразнех.Точно както теб-грижа се за нея,правя всичко за да порасне по-бързо и после като отида нещо не и харесва и премахва голяма част от труда ми.От както я смених никога не съм получавала критика за косата ми от фризьор, нито се е налагало скъсяване. Явно онази нещо е била сбъркана.И вече съм се научила, че когато моя фризьор го няма,никога да не ходя на друго място.
Следващия път отиди на друго място да чуеш мнението на друг фризьор. :) Може би в действителност да не се налага такова скъсяване каквото тази е решила.Някой като се развихрят и режат ли режат, без ги интересува. :lol:

cherinka
09-30-2008, 07:03
В неделя и аз бях на фризьор и съм доволна как ми я направи. Миналата ми фризьорка всеки път намираше някакви кусури и много и се дразнех.Точно както теб-грижа се за нея,правя всичко за да порасне по-бързо и после като отида нещо не и харесва и премахва голяма част от труда ми.От както я смених никога не съм получавала критика за косата ми от фризьор, нито се е налагало скъсяване. Явно онази нещо е била сбъркана.И вече съм се научила, че когато моя фризьор го няма,никога да не ходя на друго място.
Следващия път отиди на друго място да чуеш мнението на друг фризьор. :) Може би в действителност да не се налага такова скъсяване каквото тази е решила.Някой като се развихрят и режат ли режат, без ги интересува. :lol:За втори път бях при нея.
Първия беше що-годе доволна и не ми каза нищо лошо за нея, за това и отидох втория път при нея.
..мани мани

TasteOfSin
09-30-2008, 07:10
Еми така и така вече всичко е свършило.Не ти остава друго освен пак да си се грижиш за нея пък дано следващия път (ако отидеш пак при нея) да ти я хареса и да се радваш на хубава и дълга коса. :)