View Full Version : моля ви помогнете да си върна приятелката
nOvaTa`Ti
09-30-2008, 20:45
значии лятото излизах с едно момиче...ии си прекарвахме много яко ;-) с нетърпение чаках да излезем...защото тогава започваше купона :grin: Но eдин ден възникна един проблем (не сме се карали или нещо подобно) и ототгава спярхме да излизаме...молех я...ноо тя не искаше :neutral: ,но откакто спряхме да излизаме тя започна да се държи с мен ужасно...когато ме видеше бягаше от мен,отбягваше ме,когато и пишех по скайп тя не отоговаряше,какво ли не не правех...ноо без резултат :-o за съжаление.Когато аз си ходех на село лятото след като спряхме да излизаме (събота и неделя) тя е излизала няколко пъти с една моя фр. и на мен ми беше гадно...4е излиза с нея а не с мен :cry: Не разбирам тази нейна промяна...как така изведнъж се промени...та ние бяхме неразделни :smt102
Моля ви помогнете ми !! Как да я накарам отново да ми говори,да излизаме пак когато имаме свободно време...как да се върне доброто старо време :-k
DulceGatito
09-30-2008, 21:27
и аз мисля че трябва да поговориш с нея,да разбереш какъв е проблема..защо те отбягва... :) ...айде успех :-P
Lysander
09-30-2008, 22:09
Е тя нали бяга от него бе, как ще поговорят? Според мен пич е разбрала за извратените ти мокри сънища. 8-)
Хич и не се занимавай да я гониш и тн.Като не ще-ми не ще.Да си ходи...една си отива -две идват.Така че,споко.А и има една такава поговорка: ако насилваш нещо развалено,то най-много да го счупиш съвсем....
AnIcHkAtA
10-01-2008, 06:49
Хич и не се занимавай да я гониш и тн.Като не ще-ми не ще.Да си ходи...една си отива -две идват.Така че,споко.А и има една такава поговорка: ако насилваш нещо развалено,то най-много да го счупиш съвсем....
+1
nOvaTa`Ti
10-01-2008, 07:07
Е тя нали бяга от него бе, как ще поговорят? Според мен пич е разбрала за извратените ти мокри сънища. 8-)момиче съм :D
nOvaTa`Ti
10-01-2008, 07:09
e obqsni 6to e sprqla da iska da izlizate nali ne ste se skarali kvo e stanaloспряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познавахме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен
nOvaTa`Ti
10-01-2008, 07:11
Поговори с нея ! :?с удоволствие, но едвали някога ще иам тази възмойност,щото тя постоянно бяга от мен
nOvaTa`Ti
10-01-2008, 07:12
e obqsni 6to e sprqla da iska da izlizate nali ne ste se skarali kvo e stanaloспряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познаваме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен
да ти честитя лиииииииии
тра-ла-ла
splendour
10-01-2008, 07:41
ami spri da q "goni6" za izvestno vreme i posle se opitai o6te vedn16.ako pak te otbqgva-mainata i
TheForbiddenOne
10-01-2008, 13:58
i na men mi se sluchi neshto podobno...bez nikakva prichina...edna nasha obshta priqtelka beshe govorila s tva momiche ..no bez zeroltat ...ta s vremeto wsi`ko mina i sega sme si fr :) USPEH i pri teb :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
priti i sms i i q p0omoli da pogovorite :D :D
sexa_na_kompleksa
10-01-2008, 15:31
да ти честитя лиииииииии
тра-ла-ла
че те има тя ли :razz:
Отиди до тях и се изяснете. Това се егати лапешките истории. Пък ако не иска - прав й път, ще си намериш други приятелки.
nOvaTa`Ti
10-01-2008, 17:47
priti i sms i i q p0omoli da pogovorite :D :Dопивах и това..ноо тя се направи че не го е прочела :( никакъв отговор не получих
nOvaTa`Ti
10-01-2008, 17:50
да ти честитя лиииииииии
тра-ла-ла
че те има тя ли :razz:
Отиди до тях и се изяснете. Това се егати лапешките истории. Пък ако не иска - прав й път, ще си намериш други приятелки.е знам, че е детска работа амаа какво да направя...
snejana67
10-02-2008, 16:37
обади и се и поговорете :-o какво толкова
Ся не разбрах 1во какво ти прави темата в раздел у-ще,иска6 да доиде при тебе да я нау4и6 ли не6то!?
nOvaTa`Ti
10-02-2008, 16:44
Ся не разбрах 1во какво ти прави темата в раздел у-ще,иска6 да доиде при тебе да я нау4и6 ли не6то!? пфф а аз не разбирам ти сляпа ли си или да...раздела е УЧИЛИЩЕ И ПРИЯТЕЛИ каде предлагаш да я пусна в раздел СЕКС ли ??! :shock:
DieselBlood
10-02-2008, 17:01
за тебе други момичета няма ли?
Първо, дай й въздух. Може би се е притеснила, защото непрекъснато си искала да излизате. Все пак не се познавате от много време.
Второ, поговори с нея, обясни, че държиш на нея, че прекарваш супер с нея, че ти е близка и се чудиш къде е проблема. Говори мило и спокойно, момичето сигурно е разбрано и ще ти обясни какъв е проблема. В случай, че проблемът е в теб, опитай се да я разбереш и да поправиш грешката.
nOvaTa`Ti
10-02-2008, 19:29
Първо, дай й въздух. Може би се е притеснила, защото непрекъснато си искала да излизате. Все пак не се познавате от много време.
Второ, поговори с нея, обясни, че държиш на нея, че прекарваш супер с нея, че ти е близка и се чудиш къде е проблема. Говори мило и спокойно, момичето сигурно е разбрано и ще ти обясни какъв е проблема. В случай, че проблемът е в теб, опитай се да я разбереш и да поправиш грешката.не я познавам от скоро...тя ми е бивша съученичка
mitzubi6i
10-03-2008, 06:55
спряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познавахме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен
Може би тази тъпачка е настроила твоята приятелка срещу теб и ако твоята приятелка се хваща лесно на подобни шеги...сама се сещаш.
mynichka
10-03-2008, 09:25
Е попитай я защо така постъпва ..може да е разбрала нещо за теб и да те отбягва ( в смисъл ..може някой нещо да я е излъгал ) или и аз незнамм :x Щом сте били неразделни ..знаеш къде живее отиди до у тях ..звънни на звънеца и говории :) Успех
Второ, поговори с нея, обясни, че държиш на нея, че прекарваш супер с нея, че ти е близка и се чудиш къде е проблема. Говори мило и спокойно, момичето сигурно е разбрано и ще ти обясни какъв е проблема. В случай, че проблемът е в теб, опитай се да я разбереш и да поправиш грешката.не я познавам от скоро...тя ми е бивша съученичка
Добре, пропусни тази част.
nOvaTa`Ti
10-03-2008, 12:25
спряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познавахме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен
Може би тази тъпачка е настроила твоята приятелка срещу теб и ако твоята приятелка се хваща лесно на подобни шеги...сама се сещаш. ние не познаваме момичето което се закачаше с нас :)
ami spri da q "goni6" za izvestno vreme i posle se opitai o6te vedn16.ako pak te otbqgva-mainata i
+1