.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

моля ви помогнете да си върна приятелката

значии лятото излизах с едно момиче...ии си прекарвахме много яко с нетърпение чаках да излезем...защото тогава започваше купона Но eдин ден възникна един проблем (не сме се карали или нещо подобно) и ототгава спярхме да излизаме...молех я...ноо тя не искаше ,но откакто спряхме да излизаме тя започна да се държи с мен ужасно...когато ме видеше бягаше от мен,отбягваше ме,когато и пишех по скайп тя не отоговаряше,какво ли не не правех...ноо без резултат за съжаление.Когато аз си ходех на село лятото след като спряхме да излизаме (събота и неделя) тя е излизала няколко пъти с една моя фр. и на мен ми беше гадно...4е излиза с нея а не с мен Не разбирам тази нейна промяна...как така изведнъж се промени...та ние бяхме неразделни

Моля ви помогнете ми !! Как да я накарам отново да ми говори,да излизаме пак когато имаме свободно време...как да се върне доброто старо време

Град
    Svoge
    Поговори с нея !
    Fort Minor - Where`d You Go !

и аз мисля че трябва да поговориш с нея,да разбереш какъв е проблема..защо те отбягва... ...айде успех

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Е тя нали бяга от него бе, как ще поговорят? Според мен пич е разбрала за извратените ти мокри сънища.

Хич и не се занимавай да я гониш и тн.Като не ще-ми не ще.Да си ходи...една си отива -две идват.Така че,споко.А и има една такава поговорка: ако насилваш нещо развалено,то най-много да го счупиш съвсем....

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от petermr
    Хич и не се занимавай да я гониш и тн.Като не ще-ми не ще.Да си ходи...една си отива -две идват.Така че,споко.А и има една такава поговорка: ако насилваш нещо развалено,то най-много да го счупиш съвсем....
    +1
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от lone_wolf
    Е тя нали бяга от него бе, как ще поговорят? Според мен пич е разбрала за извратените ти мокри сънища.
    момиче съм

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    e obqsni 6to e sprqla da iska da izlizate nali ne ste se skarali kvo e stanalo
    спряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познавахме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен

Цитирай Първоначално написано от k1ksa7a
    Поговори с нея !
    с удоволствие, но едвали някога ще иам тази възмойност,щото тя постоянно бяга от мен

Цитирай Първоначално написано от nOvaTa`Ti
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    e obqsni 6to e sprqla da iska da izlizate nali ne ste se skarali kvo e stanalo
    спряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познаваме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен

Мега фен Аватара на Blab
    да ти честитя лиииииииии
    тра-ла-ла

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ami spri da q "goni6" za izvestno vreme i posle se opitai o6te vedn16.ako pak te otbqgva-mainata i
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

i na men mi se sluchi neshto podobno...bez nikakva prichina...edna nasha obshta priqtelka beshe govorila s tva momiche ..no bez zeroltat ...ta s vremeto wsi`ko mina i sega sme si fr USPEH i pri teb

Цитирай Първоначално написано от be_true
    да ти честитя лиииииииии
    тра-ла-ла
    че те има тя ли

Отиди до тях и се изяснете. Това се егати лапешките истории. Пък ако не иска - прав й път, ще си намериш други приятелки.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    priti i sms i i q p0omoli da pogovorite
    опивах и това..ноо тя се направи че не го е прочела никакъв отговор не получих

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    да ти честитя лиииииииии
    тра-ла-ла
    че те има тя ли

Отиди до тях и се изяснете. Това се егати лапешките истории. Пък ако не иска - прав й път, ще си намериш други приятелки.
    е знам, че е детска работа амаа какво да направя...

Ся не разбрах 1во какво ти прави темата в раздел у-ще,иска6 да доиде при тебе да я нау4и6 ли не6то!?

Цитирай Първоначално написано от sLaDkytyyy zOrince
    Ся не разбрах 1во какво ти прави темата в раздел у-ще,иска6 да доиде при тебе да я нау4и6 ли не6то!?
    пфф а аз не разбирам ти сляпа ли си или да...раздела е УЧИЛИЩЕ И ПРИЯТЕЛИ каде предлагаш да я пусна в раздел СЕКС ли ??!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    за тебе други момичета няма ли?

Първо, дай й въздух. Може би се е притеснила, защото непрекъснато си искала да излизате. Все пак не се познавате от много време.
    Второ, поговори с нея, обясни, че държиш на нея, че прекарваш супер с нея, че ти е близка и се чудиш къде е проблема. Говори мило и спокойно, момичето сигурно е разбрано и ще ти обясни какъв е проблема. В случай, че проблемът е в теб, опитай се да я разбереш и да поправиш грешката.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Първо, дай й въздух. Може би се е притеснила, защото непрекъснато си искала да излизате. Все пак не се познавате от много време.
    Второ, поговори с нея, обясни, че държиш на нея, че прекарваш супер с нея, че ти е близка и се чудиш къде е проблема. Говори мило и спокойно, момичето сигурно е разбрано и ще ти обясни какъв е проблема. В случай, че проблемът е в теб, опитай се да я разбереш и да поправиш грешката.
    не я познавам от скоро...тя ми е бивша съученичка

спряхме да излизаме щото една тъпачка се заяждаше с нас а ние дори не я познавахме и ни лазеше по нервите и оттогава тя спря да излиза с мен
    Може би тази тъпачка е настроила твоята приятелка срещу теб и ако твоята приятелка се хваща лесно на подобни шеги...сама се сещаш.

Мега фен Аватара на mynichka
    Е попитай я защо така постъпва ..може да е разбрала нещо за теб и да те отбягва ( в смисъл ..може някой нещо да я е излъгал ) или и аз незнамм Щом сте били неразделни ..знаеш къде живее отиди до у тях ..звънни на звънеца и говории Успех
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си