View Full Version : момичета когато правите секс с презерватив...
indecent
10-01-2008, 14:14
момичета когато правите секс с презерватив партньорът ви във вас ли свършва или въпреки че е с презерватив не свършва във влагалището?
Rebirthing
10-01-2008, 14:19
В мен много ясно.
sextazy_baby
10-01-2008, 15:01
Не го правя с презерватив,имам доверие на приятеля ми
Bellatrix
10-01-2008, 15:20
Естествено, че като има предпазни мерки свършва в мен :shock: Защо да не се покефи момчето като и без това няма риск ??? :P
faceleZzZ
10-01-2008, 16:36
откога пък и момичетата си слагат презервативи :\
DevilWish
10-01-2008, 16:42
Емм аз не го правя с презерватив ,ама иначе преди като съм го правила така е свършвал в мен ;)
ThePowerOfLove
10-01-2008, 16:57
Защо някои си мислят,че като е с презерватив и няма шанс да стане нещо? Вашата увереност ме дразни :-o
snejana67
10-01-2008, 17:03
:-) естествено :-)
Само неразбрах защо се допитваш само до момичетата...като ние сме тези които са нахлузили презарвативите и които свършват обикновенно в тях 8-) 8-) И тъй като всички в темата са казали "да" аз само ще добавя, че тази практика на свършване носи свойте рискове. Такаче квото и да правите опичайте си ъкъла.
nikemilov
10-01-2008, 18:29
Емм аз не го правя с презерватив ,ама иначе преди като съм го правила така е свършвал в мен ;)
Използваш ли противозачатъчни? Съжелявам за въпроса, но ми е любопитно...
mishaaaaa
10-01-2008, 20:15
Въпреки че сме правим секс с презерватив, пак не свършва в мен, просто се притеснява, всичко може да стане.
Преди с презерватив свършваше в мен, но вече - не!
LovelyGirl
10-01-2008, 20:17
В мен свършва като е с презерватив.
А инъче имам една приятелка която го правеше винаги с презерватив с приятеля си и абсолютно винаги той свършваше извън нея.
Така,че всеки както си прецени.
SpOrTs_GiRl
10-01-2008, 21:08
В мен много ясно.
Мда, и бившия така правеше.
Да си призная не съм момиче :oops: ама да се включа :D
Та свършвам в приятелката ми естествено... някой по нагоре спомена че си имало рискове, ама дори и да е станало нещо поне мога да видя след това скъсан ли е или не :D а за предеякулационната течност ч разбера я не ако съм без :)
WILD__BOY
10-02-2008, 08:28
свършвайте през прозореца!
Да, когато сме го правели с гума, мом4ето винаги е свършвало вътре.
Heartache
10-02-2008, 09:00
I S PREZERVATIV PAK SVAR6VA OTBUN, TO SI E DO VUZPITANIE I UVAJENIE KUM MOMI4ETO. I KAKVO MU E PO-KEFSKOTO DA SVAR6I V TEB?- MISLQ 4E NQMA GOLQMA RAZLIKA. 6TE SI NAPRAVI KEFA KOGATO VIDI 2 4ERTI4KI NA TESTA ZA BREMENNOST! :D
WILD__BOY
10-02-2008, 09:22
I S PREZERVATIV PAK SVAR6VA OTBUN, TO SI E DO VUZPITANIE I UVAJENIE KUM MOMI4ETO. I KAKVO MU E PO-KEFSKOTO DA SVAR6I V TEB?- MISLQ 4E NQMA GOLQMA RAZLIKA. 6TE SI NAPRAVI KEFA KOGATO VIDI 2 4ERTI4KI NA TESTA ZA BREMENNOST! :D
тва с възпитанието не го разбрах
Ами не свършва в мен . . . все пак има някаф риск ако се скъса презерватива . . по-сигурно е а , и кефа е еднакъв според мен нали свършва ;дд дали е отвън или не , няма мноо голямо значение.
sexy_tigar4e_MM
10-02-2008, 18:48
момичета когато правите секс с презерватив партньорът ви във вас ли свършва или въпреки че е с презерватив не свършва във влагалището?
Никога в мен! Винаги презерватива може да се иzхлузи и дажe може и да не се разбере... и после като свърши "опаа къде е презерватива"
... :x :x :x
LovelyGirl
10-02-2008, 19:28
тва с възпитанието не го разбрах
Да и аз :-o
И кво,ако свърши в теб значи не те уважава ли?
И двамата за по-сигурно предпочитаме да не е в мен нищо че сме с презерватив
Свършва в мен.Явно изобщо не е възпитан. :x 8)
MakeMeLaugh
10-02-2008, 21:20
Това с възпитанието беше много ТЪПО!
Разбирам да плюеше в тебе (в нея) че да кажеш, че няма възпитание, ама да свършва в теб и да му доставяш това удоволствие.. някак си се губи смисъла...
Кво да ви кажа явно всичко си е до възпитанието, а мама винаги ми казваше "никога не свършвай в момичето" ма явно не ме е възпитала :D :D
И който твърди че няма разлика дали ще свърши в нея или не, еми има разлика и то голяма усещането е съвсем различно, иначе дай да си караме на тъпанарки :D :D ако се скъса или изкхлузи кво от това, няма начин да не разбера и да си мисля че всичко е ок. (Инспектирам си презервативите след акта ) :D
mynichka
10-03-2008, 07:53
Не го правя с презерватив,имам доверие на приятеля ми
+1
dimitar_ak
10-03-2008, 11:48
Явно не си стигала до кефското щом питаш какво е. Спусъка за нейния оргазъм е точно моето свършване. Презерватива позволява този синхрон.
Различно...в повечето пъти го правим по-hard и го вади като свършва,защото често се къса презерватива
http://www.zazz.bg/play:d21ce3e0
partychild
10-03-2008, 16:53
nikoga ne e svarshval v men , dori i kogato e bil s prezarvativ :?
ilenceto92
10-31-2008, 18:20
Рядко го правя с презерватив ...понеже му имам доверие...но когат е с естествено че ще свърши в мен :) :-)
Xrisinka
10-31-2008, 20:11
za men nqma znachenie zavisi na nego kak mu e kef no priqtelki spodelqt che dori i s prezervativ fr im svarshva izvan tqh zashtoto se pritesnqvali i vsichko mojelo da se sluchi
винаги го вади,маха бързо презерватива и свършва по мен...
После нежно ме избърсва с мокра кърпичка :P
Ем аз в началото не исках да е в мене,щото ме беше страх да не се прецака нещо презерватива..Щото сичко става .. После вече ддз свикнах и така де винаги е свършвал в мене като е с презерватив ... :)
Тей е якоооооооо .. ама тогава какъв изобщо е смисълът от презерватива
titinkaa
10-31-2008, 20:34
давам му само да ми свършва в дупето дори да е с презерватив,но не му давам във влагалището защото колкото и да си мисля че нищо няма да стане защото съм с презерватив нещо от вътре не ми позволява да му дам да свърши във влагалището ми,не се знае дали презервативът не е скъсан без да сте забелязали така че дори да си сигурен че имаш предпазни мерки по добре да не свършва там,поне аз така мисля! :)
Ми болести,скъпа 8)
Нито ми е първия,нито аз на него и ако не от бременност,поне от бъГчета да се пазим,щото никой не знае...
Nadelina
10-31-2008, 21:25
Pravim go s prezervativ i pak svyrshva izvyn men.
Btw :
Ми болести,скъпа 8)
Нито ми е първия,нито аз на него и ако не от бременност,поне от бъГчета да се пазим,щото никой не знае...
Mnogo byrzo ste zapochnali da pravite sex.
Отвън ...не поемам излишни рискове и завършваме най-често в устата или по лицето ми.
Btw :
Ми болести,скъпа 8)
:oops:
2 седмици го държах :D
Btw :
Ми болести,скъпа 8)
:oops:
2 седмици го държах :D
Е две седмици си е нормално ,що да е бързо?!!
Nadelina
10-31-2008, 21:35
sexita, evala za smelostta, az sled tolkova kratko vreme ne bih spala s nqkoe gadje.
Аз съм карала да ме чакат с месеци...други...на 2рата среща...
Мога дори да кажа,че с един праих секс 4-5 часа след като се запознахме... и беше адски тъпа работа... 8)
За сега гледам да се въздържам
Joffynka
10-31-2008, 23:14
ХмМмММ ди ди дЪм, абе + или - пррезерватив риска си е огромен,все 1 не го знаете!Стига сте били чак толкова учверени,щот нищо не е сигурно! :-o Много хора- и все различни!Едни обичат да свършват в Момичето други-не! 1 Съвет вместо както чувах от много места да си слагата по 2 презерватива-просто внимавайте с Ектаза накрая :)
slunchiceto0
11-01-2008, 04:25
В мен много ясно.
и кое му е пък "много ясното" няма нищо сигурно... никога не позволявам да свършва в мен,приятелят ми също предпочита сигурността.... не ви ли се е късал кондом на вас,че толкова спокойно си позволявате да свършват във вас... ако не,пожелавам ви никога да не ви се къса... Щото на мен ми се скъса точно в най-неподходящия момент... нали се сещате -накрая.... и после всичките ядове и нерви ,които заминаха не си струваха единия кеф да свърши вътре... Бъдете предпазливи напълно,за да се спокойни-само тогава секса е бил наистина пълноценно изживяване
Защо някои си мислят,че като е с презерватив и няма шанс да стане нещо? Вашата увереност ме дразни :-o
+1 ..дори и с презерватив не свършва в мен.. все пак презервативите се късат,не ми се рискува.. :? :? :?
+1 ..дори и с презерватив не свършва в мен.. все пак презервативите се късат,не ми се рискува.. :? :? :?
+1 :?
не свършва в мен дори и с презерватив !!!- "мноу ясну" аууу, че фраза с кеф чак я пишете :D
SwEeT_pAiN_F
11-01-2008, 18:31
Еми откакто взимам противозачатъчни го правим без,но му имам доверие и той свършва извън мен, а когато сме с презерватив винаги си свършва в мен. А относно дали ме е страх, да винаги ме е било страх,но той ми дава сигурност и подкрепа и каквото и да става знам че ще се справим.Никога не ми се е късал презерватив,дано и никога да не става че ужас!!! :-x
мммм извън мен, но вече по-рядко го правя със... :-o
roksana_1
11-01-2008, 19:15
съгласна
Рядко го правя с презерватив ...понеже му имам доверие...но когат е с естествено че ще свърши в мен :) :-)
+1
не всеки си мисли,че няма шанс да стане нещо ... ние с моя приятел го правим много пъти без презерватив,защото му имам доверие,но когато го правим със.. свършва в мен :)
TohiZbulev
11-06-2008, 11:36
В мен много ясно.
то и аз искам в теб, ма вие сте моу прости бе, кат вее страх дайте в устата, мен не ма бърка
nimfolita
11-06-2008, 13:10
Щом е с презерватив, няма смисъл да свършва отвън. Разбира се, ако презервативът няма дупка или минал срок за госност ;) Обаче една важна подробност - след като свърши, веднага трябва да се извади, защото иначе от омекването може да се изхлузи кондомът и да изтече съдържанието където (не) трябва.
Не го правя с презерватив,имам доверие на приятеля ми И аз например имам доверие, обаче като си в овулация...не правиш ли секс?! Тогава е най-опасно, защото от предеякулационната течност пак може да стане гафа.
А по темата: Винаги с презерватив, свършва ВИНАГИ извън мен!!!
pisentseto
11-06-2008, 14:42
Ем ние с приятелят ми го правим без кондом.
Но след няколко дена след секса,аз си купувам тест за бременост -за всеки случай да се проверя,и ако е станало нещо да почна да пия противозачатъчни.
За сега не ми се е случвало най-лошото,дано и да не става.
Противозачатъчните се пият до 72 часа след половия акт.
Но след няколко дена след секса,аз си купувам тест за бременост -за всеки случай да се проверя,и ако е станало нещо да почна да пия противозачатъчни.
ne tova sa taka nare4enite backup hap4eta protivoza4ati4nite da korenno razli4ni i se piqt vs den danegovorim 4e testa za bremennost se pravi pone sed sled akta ina4e nqma smisul....
slun4evo
11-06-2008, 18:22
Как може ендо уважаващо себе си момиче да позволи да прави секс без презерватив.Ама вие къде живеете, имали доверие на приятелите си, знаете ли какви болести се предават по полов път, дори рак на маточната шийка се получава.Според мен не е редно без, но какво вие си поиската. Всички се газареят, чер го правят без, после половината пищят, че са бременни.Опичайте си акъла, хора, това не е шега нито игра.
bass_mania
11-06-2008, 18:31
ам аз сам момче не че сам правил секс.. но бих предпочел да свърша извън нея.. никой незнае какво може да стане.и мен по ме кефи да си видя примерно спермата на неините гарди :grin:
krem4et0
11-06-2008, 19:27
НЕ-той не иска, а на мен ми е все тая......За близо 3 години сексуален живот, той е свършвал 1 път в мен без презерватив-наскоро и беше без да иска. че да му се невиди изпуснах няколко дни по-късно хапче и сега с трепет чакам менструацията си........НЕ РИСКУВАЙТЕ! Аз съм на 23, ама вие не сте.
ne tova sa taka nare4enite backup hap4eta protivoza4ati4nite da korenno razli4ni i se piqt vs den danegovorim 4e testa za bremennost se pravi pone sed sled akta ina4e nqma smisul...
14 дни след половият акт,теста показва правилен резултат! :booooomb:
WTF???ti si se oburkala mai ne6to,a?!
SK0RP10N
11-06-2008, 20:12
Аман от тъпи теми
Soichiro
11-07-2008, 06:39
WTF???ti si se oburkala mai ne6to,a?!
Abe, mome, te protivoza4atu4nite se piqt 72 4asa sled sexa, no efektivnostta im togava e mnogo po-malka, mislq 4e okolo 9% be6e. Tova e parvoto. Vtoroto e 4e spermiite (ili kakto o6te gi nari4ame spermatozoidi) mogat da prejiveqt i pove4e ot tri dena, t.e. ti na tretiq den moje da si napravi6 testa i da se uspokoi6, oba4e na 4etvurtiq den ti uzrqva qicekletkata i onova mani4koto s opa6kata pravo natam se vturva. I togava e kusno za eskapelle, togava trqbva hirurg. A tam kakvi sa posledstviqta... ne mi se govori. Mislete.
Po temata: vinagi kogato sum go pravil s kondom sum si svur6val vutre. Za tri godini predi da se ojenim s moeto momi4e edin edinstven put se skusa prezervativa, o6te ne bqh svur6il, no se razminahme. Ne e vqrno 4e kefa e edin i su6t. Tova e vse edno malko predi momi4eto da stigne do orgazum mom4eto da si go izvadi i da i kaje da se dovur6i sama.
Po temata: vinagi kogato sum go pravil s kondom sum si svur6val vutre. Za tri godini predi da se ojenim s moeto momi4e edin edinstven put se skusa prezervativa, o6te ne bqh svur6il, no se razminahme. Ne e vqrno 4e kefa e edin i su6t. Tova e vse edno malko predi momi4eto da stigne do orgazum mom4eto da si go izvadi i da i kaje da se dovur6i sama.
ох да гадно е :-D