View Full Version : Дайте съвет плсссссссссс
slladkata
10-01-2008, 14:39
Харесвам си едно момче с което се познаваме от 2 години до сега не е имало нищо между нас,знам че и той мен ме харерсва.Покани ме на среща да се видим само аз и той но поради една причина ние неможахме да се видим.Но най-тъпото от цялата работа е че той ходи с една моя приятелка от доста време.С нея не сме много близки ама пак ми е некво тъпо,просто съм много добронамерена към всички ........ но въпреки това искам да излезна с него.Кажете ми какво бихте направили на мое място? :-)
баси харесва те пък си има приятелка ... :-o
sextazy_baby
10-01-2008, 14:44
Не виждам нищо лошо в това да излезнеш с него.На твое масто щях да отида,да си чукнем мохабет тва онова и да си тръгна
Neverafter
10-01-2008, 14:45
Ем,то има една подобна тема малко по-надолу. Ще ти кажа същото,което казах и там: "Гаджета - много, а истинските приятели се броят на пръсти". Ако наистина държиш на приятелката си, тогава забрави момчето. Ако обаче сте само на "Здравей" и "Здрасти", тогава не е проблем да се опиташ с него. Но си мисля,че ако наистина те харесваше,досега щеше да е скъсал с приятелката си.
cinderella_gugutka
10-01-2008, 14:51
ето/Защо/не/си/харесвам/Заети/мом4ета :o :?
{P}{ViK$s$}{P}
10-01-2008, 16:12
pfff boje, a be momi4e q se stegni. otivai na sre6ta s mom4eto i da ne ti puka ot priqtelkata mu qvno ne6tata m/u tqh ne varvqt 6tom te kani da izleze6 s nego i to samo dvamata, a pak i edin pat se jivee taka 4e nqma kvo da mu misli6 :P :P :P
littlebaby
10-01-2008, 17:56
Как може да я подканвате да излезе с такъв олигофрен?Той си имал приятелка,ама те харесвал...Нямам думи...Въобще не се занимавай с него,сигурно ще постъпи с теб както със сегашната си приятелка.Ще му писнеш за 2седмици и ще ти бие шута...
sasha_90
10-01-2008, 17:59
Харесвам си едно момче с което се познаваме от 2 години до сега не е имало нищо между нас,знам че и той мен ме харерсва.Покани ме на среща да се видим само аз и той но поради една причина ние неможахме да се видим.Но най-тъпото от цялата работа е че той ходи с една моя приятелка от доста време.С нея не сме много близки ама пак ми е некво тъпо,просто съм много добронамерена към всички ........ но въпреки това искам да излезна с него.Кажете ми какво бихте направили на мое място? :-)
Щом иска друга,а си има приятелка,едва ли е стока.Просто не си струва да си с такъв човек,че чак и приятелство да разваляш.
Ако го направиш все пак, правиш услуга на момичето! :D Извинявай, какъв трябва да си за да оставяш 'знаци' че харесваш някой, при условие че имаш приятел(ка)!? В крайна сметка има момчета които се опитват да въртят и две момичета на веднъж. Внимавай!
Няма такъв глагол- излизНам :x
А иначе не ми изглежда добра партия мъжкото. Намери друго..