View Full Version : Не си подхождаме и въпреки това съм луд по нея...
От скоро съм влюбен в едно момиче.Познаваме се отпреди,но досега никога дори не съм си помислял,че ще се влюбя в нея.Ето че и това стана,без най-малко да очаквам.На 1 купон се натискахме цяла вечер и въобще си изкарахме супер.Верно аз бях пиинал,тя също,но това е момиче,което си придава страшно мн важности и досега не ме е поглеждала,нито пък аз съм имал някав мерак.Онази вечер обаче я видях в друга светлина и се влюбих в нея... Оттогава не сме се чували и нз какво да правя.Наистина нямаме нишо общо,като интереси и квот и да е,но въпреки това съм луд по нея!Вие как бихте постъпили на мое място?
DulceGatito
10-01-2008, 21:51
еми потърси я...излезте...намекни и че я харесваш...,покажи и какво чустваш към нея..и виж как тя ще отвърне на това което ти чустваш... :-P айде успехчета :)
nymphetamine_g1rl
10-01-2008, 22:00
еми потърси я...излезте...намекни и че я харесваш...,покажи и какво чустваш към нея..и виж как тя ще отвърне на това което ти чустваш... :-P айде успехчета :)
sextazy_baby
10-02-2008, 15:01
Ами може би за пръв път си я видял пияна...следва "бой,ебане и сръбска музика"
От скоро съм влюбен в едно момиче.Познаваме се отпреди,но досега никога дори не съм си помислял,че ще се влюбя в нея.Ето че и това стана,без най-малко да очаквам.На 1 купон се натискахме цяла вечер и въобще си изкарахме супер.Верно аз бях пиинал,тя също,но това е момиче,което си придава страшно мн важности и досега не ме е поглеждала,нито пък аз съм имал някав мерак.Онази вечер обаче я видях в друга светлина и се влюбих в нея... Оттогава не сме се чували и нз какво да правя.Наистина нямаме нишо общо,като интереси и квот и да е,но въпреки това съм луд по нея!Вие как бихте постъпили на мое място?
Така сам като си прочетеш написаното какво очакваш, че ще ти отговоеиме...ми потърсия да те ева... :D Или си направете още един купон...само двамката :grin: :grin: :lol:
kobrichka
10-02-2008, 17:33
Съгласна съм с другите,потърси я това е единственният начин да разбереш дали и тя те харесва,а що се отнася за това,че не си приличат изобщо,все пак известно е че противоположностите се привличат.Успех.
Lysander
10-03-2008, 07:41
еби я..щом нямате общи интереси
mynichka
10-03-2008, 07:52
еби я..щом нямате общи интереси
+1 :D
ForeverYour
10-03-2008, 07:55
+1