View Full Version : Как преодолявате разделите
Naivnoto_magare
10-05-2008, 07:10
Ха, не съм мислил някога, че ще искам чужда помощ (или по-точно съвет) и то във форум..но ето стигнах на това дередже, че на 21г. вече, а да нямам обяснение за някои женски постъпки (но това си е друга тема).
Та освен по най-лесния и може би безотказен начин - да си намериш скоро друг, или пък да запълниш цялото си време с нещо, за да не мислиш за най-бруталната, нелогична и извън всякаква логика раздяла (и това е друга тема), то тук някой може ли да сподели своя опит или поне да ме насочи към нещо, което дори за минутка би отклонило вниманието от това :(
soul1199
10-05-2008, 07:21
izlizai pove4e navun,v 6ymna kompaniq,nameri si hobi,tva e ddz
Ха, не съм мислил някога, че ще искам чужда помощ (или по-точно съвет) и то във форум..но ето стигнах на това дередже, че на 21г. вече, а да нямам обяснение за някои женски постъпки (но това си е друга тема).
Та освен по най-лесния и може би безотказен начин - да си намериш скоро друг, или пък да запълниш цялото си време с нещо, за да не мислиш за най-бруталната, нелогична и извън всякаква логика раздяла (и това е друга тема), то тук някой може ли да сподели своя опит или поне да ме насочи към нещо, което дори за минутка би отклонило вниманието от това :(
Такааам, тва не помага. Сърцето си казва своето в минутката, когато се освободиш от ангажиментите, хобитата и всичко, с което си запълваш времето. Понеже си препрочитам изречението и виждам че е написано сложно, накратко казано - в минутката, в която останеш сам, я преди заспиване, я на вечеря ще ти изникне кофти мисълта... или поне при мен е така. Е, пак е по-добре да се разсейваш с нещо де, отколкото нон-стоп да предъвкваш наум случилото се.
А относно хобитата и намирания на работа.. според мен те запълват времето ти, но не и онази странна празнота, която се самозаличава след известно време. А аз например съм Ок докато съм навън с приятели, но прибера ли се в нас се сещам точно за това :?
Не знам доколко ти помагам, но те разбирам добре.
И в никакъв случай не си намирай веднага нова, пробвала съм го веднъж и заболя изключително много.
Сега си объркан и наранен, дай си време, почини си от емоции. Дай си да речем няколко месеца. После почвай наново.
Не знам...
Отчаянието личи междудругото. И не гледай на всяко момиче като на потенциална нова заместителка. Ще сравняваш иначе всяко момиче с тази твоя бивша...
Уф, не знам какво да ти кажа... : |
Успех...
Naivnoto_magare
10-05-2008, 07:41
точно както го описа така се чувствам :(
За времето знам, че с него отминава и болката, но ми писна да се разчита постоянно на тази относителна величина наречена "време"
:-x Защото така може и месеци да продължи тази празнота и мъка, но явно няма лесен начин
marmalad4e
10-05-2008, 08:19
здравей! и аз съм като теб в момента:) вчера ме заряза приятеля ми, вече бивш...след 4-год. връзка и то почти без обяснение..дори не можа да дойде да ми го каже в очите, а ми прати 5 кирливи смс и така приключи всичко...на 22 съм не съм вече толкова малка, за да драматизирам излишно..и откровено казано целия ми свят се срина..напълно осъзнавам и разбирам как се чувстваш, какво си мислиш в момента. какво изпитваш...не е просто да го кажа-аз наистина съм в същото положение.и не се залъгвам, че ще ми трябва занимание или каквото и да било..просто се отдавам на мъката и болката си и когато усетя, че съм готова поне малко, ще опитам отново начисто.не знам колко време си бил с приятелката си, но за мен 4год са много..това си е направо целия ми по-съзнателен живот:) и не мога просто така да го забравя и да харесам следващия...затова бих ти казала отдай се на чувствата си сега..ако ти е мъчно тъгувай си, ако си бесен обвинявай за всичко нея..но не се опитвай за ден или два да забравиш..така само ще се залъгваш
Naivnoto_magare
10-05-2008, 08:34
мале мислих си, че само на мен се случват подобни гадории :shock: Мерси, че сподели и се надявам искрено този мрачен период от живота да трае възможно най кратко за теб...сигурно ще ме изпревариш, така че да се похвалиш 8-)
cinderella_gugutka
10-05-2008, 08:56
еми-аЗ/пла4а/мн-това/ми/премахва/малко/гадното/4увство/на/самота/и/от4аяние/и...Знаете/на/кво/още
след/иЗвестно/време/все/по/рядко/пла4а-иЗлиЗам/и/се/Забавлява/както/преди/и/си/хващам/др/и/така-малко/упоритост/търпение/и/ще/мине
На 21 си и пишеш такива работи?
Я ми цъкни 1 ЛС,да те светна как са нещата от живота...за птичките,пчеличките....а и да....ще ти кажа какво искат жените в действителност... 8) Поне да разбереш за тъпите им постъпки :D
mynichka
10-05-2008, 10:43
мале мислих си, че само на мен се случват подобни гадории :shock: Мерси, че сподели и се надявам искрено този мрачен период от живота да трае възможно най кратко за теб...сигурно ще ме изпревариш, така че да се похвалиш 8-)
+1
Излизай повече,разсей се малко,не мисли за случилото се,опитай се да извлечеш енергия от всичко :) Стани по силен и така ще превъзмогнеш болката! Все пак живота продължава...бъди оптимист. :P
Докато си сред много хора, докато мислиш за нещо различно, ще бъдеш по-добре, дори и само за момент. Пък ако успееш да направиш скорошните, весели спомени по-ярки от тези за раздялата...Ще си се справил с проблема си :)
Трудно преживявам раэдели.
Аэ не эабравям хората.
sextazy_baby
10-05-2008, 12:04
Гледай постоянно да има с какво да се разсейваш - било то по кафета,магазини,на мач,дискотека и така :)
Kostadin_682
10-05-2008, 19:33
Пич аз няма да те лъжа, а ще ти го кажа направо... Няма начин да не мислиш за това всеки ден, поне при мен е така, с каквото и да се занимавам по дискотеки насам натам... постоянно мисълта няма да те напусне... та така, че се стегни и се опитай да го преодолееш... опитай се да избягваш контакт с нея, изтрий нейните снимки от компа си(ако евентуално имаш такива все още) друго братле не мога да те посъветвам :(
излез навън с приятели и се напий много здраво гаранция че поне за малко няма да мислиш за това
aka6a_vamp
10-05-2008, 19:43
правя си кукла изглеждаща като него и я изтезавам
Kostadin_682
10-05-2008, 19:44
с пиенИе
И с "пиенИе" не се оправят нещата знам го от личен опит... на сутринта просто те боли главата и не знаеш на кой свят си...
girls_aloud_
10-10-2008, 12:37
треудно преживявам разделите защото съм много чувствителна личност и бързо се привързвам към човека до мен :( но последната си раздяла преживях много лесно защото нямах чувства към момчето а към друг и нямах проблеми :-)